Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Man United (A) 20.09. 18.30h

Istaknuti odgovori

Šta reći? Gostujemo na stadionu gdje u ligi nismo pobijedili od 2013. Udaramo se nogom kad od tamo i bod odnesemo. I u boljoj formi kad smo bili nismo dobijali, a sutra ako izgubimo doći će nam na samo bod zaostatka. Što bi bila sramota. 

Vaša očekivanja? Iskreno, ja bih bodom bio zadovoljan. 

Bod jedva, vidis da je trener odma poceo pripremati teren na bod i jebavati samopouzdanje ekipi.

Ja očekujem pobjedu jer smo bolja ekipa. Ako ovakvog Uniteda ne možemo dobiti onda definitivno treba mijenjati trenera. Vidjeti ćemo šta će nam mađioničar pripremiti. Definitivno ne bih počeo sa istim igračima i istom postavom kao protiv Bayerna.

Apsolutno sam psihicki vec pripremljen na poraz, oni da su u duplo vecem kanalu oni ce nama uvijek ako nista bod uzet, pogotovo na Old Traffordu, baš onako frustrirajuće. Da li je to na nekoj psihičkoj bazi jer se prepadnemo ili se osjecamo manje sposobnima na Old Traffordu, stvarno ne znam, al je uzasan podatak da ih tamo nismo pobjedili 12 godina kada se uzme u obzir u kakvom je United padu. 

Oni ce opet ekipno ali i pojedinacno ustati iz pepela na tih 90 minuta a mi cemo izgledati zbunjeno i pogubljeno, standardni paket reklo bi se.

• Popularna objava

Dzejms i Gusto sada ne bi trebalo da igraju, nego onda Fofana na beku ponovo, a Dzordz da udje sa klupe, dok Gui položi za kategoriju C jel vozačka za B nije dovoljna da nadje mesto na klupi, a Jorgensen nemoj slučajno da i zamišlja da vidi klupu jel Mareskin otac ide u ribe ujutru u 02 i na vodi je do 10, jbg, nije to za svakoga

Ocekujem tjesnu pobjedu. Mi to mozemo, ali United ce sigurno pokazati dobru igru. 

Samo bih volio da nasi budu efikasniji u napadu. 

Ovo je utakmica koja u meni donosi najveću radost u slučaju pobjede i najveće razočarenje u slučaju ishoda koji nije pobjeda.

Sve što se dešava ukazuje na poraz na ovoj utakmici. Što su u većem kanalu, to smo lošiji protiv njih. Ove sezone ih ne ide i slabo koriste stvorene prilike u ligi. Dijele prvo mjesto po xG sa nama, samo što smo mi zabili 5 golova više. Pa ima li bolje prilike da se to malo izbalansira? Uz to Šeško je trenutno agent 005, vrijeme je da se i to prekine. Vrijeme je i da se Maguire pretvori u Maldinija i da golman koji god bude na golu odigra besprijekornu utakmicu.

Ono što želim vidjeti je:

James, Chalobah, Tosin, Cucurella, Caicedo, Santos, Estevao, Palmer, Neto, Pedro

Za golmana mi je svejedno. Enzo nije u formi i dobro će mu doći da jednu uđe sa klupe.

Da smo protiv Brentforda pobijedili ne bi tolika tragedija bio ni remi na Old Traffordu. United kad je najgori, mi njih ne mozemo na strani dobiti. Sjecam se jednog meca, cini mi se Tuchel da nas je vodio, ne pamtim da sam odavno vidio losijeg i rastimanijeg protivnika od tadasnjeg ManU pa smo opet remizirali.

Ove sezone uopste nisu toliko losi koliko bodovni saldo prikazuje. Mi smo u laganom padu tako da su oni favorit ovdje, koliko god cudno zvucalo.

Celavi nista nije naucio iz prosle godine. Ponovo rauba igrace. Rekao sam fino prije pocetka sezone da je dzaba svo prosirenje kadra, dzaba sve kupovine, ako trener ne koristi tu rotaciju. Pisem ovo jer konacno ima igraca da odmijeni Enza ili Caiceda. Decko je u jakoj ligi odigrao finu sezonu i vratio se u klub da bi prvih 5 utakmica poceo s klupe. Nije fazon ako ga stavis u Liga kupu protiv nizeligasa.

Hata je gurnuo protiv Brentforda. Momak od 19 godina, tek dosao iz Ajaxa i treba mu malo vremena za adaptaciju. Ne moze svaki lijevi bek igrati veznog igraca kao sto celavi misli. Ima pravo na nesto sporiji pocetak. Ubije ga u pojam izmjenom na poluvremenu. Sad ocekujem da do Bozicnog ludila ne pocne nijedan mec u prvenstvu i LS. Igrat ce jedino Liga Kup, zivi bili pa vidjeli.

Od februara se provlacimo igrom i nikakvog napretka nema. Ove godine ce pad u igri doci dosta ranije ako ne ispravi greske na vrijeme. Imamo dosta tezih utakmica, tako da cemo fizicki pasti sigurno. 

Ako sam do sad bio na raskrsnici da li da podrzavam Marescu ili budem za otkaz, ne pobjedi li United skrecen u stazu za otkaz. Nije sve u rezultatima ali ako vec ni njih nema, nema ni nista drugo da kazes super je i da se drzimi toga. 

U utakmici s igracem manje lik izbacio sve nase igrace koji su u stanju visak napraviti, istrcati kontru ili bilo koji lucidan potez povuci. Ovo ne bi uradio ni neko ko ne zna pravila igre.

Ovaj klub je sramota.

3 minutes ago, Whisper said:

Ovakve tri izmene nikad u zivotu video nisam. Ova glupost ce se izicavati na fudbalskim akademijama. 

Sam napusti klub picko celava!

Vjeruj da je ovo za otkaza momentalno. Ali bukvalno tako da sam clan Uprave sad bih sisao u svlacionicu i porucio mu da moze pakovati kofere. A pomocniku reci da vodi drugo poluvrijeme i ukoliko napravi defanzivnu izmjenu da ce biti otjeran tokom utakmice. Tako se pravi klub i pokazuje igracima za koga igraju. Gubari svi od reda.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.