Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#34 Josh Acheampong

Istaknuti odgovori

E da smo tako i Terrya tjerali kad su mu provlacili lopte kroz pišu ili kad je onaj promašio penal u finalu protiv Uniteda. 

Glupo je tjerati igrače radi jedne greške, dešava se. Treba prvo vidjeti da li će iste greške ponavljati ili će nešto naučiti iz njih. 

Fofana se isto tjerao i sad čitam i ne vjerujem kako ga forumaši brane i tepaju mu kao nas najbolji stoper. 

Nije njemu niko probacio kroz noge nego dečko jednostavno nije reagovao kako je trebao. Nema tu previše filozofije, to se izbija što dalje od gola.

Drago mi je što ga je Rosenior odmah izveo iz igre i da će ga za ovaj amaterski potez kazniti klupom pa čak i tribinama. Neka se i ostalima dadne do znanja da više nema zajebavanja.

Bio mi je drag ali ovim potezom me baš razočarao. Teško će povratiti trenerovo povjerenje.

Da imamo zamjenu za Caiceda i njega bi trebalo kazniti.

Ne treba decka unistiti zbog jedne pogreske.

Cinjenica jeste da se gubi vrijeme. On ili ce biti stoper ili nece ni igrati na ovom nivou. Mogli su ga komotno isforsirati ove sezone, ionalo su nam svi ostali stoperi u 5 deka. Mozda ni dobra posudba ne bi skodila.

23 minutes ago, Wisey said:

Ne treba decka unistiti zbog jedne pogreske.

Cinjenica jeste da se gubi vrijeme. On ili ce biti stoper ili nece ni igrati na ovom nivou. Mogli su ga komotno isforsirati ove sezone, ionalo su nam svi ostali stoperi u 5 deka. Mozda ni dobra posudba ne bi skodila.

Bice dobar samo mu treba malo vise konstantnosti i minuta. I da, obavezno da nabaci koji misic, rekao bih da mu je to najvise potrebno.

motao sam snimak 5x, jeste da izgleda kao amaterska greška ali jbg, spetljao se, malo se pogubili, ovi su iskoristili i to je to

više me Tosin iznervira 5x kad 1 na 1 spusti gaće

on momak ima 19 godina, sigurno neću njega da proglasim glavnim krivcem, mi kao tim nismo smeli da dozvolimo da nas ovi pritisnu, prosto je lopta trebala da bude u našim nogama

trener treba da preuzme krivicu na sebe

11 minutes ago, chiba said:

motao sam snimak 5x, jeste da izgleda kao amaterska greška ali jbg, spetljao se, malo se pogubili, ovi su iskoristili i to je to

više me Tosin iznervira 5x kad 1 na 1 spusti gaće

on momak ima 19 godina, sigurno neću njega da proglasim glavnim krivcem, mi kao tim nismo smeli da dozvolimo da nas ovi pritisnu, prosto je lopta trebala da bude u našim nogama

trener treba da preuzme krivicu na sebe

Jel ti mislis da se moze 90 minuta jednoj sasvim solidnoj ekipi iz engleske drzati lopta 90 minuta? Koliko vidim kod drugog gola duga lopta je poslana u prostor koju nasih 4 igraca nisu uspjeli izbiti u jebeni aut. Kako to moze biti trenerova krivica?

19 hours ago, hamco said:

Jel ti mislis da se moze 90 minuta jednoj sasvim solidnoj ekipi iz engleske drzati lopta 90 minuta? Koliko vidim kod drugog gola duga lopta je poslana u prostor koju nasih 4 igraca nisu uspjeli izbiti u jebeni aut. Kako to moze biti trenerova krivica?

Hamco ja se slažem s tobom i ti si u pravu.

ali možda ja nisam bio dovoljno precizan, nama se evidentno dešavaju greške koje ti vidjaš na omladinskim utakmicama, što ne znači da i najbolji štoperi nisu imali svoje kikseve (da se ogradim)

ali baš iz tog razloga, ja bih voleo da trener valjda, kao jedan "pedagog", zato sam naglasio da ima samo 19 godina ovaj koji je napravio grešku, preuzme teret na sebe

ne znam, možda sam ja lud ali nama fali malo "gordosti" , ne u negativnom biblijskom smislu, nego da malo pokažemo muda na terenu, što mislim da možemo

On 2/11/2026 at 12:32 AM, Spaha said:

E da smo tako i Terrya tjerali kad su mu provlacili lopte kroz pišu ili kad je onaj promašio penal u finalu protiv Uniteda. 

Glupo je tjerati igrače radi jedne greške, dešava se. Treba prvo vidjeti da li će iste greške ponavljati ili će nešto naučiti iz njih. 

Fofana se isto tjerao i sad čitam i ne vjerujem kako ga forumaši brane i tepaju mu kao nas najbolji stoper. 

A ne tjeram ga nego me iznervirao, ali treba da ode nedje dje ce igrat konstantno ili da dobije vise prostora i to na desnog beka s ne stopera iako je za Tosina i Badiashila je Nesta. 

• 1 mjesec kasnije...

Neko treba stisnuti muda i reci diletantima u Upravi da od ovog decka nema nit ce kad biti klase za klub Celzijevog nivoa. Ni na beku, ni na stoperu. Trebaju prestati forsirati ga s klupe, prodati dok jos ima cijenu. Neki Palace ili Everton ce zagristi.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
2 hours ago, Whisper said:

Dobar je Josh bio, treba mu dati par utakmica u kontinuitetu, posebno sto pored njega sad igra Lacroix. Gore od Fofane ne moze sigurno

Uopste nije bio dobar,  samo pogledaj reakciju kod prilike Kevina cini mi se. Isto je ispao i kod prilike kad je neko lobovao Sancheza al sreca pored gola. 

Za svoj stas suviše mlak igrač, loše pozicioniranje ima što zbog šaltanja s pozicije wb na beka pa na štopera, ali i zbog nedostatka iskustva.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.