Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Aston Villa (H) 27.12. - 17:30h

Istaknuti odgovori

Docekujemo Aston Villu na Bridzu. Villa ima 10 zaredom pobjeda u svim takmicenjima a tu su bile i neke velike pobjede kao protiv Arsenala, Uniteda, Brightona u gostima nakon preokreta, prije ove serije pobjedii su City ali izgubili od Liverpula.

Zaostajemo 7 bodova za njima i u slucaju poraza mozemo zaboraviti na njih i to da cemo ih stici do kraja sezone. Ipak igramo na svom terenu a Villa je mnogo slabija u gostima tako da vidim nasu sansu da ih pobjedimo i da smanjimo minus na svega 4 boda. Neko je pisao na kutiji da Villa uopste ne igra toliko dobro koliko su neki detalji otisli u njihovu korist i utakmice rjesene pobjedom a stanje na terenu bilo skroz drugacije. Kako god, na to se ne smijemo oslanjati vec moramo zaigrati jako od starta, imamo 3 utakmice bez pobjede i vrijeme je da konacno upisemo 3 boda pogotovo sto igramo protiv direktnog rivala za top 4. 

Nadam se da se igraci nisu prejeli za Bozic pa da se setkaju na terenu. Publika je ionako kurceva na Bridzu tako da ih oni nece dici, moraju sami od starta zapeti i zeljeti tu pobjedu vise od Ville. Kvalitetniji jesmo, igramo na svom terenu ali Villa je ekipa protiv koje se moras pobiti ako zelis 3 boda, nije dovoljan samo talenat.

Sto se tice postave, izveo bih istu postavu kao protiv Newcastle samo sto bih uveo Enza umjesto Gusta. Dobra stvar je sto su Delap i Estevao ponovo dostupni i nadam se da ce dobiti minute. Vrijeme je da nekog poderemo a nadam se da je to ovaj vikend i ovaj mec.

Ne znam šta da očekujem, niti koji sastav da priželjkujem. Umor ne može biti izgovor za neuspjeh ovdje, ne mogu biti ni povrede. Opet, nijedan ishod ne može biti prevelik neuspjeh jer se radi o protivniku koji je pobijedio 10 zaredom. Ipak, mislim da smo na papiru kvalitetnija ekipa i da je vrijeme da se njihov niz prekine. Daleko su od ekipe koja je dominirala na svojim utakmicama. O tome dovoljno govori podatak da su po očekivanim poenima 15. na tabeli. Ispod su samo posljednje 4 ekipe na tabeli i Sunderland. Mi smo na toj istoj tabeli na 10. mjestu. Želim vidjeti najbolje igrače na pozicijama na kojima su najbolji i da Estevao uđe sa klupe u igru. Znali smo ih lagano dobiti prethodnih sezona, možemo opet.

31 minutes ago, Adi said:

Opet, nijedan ishod ne može biti prevelik neuspjeh jer se radi o protivniku koji je pobijedio 10 zaredom.

Are you Maresca in disguise? 😁

Ako nam je cilj taj top 4 mi moramo dobijati ovakve utakmice. Sto se taktike tice samo neka svako bude na svojoj poziciji. Ogromnu zelju imam da vidim Estevaoa i Palmera zajedno od starta, da pustaju magiju zajedno, i voleo bih da sef ima muda za to, ali cisto sumnjam. Ako ce da igra Gusto bolje da pocne mec nego da ga ubacuje kasnije u slucaju nepovoljnog rezultata jer moze samo dodatno da nas zajebe. 

Moze se ovo dobiti i nadam se da hoćemo. Oni su u velikom nizu pobjeda, mada su neke pobjede ostvarili nezasluženo u tome nizu.

Štoperski par im je itekako ranjiv, također u prošloj sezoni smo jednu od najboljih utakmica kod kuće odigrali protiv njih.

Uz pravi pristup nadam se da možemo sutra aBd do pobjede.

• Autor

Dugo hocu da napisem i evo konacno prilike, Konsa je jedan od najboljih stopera lige. Prije u karijeri je igrao beka, zadnjih par godina igra na stoperu i igra odlicno. Ima odlicnu kontrolu lopte, ne manjka mu visine, postavlja se dobro, agresivan isto.

