1. septembar 2025.1 god. comment_367194 Novi igrač, ofanzivni veznjak koji je stigao iz Brightona na posudbu. Ovaj transfer nikome nije jasan jer se radi o posudbi koja ne predviđa pravo otkupa, pri čemu igrač nema mjesta u Brightonu. Prošle sezone je nastupao na posudbi u Leicesteru, na startu sezone se nije nalazio ni na klupi Brightona, a čudno je i to što je zapravo bolji bio prije 2 godine nego danas. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367196 Nemamo pravo otkupa, ali je bitno reći - navodno - da ćemo imati prednost u slučaju da izjednačimo bilo čiju ponudu. A momak ako se dokaže - nema sumnje da ćemo izjednačiti. Ovo je onaj transfer gdje ne očekujem ništa, pa šta god dobro da uradi - ja zadovoljan. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367219 Ma jebat ga nek ga nismo kupili, ovako slj sezone ide. Ne trebamo mu trazit kupca. Jedna budala manje, laku noc ili ti ga buonanotte Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367226 Ovo je neki šverc komerc nedovoljno kvalitetan i nepotreban igrač Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367234 Panic loan zbog svega sto se desilo sa povredama/prodajama/kaznom. Nije bas da je nepotreban i verujem da ce dobiti svoju sansu. Buonanote je bio jako cenjen kao talenat. Jebiga nije mu se sve poklopilo i stagnirao je u razvoju. Jako mlad i dalje i ima vremena da napravi solidnu karijeru. Mislim da je on jos jedan od onih kojeg ce nasi poslati u Strasbourg. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367236 7 minutes ago, Whisper said: Panic loan zbog svega sto se desilo sa povredama/prodajama/kaznom. Nije bas da je nepotreban i verujem da ce dobiti svoju sansu. Buonanote je bio jako cenjen kao talenat. Jebiga nije mu se sve poklopilo i stagnirao je u razvoju. Jako mlad i dalje i ima vremena da napravi solidnu karijeru. Mislim da je on jos jedan od onih kojeg ce nasi poslati u Strasbourg. Da je ostao De Zerbi on bi igrao redovno, cak sta vise bio bi mozda i glavni u ovoj trenutnoj vezi Brightona. Kakav Gruda, Gomez, O'Riley, realno talentovaniji je od njih za klasu. Hurzeler je njega momentalno otpiso bez da mu je dao sansu. Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367298 Sine ti ćeš biti sretan ako minute vidiš u kupu a kamo li PLu Prijavi
13. septembar 2025.1 god. comment_367379 Ovo ko kad je (ne sjećam se koji) naš trener za Torresa rekao "da je dobar, zabija na treningu". Prijavi
13. septembar 2025.1 god. comment_367386 Ovi su mi najjači što deru u u21, u 80% slučajeva su karine, bez obzira da li bili stariji ili stvarno ispod 21. Prijavi
13. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367412 Meni nije los bio, ima slifa i svidja mi se sto odigrava loptu brzo, ne pametuje previse. Uvijek se okrece ka naprijed i otvara igru. Ne bih ga zamijenio na poluvremenu sigurno. Prijavi
13. septembar 2025.1 god. comment_367414 1 minute ago, Wisey said: Meni nije los bio, ima slifa i svidja mi se sto odigrava loptu brzo, ne pametuje previse. Uvijek se okrece ka naprijed i otvara igru. Ne bih ga zamijenio na poluvremenu sigurno. I meni se isto svidjelo kako je igrao. U prvom poluvremenu jedan od boljih, ne znam fakat sto ga izvede a nije jos Palmera bio uveo. Svakako mislim da kad se Palmer sad oporavi, vrati se Estevao da je to to sto je on igrao. Upravo po toj izmjeni na poluvremenu vidis sta Maresca planira s njim. Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367428 Neće on više zaigrati doli u Liga kupu. Nažalost, ali tako je. Forsirat će se Palmer dok ne crkne. A onda će Palmerovu poziciju igrati Enzo. Prijavi
23. oktobar 2025.23. okt comment_368413 Ovaj definitivno zna igrati fudbala, samo igra u grcu i mislim da mu ovakvi protivnici kao Ajax najvise leze. Prijavi
23. oktobar 2025.23. okt comment_368414 Mislim da je najbitnije iz ove utakmice da je sacuvao čitavu nogu, užasan start onog debila iz Ajaxa. Prijavi
23. oktobar 2025.23. okt comment_368418 Ima.... ali mu ne trebaju neki detalji, kao ono totalno nepotrebno povlačenje protivnika, rizikuje karton bez ikakve potrebe. njegov status mora da se raspetlja, ovo za klub nivoa Čelzi sa pozajmicama takvog igrača nema nekog smisla ....nego dobro, to su već neki drugi razlozi, ali i za njega, i za upravu/trenera će biti bolje da se nadje trajno rešenje Prijavi
23. oktobar 2025.23. okt comment_368420 3 hours ago, chiba said: Ima.... ali mu ne trebaju neki detalji, kao ono totalno nepotrebno povlačenje protivnika, rizikuje karton bez ikakve potrebe. njegov status mora da se raspetlja, ovo za klub nivoa Čelzi sa pozajmicama takvog igrača nema nekog smisla ....nego dobro, to su već neki drugi razlozi, ali i za njega, i za upravu/trenera će biti bolje da se nadje trajno rešenje Pa zavisice od toga koliko mi budemo letos mogli para da trosimo na nove igrace zbog UEFE. Mislim da bi svi radije videli Rogersa ili Fermina na toj poziciji ali sasvim je moguce da ostane kao neki low cost squad igrac. Prijavi
29. oktobar 2025.29. okt comment_368560 Igrač koji samo popunjava broj igrača na utakmici. Ni za Championshipa nije. Mislim da i u mlađim selekcijama imamo boljih igrača. Prijavi
8. januar8. jan Popularna objava comment_370070 Jedini igrac u ekipi profila koji moze odmijeniti Palmera na poziciji 10-ke i kreirati nesto na malom prostoru. Uz to, momak vec ima iskustva u Premiershipu. Dosta utakmica smo se mucili s kreacijom. Ubacujemo Pedra koji ne moze nista na 10-ki, limitiran tehnicki totalno. Ne razumijem zasto je LakuNoc izoliran i ubacuju ga samo kontra nizeligasa u kupovima. Sigurno je mogao tu i tamo dobiti neke minute kad se ganja rezultat. Al to je naravno vecinom do celavog sablondzije, ne daj Boze promijesati karte i pokusati nesto drugacije. Mozda me Liam iznenadi. Prijavi
15. januar15. jan comment_370189 Kakve su ovo peripetije jebte? https://www.reddit.com/r/chelseafc/s/gLByfRwXLc Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.