Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Xavi Simons (Holandija, 2003)

Istaknuti odgovori

566931-1729778226.jpg?lm=1

Igrač sa kojim se povezujemo dosta u poslednje vreme, prošao veliki put od holandije, barsine akadademije, PSV, PSG, pa Lajpciga a tek mu je 22 godine

može da pokriva više pozicija u napadu, važi za velikog talenta, već je sakupio dosta iskustva igranja kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou

15 hours ago, Adi said:

Za one koji se ne sjećaju, imali smo u akademiji igrača imena Xavi Simons, također 2003. godište, veznjak.

Teenage Kicks: Xavier Simons | News | Official Site | Chelsea Football Club

Sjecamo se da je diabola rekao da ce ovaj momak propasti. Bas tako i bi. 

• 4 sedmice kasnije...

Navijaci Barselone smatraju da je Fermin Lopez bolji igrac od Simonsa i napadaju upravu i Flicka ukoliko bi ga uopste prodali a kamoli za nekih 50m eura. Jebo majku pa zar je taj mali toliko dobar, njega fakat nisam upratio nesto.

1 hour ago, hamco said:

Navijaci Barselone smatraju da je Fermin Lopez bolji igrac od Simonsa i napadaju upravu i Flicka ukoliko bi ga uopste prodali a kamoli za nekih 50m eura. Jebo majku pa zar je taj mali toliko dobar, njega fakat nisam upratio nesto.

Cudno onda da ga samo mi trazimo. 

Iskreno, na stranu kvalitet i grača, ali mi je drago što nismo poslovali sa švapskim govnarima. Imamo to što imamo, a oni nek oderu nekog drugog. Iz Nemačke, sem automobila, ne bih nista kupovao.

• Autor

Ma nerealno je po mom mišljenju očekivati da svaki transfer prodje, imamo ulaz novca blizu trista miliona i isto toliko izlaz,, to je obrt od skoro 600m što je možda najveći u istirjiji fudbala, a još nije kraj prelaznog roka

a to što Romano po 15x dnevno tvita i pravi hajp, to nema potrebe previše da komentarišem, on najviše pravi tenziju kod navijača, na jednu vest engleza ide 20 vesti romana

nije da sad ovaj Simons pravi ne znam kakvu razliku, kao da već nemamo 5-6 igrača u vezi pa da on presudno utiče na tok sezone, Totenhem ako ga na kraju kupi njima hoće, nama neće da okrene sezonu sigurno koliko i napadač (doveli dva), štoper (nismo doveli), golman (nismo doveli), od tri kritične pozicije pojačali smo samo jednu, dve nismo, ostalo Hato sedi na klupu, Esuago sedi na klupu, Estevao je transfer od pre dve sezone

Nista nas Tottenhem nije nasamario jer ne radi se o iznosu transfera o 100 miliona pa da kazes preskup, mi se razmisljali i oni nas pretekli. Ocigledno je da su nasi odustali jer 50tak miliona za Simonsa je sića, ne znam da li imaju drugog igraca u planu, da li ne smiju rizikovati zbog FFP i UEFE, da li ne zele skupljati vise igraca racunajuci da iduce godine dolazi Paez, Quenda.. vidjet cemo hajd. Sa nama se zaista ne zna do samog kraja, do zadnjih sati prelaznog roka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.