On je uglavnom standardan i glavni stoper dok se njegov par stalno mijenja. Pau Tores im je povredjen pa ce vjerovatno igrati Lindelof, mada tu je i Mings. 

Prosle sezone smo kuci protiv Ville odigrali jednu od najboljih utakmica otkad je Maresca trener. Tad je Caicedo po prvi put bio lazni desni bek a u sredini Lavia i Enzo. 

Veceras se mora krenuti ofanzivno i silovito. Ako povedemo kojim slucajem obavezno ici na drugi gol, jer s jedan razlike tesko da mozemo prezivjeti. Na taj nacin ih je Liverpul rijesio u vrijeme najvece svoje krize.

Sastav se manje-vise zna kao i taktika celavog, nema tu puno filozofije. Samo zalijepiti nekog na Rodgersa, decku sve ulazi u zadnje vrijeme.

Dominirali smo od prve do zadnje sekunde. Nismo baš promašili 5 zicera, ali prednost je trebala biti ubjedljivija. Villa će sigurno odigrati bolje u nastavku, Emery je uvijek znao sa izmjenama i treba se paziti jer u svakom momentu Rodgers može zabiti neku raketu 0.02 xG. Izgleda da najbolje igramo kad je Johnny Sins na klupi a Milan Ribar na tribinama.

• Autor

Osim sto je Maresca takticki pripremio utakmicu za 10, najveci plus je energija i osvajanje duela posle izgubljene lopte. Samo da ne stanu u drugom.

Jebo vas atvel jebem vam mater cigansku raspalu lopovsku. Jebala engleska federacija mamu vam jebem raspalu. Ako na ovu kradju otcute treba da se raspadnemo. 

A ova raspala usran vila je najciganskiji klub pored arsenala. Ako je ovaj klub treci u pl u onda je pl 5 liga u evropi. 

Timu svaka cast. Trebalo je da bude 5:0 za nas. Al sreca i sudije.....

Maresci kapa dole na pripremi meca. 

• Autor
9 hours ago, Bari said:

Koliko me nerviraju, nevjerovatnu dozu srece imaju i daleko su od mjesta koja zasluzuju. 

Idemo ovo dobiti danas.

Drug moj ti si postao novi diablo i to sluzbeno i zvanicno. Za koga god da kazes da ne valja taj cvjeta. Nemoj vise molim te, nas hvalis a ono kurcina. Ajde malo pocni nas pljuvati mozda doneses kakve srece i nama. Zivci su nam pokidani, ajde ziv bio spasi nas.

Jebo majku, pa ja ne znam sta da kazem. Doslovno sam bez rijeci ostao. Pun sam ljutnje, gnijeva, kunem vam se da sam vlasnik dosao bih sa pajserom u svlacionicu i sve ih razlupao.

Slusam ovu drogiranu budalu sa arene . Usran vila kandidat za titulu. Pa vi ste bre svi ćaci za iq 30 jebem vam mater sns ovsku

2 minutes ago, hamco said:

Jebo majku, pa ja ne znam sta da kazem. Doslovno sam bez rijeci ostao. Pun sam ljutnje, gnijeva, kunem vam se da sam vlasnik dosao bih sa pajserom u svlacionicu i sve ih razlupao.

Potpisujem, ne znam ni ja šta bih rekao. Ne mogu reći da je trener kriv za poraz kad se osim 2 stvari sve po meni dobro uradilo. Te dvije stvari su Badiashile od prve minute i izmjene nakon kojih je Estevao završio na Palmerovoj poziciji. Moglo se drugačije presložiti tih 11 igrača na terenu. Recimo da Neto ide na lijevog beka, Gusto na desnog, James u sredinu i Estevao na desno krilo. Opet i igrači su odigrali dovoljno dobro prvih 60 minuta da je to trebalo biti dovoljno za pobjedu. Svi su krivi i nisu krivi.  Na Boxing Day prošle godine sam rekao da ovo ovako više ne ide.

