3. august 2025.1 god. comment_366352 Igrač sa kojim se povezujemo dosta u poslednje vreme, prošao veliki put od holandije, barsine akadademije, PSV, PSG, pa Lajpciga a tek mu je 22 godine može da pokriva više pozicija u napadu, važi za velikog talenta, već je sakupio dosta iskustva igranja kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366355 Za one koji se ne sjećaju, imali smo u akademiji igrača imena Xavi Simons, također 2003. godište, veznjak. Prijavi
4. august 2025.1 god. comment_366361 15 hours ago, Adi said: Za one koji se ne sjećaju, imali smo u akademiji igrača imena Xavi Simons, također 2003. godište, veznjak. Sjecamo se da je diabola rekao da ce ovaj momak propasti. Bas tako i bi. Prijavi
4. august 2025.1 god. Autor comment_366362 15 hours ago, MASKO said: https://www.instagram.com/p/DM5oSWCsK9H/ prvi komentar još samo da naši pošalju službeno ponudu čeka se diablo da dodje iz grada da pritisne "send" Prijavi
5. august 2025.1 god. comment_366393 Onaj nas bijelac je bas bio bezveze kada sam ga god gledao. Ovaj nas novi je vec ipak igrac, za repku odigra uvijek odlicno. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366905 Umjesto da pare od Nkunkua usmjere u Simmonsa, oni ih usmjerili u Garnacha koji je odbio sve klubove i sigurno neće nigdje drugo Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366909 Pa bilo je priče da moraju otići i Nkunku i Jackson da bi došli i Simons i Garnacho. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366912 Uzet ce ga Tottenham za 70 miliona eura, vec je otisla sluzbena ponuda Leipzigu. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366913 Ja vjerujem Bariju, on je rekao da ce Simons doci u Chelsea. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366914 Simons ide u Spurse sigurno, dobar start sezone im je donijeo puno toga, mi smo odugovlačili, petljali, lagali i to ti je to.. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366916 Pa i taj Simons je karina ako na to pristane. Trebao se ugledati na Caiceda. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366923 21 minutes ago, reLo said: Pa i taj Simons je karina ako na to pristane. Trebao se ugledati na Caiceda. Ili Garnacha, lika htjela arabija, italija, bundesliga, on samo nas htio. Ima jos nade da Xavi dodje kod nas, kontam ako se proda taj Jackson, da ce odmah biti i ponuda za njega. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366924 Navijaci Barselone smatraju da je Fermin Lopez bolji igrac od Simonsa i napadaju upravu i Flicka ukoliko bi ga uopste prodali a kamoli za nekih 50m eura. Jebo majku pa zar je taj mali toliko dobar, njega fakat nisam upratio nesto. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366925 I mi smo govorili da je Hudson-Odoi bolji od Hazarda i napadali upravu ukoliko bi ga uopšte prodali. I za svakog omladinca ikad. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366926 1 hour ago, hamco said: Navijaci Barselone smatraju da je Fermin Lopez bolji igrac od Simonsa i napadaju upravu i Flicka ukoliko bi ga uopste prodali a kamoli za nekih 50m eura. Jebo majku pa zar je taj mali toliko dobar, njega fakat nisam upratio nesto. Cudno onda da ga samo mi trazimo. Prijavi
29. august 2025.1 god. comment_366928 5 hours ago, Bari said: Cudno onda da ga samo mi trazimo. Koga? Simonsa ili Fermina Prijavi
29. august 2025.1 god. comment_366929 1 hour ago, soxx said: Koga? Simonsa ili Fermina Fermina . Prijavi
29. august 2025.1 god. comment_366930 Iskreno, na stranu kvalitet i grača, ali mi je drago što nismo poslovali sa švapskim govnarima. Imamo to što imamo, a oni nek oderu nekog drugog. Iz Nemačke, sem automobila, ne bih nista kupovao. Prijavi
29. august 2025.1 god. comment_366931 Lahko je sad srati kako nam "ne treba", ali istina je da nas je Tottenham naguzio i to moramo priznati i ići dalje. Prijavi
29. august 2025.1 god. Autor comment_366932 Ma nerealno je po mom mišljenju očekivati da svaki transfer prodje, imamo ulaz novca blizu trista miliona i isto toliko izlaz,, to je obrt od skoro 600m što je možda najveći u istirjiji fudbala, a još nije kraj prelaznog roka a to što Romano po 15x dnevno tvita i pravi hajp, to nema potrebe previše da komentarišem, on najviše pravi tenziju kod navijača, na jednu vest engleza ide 20 vesti romana nije da sad ovaj Simons pravi ne znam kakvu razliku, kao da već nemamo 5-6 igrača u vezi pa da on presudno utiče na tok sezone, Totenhem ako ga na kraju kupi njima hoće, nama neće da okrene sezonu sigurno koliko i napadač (doveli dva), štoper (nismo doveli), golman (nismo doveli), od tri kritične pozicije pojačali smo samo jednu, dve nismo, ostalo Hato sedi na klupu, Esuago sedi na klupu, Estevao je transfer od pre dve sezone Prijavi
29. august 2025.1 god. comment_366933 Nista nas Tottenhem nije nasamario jer ne radi se o iznosu transfera o 100 miliona pa da kazes preskup, mi se razmisljali i oni nas pretekli. Ocigledno je da su nasi odustali jer 50tak miliona za Simonsa je sića, ne znam da li imaju drugog igraca u planu, da li ne smiju rizikovati zbog FFP i UEFE, da li ne zele skupljati vise igraca racunajuci da iduce godine dolazi Paez, Quenda.. vidjet cemo hajd. Sa nama se zaista ne zna do samog kraja, do zadnjih sati prelaznog roka. Prijavi
29. august 2025.1 god. comment_366935 Sramota je da ti Tottenham preotme igrača, Roman bi sad iz inata doveo Xavija. Prijavi
29. august 2025.1 god. comment_366938 Matt Law tvrdi da čak ni ponudu nismo poslali. Pa 20 miliona - 20 miliona. Dakle, očito su u pozadini ili finansijski problemi, ili je priča o Simonsu puštena samo da mu se napumpa cijena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.