30. juli 2025.1 god. comment_366305 Izgleda naše novo pojačanje, može da igra na pozicijama LB i CB (levog štopera), trebalo bi da uskače umesto Kukurelje ili Kolvila. Pominje se cifra od 40m evra, mlad igrač, prošo Ajaksovu školu, bio kapiten u mladjim kategorijama, u Ajaksu zamenik kapitena, debitovao je i za nacionalni tim. Od pre dve sezone standarni prvotimac Ajaksa. Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366306 Hvala Bogu pa smo i ovo riješili. Nema zime za lijevog beka. Daj još jednog stopera i Simonsa (kad već Sanchez ostaje jedinica), i imamo skoro pa savršen prelazni rok. Ako utopimo i Jacksona - kolektivo svršavanje. Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366307 Sasvim ok prelazni rok za sada, ako prodamo Jacksona bice u rangu Romanove ere. Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366308 Treba spomenuti da iako ima samo 19 godina, vec je skupio 119 seniorskih nastupa sto za klub sto za drzavu u svim takmicenjima. Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366309 1 hour ago, hamco said: Treba spomenuti da iako ima samo 19 godina, vec je skupio 119 seniorskih nastupa sto za klub sto za drzavu u svim takmicenjima. Što je više profesionalnih utakmica nego što ih ima Fofana. Vidjet ćemo na šta će ovo izaći, 3 godine je mlađi od Colwilla kojeg posmatramo kao nedovoljno zrelog za defanzivca. Treba biti strpljiv. Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366310 8 minutes ago, Adi said: Što je više profesionalnih utakmica nego što ih ima Fofana. Vidjet ćemo na šta će ovo izaći, 3 godine je mlađi od Colwilla kojeg posmatramo kao nedovoljno zrelog za defanzivca. Treba biti strpljiv. Da dodam da sam procitao da ljudi iz kluba vide Kukurelju kao mentora njegovog zbog Idealne razlike u godinama. Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366358 Prema svim statistikama, dobili smo igračinu. No, igračina je bio i npr. Antony. Tako da ću ostaviti da se dokaže, prije finalnog suda. Prijavi
4. oktobar 2025.1 god. comment_368072 Hata treba samo na stopera gurati, moglo bi biti nesto od njega, mislim da tu ima materijala samo fali minuta i ulaska u ritam. Prijavi
5. oktobar 2025.1 god. comment_368099 Dobra rola i za njega. Imao je par situacija gde je izuzetno stalozeno reagovao pod presingom, dobro se uklopio u odbranu koja nikad nije igrala zajedno mislim cak ni na treningu. Kao i za Gittensa vazi i ovde, prerano je da se donosi sud. Prijavi
5. novembar 2025.5. nov comment_368725 Nisam za kaznjavanje igraca nakon gresaka, ali zaista momak treba dobro da se potrudi da iduci put dobije priliku da igra ponovo u prvih 11 nakon ovakve partije protiv Qarabaga. Sramotno da ne moze sramotnije, pa ovoliko usrati ne bi vjerujem ni neki akademac iz u16. Dugo on meni nakon ovoga ne bi zaigrao. Prijavi
5. novembar 2025.5. nov comment_368730 Jebi ga, ne može se očekivati da sva balavurdija koju dovedemo iz žnj klubova može podnijeti pritisak igranja za Chelsea. Naprotiv, očekuje se da većina njih ne može. Ali to je sada priča ovih što rade u odjelu rizika (ako imamo taj odjel), da vide kakav je rizik dovesti 18-godišnjaka nakon jedne dobre sezone u holandskoj ligi i očekivati da odmah dobro igra. Prijavi
