Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Brighton (H) 27.09 ~ 16:00 h

Istaknuti odgovori

1 minute ago, Adi said:

Po čemu je 6. kolo kući protiv Brightona tako bitna utakmica?

Zbog toga sto je sljedeca protiv Liverpoola a predhodne dvije nisi dobio (za Ligu govorim).  Itekako bitna utakmica u 6. kolu protiv Brightona.

Bitna za Marescu da sačuva svonu stolicu, za ekipu nije toliko bitna. Nismo prošli pripreme i prva kola treba koristiti da se isprobaju igrači i taktičke varijante (kad bismo imali trenera koji ima više od jedne varijante) pogotovo što i sami svi u klubu kažu da se ne borimo za titulu pa možemo priuštiti sebi i koji kiks nauštrb igračkog i taktičkog dobitka.

Zasluzeno, kako je i najavljeno.

Ostecen je Brihton i za penal, sto prije treba otpustiti trenera i pokusati spasiti sezonu.

Ovo je katastrofa.

Meni iskljucivi krivci za danasnji poraz su nasi igraci. Poluvrijeme prvo je bilo odlicno, Brighton nije presao pola terena, golmana nisu vidjeli.

Drugo poluvrijeme i na scenu stupa prvo Santos pa onda i Chaloba. Mozda sam ja glup ali zasto dira covjeka kad zna da ce dobiti crveni karton. Ista situacija i sa Sanchezom proslo kolo, identicna. Zar nije bolje da primis go pa se potuces do kraja na svom terenu i ganjas taj pogodak 11 na 11? Protiv Bayerna je slicna stvar bila: autogol, penal i greska.

Gusto kakav je bio bolje da nije ni ulazio u igru.  

Pratit cu iskreno da smo peta liga, ljute porazi sve si u pravu ali davno sam licno prevazisao da se nasekiram zbog nekog poraza.

Jednostavno prihvatiti realnost da nam dosta treba da budemo ozbiljna ekipa, krivci su svi od direktora, ovih prosjecnih igraca pa da trenera. 

Bice bolje uglavnom nekada, bar se nadam....

Smena trenera kratkorocno donosi nesto a dugorocno ama bas nista. Svaki ozbiljan i iskusan  trener a koji ima neke svoje principe kod nas nece doci, to je bar jasno. 

Uprava je puna klimoglavaca koji samo ispunjavaju zelje i ne treba im trener koji ce da im drma kavez. 

Ali ocigledano da nam treba 15 izmenjwnih trenera da bi shvatili da nije problem u njima. 

Ma polahko, promijenit će te vi mišljenje ubrzo. Poslije naredne dvije utakmice. Bit će daj bilo koga, tjeraj neznalicu..

15 hours ago, cobinho said:

Smena trenera kratkorocno donosi nesto a dugorocno ama bas nista. Svaki ozbiljan i iskusan  trener a koji ima neke svoje principe kod nas nece doci, to je bar jasno. 

Uprava je puna klimoglavaca koji samo ispunjavaju zelje i ne treba im trener koji ce da im drma kavez. 

Ali ocigledano da nam treba 15 izmenjwnih trenera da bi shvatili da nije problem u njima. 

Ne mora da dodje manager, vec trener, igrace ima odlicne, samo ih treba trenirati i birati pravilno. Maresca to ne radi, tako da noga.

Sta znaci odlicne igrace, odlicne za prvo mjesto, top3, top5, top10?

Mi imamo potencijalno odlicne igrace, kao i mudryk sto je bio. Ima potencijal da bude odlican a jos je daleko od toga.

Odlicni su samo caicedo, palmer, james i kuki

3 hours ago, soxx said:

Sta znaci odlicne igrace, odlicne za prvo mjesto, top3, top5, top10?

Mi imamo potencijalno odlicne igrace, kao i mudryk sto je bio. Ima potencijal da bude odlican a jos je daleko od toga.

Odlicni su samo caicedo, palmer, james i kuki

top 3 uvijek, joao pedro,, caicedo, palmer, james, kuki, a imas enza, neta, estevaa i ove ostale skupocjene mladice, samo treba normalan trener.

To za neta je isto da kazes arsenal ima trossarda.

To je taj kvalitet

Treba normalan trener i normalni stoperi i normalan golman.

Kako bi nam sad legao Potter na ovu ekipu 

On 9/28/2025 at 3:05 PM, diablo_bih said:

top 3 uvijek, joao pedro,, caicedo, palmer, james, kuki, a imas enza, neta, estevaa i ove ostale skupocjene mladice, samo treba normalan trener.

Top 3 pored Arsenala, Citija, i Liverpula? 

Mozemo pricati da tim ima potencijala da bude top 3 ali po kvalitetu, iskustvu je ispod ove 3 ekipe. 

Ovo je tim sa nezavrsenom selekcijom i kao takav ne moze biti konkurentan

9 hours ago, cobinho said:

Top 3 pored Arsenala, Citija, i Liverpula? 

Mozemo pricati da tim ima potencijala da bude top 3 ali po kvalitetu, iskustvu je ispod ove 3 ekipe. 

Ovo je tim sa nezavrsenom selekcijom i kao takav ne moze biti konkurentan

Pa dobro, vec idemo prema luzerskom iskustvu Arsenala, malo vise trofeja, ali tu je to negdje sa njima. Onaj avijaticare uposljava da motivise igrace, nas trenere pobjednickog duha iz ragbi svijeta, pa je velika borba.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.