• Popularna objava

Ljudi moji, ovo je katastrofalno. Vi sebe lazite da je ekipa losa, ali mi milimetra ne napredujemo ima godinu dana. Rekao bih cak da stagniramo. Nas su dva smijesna trofeja zavarala i pokazat ce se, unazadila za najmanje godinu. Pitanje je koliko ce se vremena izgubiti s ovim trenerom, samo me zanima koliko ce se nisko pasti da ga otjeraju. Ako mu daju jos jednu godinu, vidjet cete da ni nedostatak priprema, ni "mlada ekipa" nit bilo koji drugi argument u njegovu odbranu ne stoji. U tom slucaju cemo nazalost 2 sezone stagnirati. Nadam se ipak da ima neke pameti u Upravi.

Ne bih se kladio da ce celavi izboriti top 5, mozda se opet nekako ugura u zadnjem kolu ali bez igre nece ici 2 puta isti fazon.

1 hour ago, hamco said:

Drug moj ti si postao novi diablo i to sluzbeno i zvanicno. Za koga god da kazes da ne valja taj cvjeta. Nemoj vise molim te, nas hvalis a ono kurcina. Ajde malo pocni nas pljuvati mozda doneses kakve srece i nama. Zivci su nam pokidani, ajde ziv bio 

I sta ti imas s tim? Ja cu hvaliti koga hocu a kuditi koga ja hocu, ako ti se ne svidja nemoj citati moje postove, vozdra. Ako nekog licno od forumasa uvrijedim na bilo kojoj osnovi imaju sankcije za to i mirna Bosna. 

• Autor
17 minutes ago, Bari said:

I sta ti imas s tim? Ja cu hvaliti koga hocu a kuditi koga ja hocu, ako ti se ne svidja nemoj citati moje postove, vozdra. Ako nekog licno od forumasa uvrijedim na bilo kojoj osnovi imaju sankcije za to i mirna Bosna. 

Sta ti je dragi Bari kako nisi shvatio zajebanciju i ironiju u postu? Vele havle, ako me nisi do sad skonto da se volim zajebavati pogotovo kada je ova zajebancija oko diabla i njegovih "kontra zbivanja od hvaljenja" onda nemamo sta dalje pricati.

Izvini hljebati jos jednom :D

@Bari je skroz u pravu i ja ga podrrzavam. Usran vila je tim koji u celoj ligi 12 po broju stvorenih velikih sansi, 11 po broju udaraca na gol protivnika , 11 po posedu lopte, 12 po broju dodavanja. A treca na tabeli. Pre meca sam iskreno mislio da cemo ih ugaziti sa 4 :0 , posle 15 min sam bio siguran u to. A posle 45 min mi se uopste nije dopalo i bojao sam se ovog scenarija. 

Iskreno verujem da ce aterirati i da ce se vratiti gde im je mesto. 

4 minutes ago, cobinho said:

@Bari je skroz u pravu i ja ga podrrzavam. Usran vila je tim koji u celoj ligi 12 po broju stvorenih velikih sansi, 11 po broju udaraca na gol protivnika , 11 po posedu lopte, 12 po broju dodavanja. A treca na tabeli. Pre meca sam iskreno mislio da cemo ih ugaziti sa 4 :0 , posle 15 min sam bio siguran u to. A posle 45 min mi se uopste nije dopalo i bojao sam se ovog scenarija. 

Treci su u jedinom parametru koji je bitan

Emery masterclass

Masterklas sa 2 autobusa ispred gola. Ako je on masterklas ja sam Pepe, Anceloti i Klop zajedno. 

8 hours ago, hamco said:

Sta ti je dragi Bari kako nisi shvatio zajebanciju i ironiju u postu? Vele havle, ako me nisi do sad skonto da se volim zajebavati pogotovo kada je ova zajebancija oko diabla i njegovih "kontra zbivanja od hvaljenja" onda nemamo sta dalje pricati.

Izvini hljebati jos jednom :D

Šta bi tek bilo da nisi kupio onaj iptv što ti je preporučivao...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.