5. novembar 2025.5. nov comment_368734 Ma cak se i ne ocekuje da odmah igra. Ne dobija ili dobija vrlo malo minuta u Premiershipu. Pokazivao je pozitivne znakove posebno na poziciji stopera za razliku od lijevog beka. Veceras je dobio priliku da starta protiv, pa rekao bi protivnika po mjeri, Qarabaga i pozdravljam taj potez, volio bi da je i Josh bio uz njega. Vise volim njih dvojicu forsira nego Tosina. Nije se proslavio, bas naprotiv ocajna partija. Donekle mi je opravdanje vas los teren u Bakuu ali nista ga ne moze oprati. Ugl ne bi ja njega jos otpisivao. Prijavi
5. novembar 2025.5. nov comment_368735 Za mene je jedina pozitivna stvar iz ove utakmice to što je Hato odigrao cijelu utakmicu nakon horor prvog poluvremena, ako nista tu je Maresca pokazao malo muda, nije odmah poletio da ga mijenja vec mu je dao da odigra cijelu utakmicu, pricamo o igracu od 18/19 godina. Nakon svih onih grešaka, u drugom poluvremenu je igrao punih gaća sigurno, kvalitetna lekcija sigurno. Prijavi
7. januar7. jan comment_370045 Protiv Citya i veceras bez vecih gresaka. Nadam se da mu se samopouzdanje vraca, jer ga je celavi ubio u pojam poslije jedne lose utakmice. Prijavi
10. januar10. jan comment_370107 Bit ce ovo dobro pojačanje. Nadam se većoj minutaži za njega i odličan je bio veceras. Prijavi
11. januar11. jan Autor comment_370120 Čitam po treći put i ne verujem ali da plaćen je papreno sećam se svojevremeno, a verujem da ga niste izgubili iz vida Abdul baba Rahman čuveni, po statističkim pokazetljima trebao da predstavlja robota po levoj strani, nadam se da Hato neće završiti kao on Prijavi
4. mart4. mar Popularna objava comment_371289 Sreca pa je Pudlica morala malo da odmori da bi ovaj momak dobio konstantne minute, sigurno da ima sta da ponudi, svidja mi se sto vidim Prijavi
4. mart4. mar Popularna objava comment_371291 46 minutes ago, Kun Aguer0 said: Sreca pa je Pudlica morala malo da odmori da bi ovaj momak dobio konstantne minute, sigurno da ima sta da ponudi, svidja mi se sto vidim Fizicki je sila, brz i agilan. Samo da se oslobodi i stekne jos samopouzdanja. Sve predispozicije ima da bude top igrac. Prijavi
4. mart4. mar Popularna objava comment_371296 Malo je imao problema s Bailyem na startu, poslije toga se digao i odigrao besprijekorno. Takodjer, proslu neutralisao Saku u potpunosti. Ima ga i u napadu, sparta gore, otvara. Nekad ga ignorisu bez razloga, a moze biti opasan. Drago mi je da se vratio nakon one partije protiv Qarabaga, kad ga je pola forumasa otpisalo. Svaka cast Liamu sto nije gurao Gusta lijevo, ispravio svoju gresku iz meca s Burnleyem. Znam sigurno da bi 90% nasih bivsih trenera u ovakvom mecu dalo sansu iskusnijem igracu, taman to bio desni bek ili stoper na lijevoj strani. Prijavi
4. mart4. mar Popularna objava comment_371309 1 hour ago, Wisey said: Malo je imao problema s Bailyem na startu, Meni se svidjelo kad ga je u prvom poluvremenu Baily prosao i uhvatio na krivoj nozi, momak se odma vraca uzima mu loptu i cisti opasnost, nema odustajanja i nema se padne nakon ispadanja, to ga je i diglo u utakmici, jako dobar je nazad ali siguran sam da ima igraca u njemu i kad krene u napad, tu ce trebati malo vremena i iskustva da se isprofilise ali i ovo trenutno je jako dobro. Hato ima 19 godina ljudi ! Prijavi
5. mart5. mar comment_371339 Malo je reći da obećava. Ozljeda Cucurelle mu je došla kao šamar budali. Hvala Bogu da ćelavac nije na klupi, njemu bio cijelo ovo vrijeme Chalobah igrao lijevog beka dok se Cucurella ne oporavi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.