10. februar10. feb comment_370916 Kocka se bezveze, drzi Fofanu na klupi ubacuje ovo deriste, mogo ga je ubaciti kod 2:0. Prijavi
10. februar10. feb comment_370917 Mrs u Coventry jebo te pas pa ono sam ja ucio u pionirima da se na tribine salje lopta kretenu Prijavi
10. februar10. feb comment_370930 E da smo tako i Terrya tjerali kad su mu provlacili lopte kroz pišu ili kad je onaj promašio penal u finalu protiv Uniteda. Glupo je tjerati igrače radi jedne greške, dešava se. Treba prvo vidjeti da li će iste greške ponavljati ili će nešto naučiti iz njih. Fofana se isto tjerao i sad čitam i ne vjerujem kako ga forumaši brane i tepaju mu kao nas najbolji stoper. Prijavi
10. februar10. feb comment_370932 Nije njemu niko probacio kroz noge nego dečko jednostavno nije reagovao kako je trebao. Nema tu previše filozofije, to se izbija što dalje od gola. Drago mi je što ga je Rosenior odmah izveo iz igre i da će ga za ovaj amaterski potez kazniti klupom pa čak i tribinama. Neka se i ostalima dadne do znanja da više nema zajebavanja. Bio mi je drag ali ovim potezom me baš razočarao. Teško će povratiti trenerovo povjerenje. Da imamo zamjenu za Caiceda i njega bi trebalo kazniti. Prijavi
11. februar11. feb comment_370943 Ne treba decka unistiti zbog jedne pogreske. Cinjenica jeste da se gubi vrijeme. On ili ce biti stoper ili nece ni igrati na ovom nivou. Mogli su ga komotno isforsirati ove sezone, ionalo su nam svi ostali stoperi u 5 deka. Mozda ni dobra posudba ne bi skodila. Prijavi
11. februar11. feb comment_370946 23 minutes ago, Wisey said: Ne treba decka unistiti zbog jedne pogreske. Cinjenica jeste da se gubi vrijeme. On ili ce biti stoper ili nece ni igrati na ovom nivou. Mogli su ga komotno isforsirati ove sezone, ionalo su nam svi ostali stoperi u 5 deka. Mozda ni dobra posudba ne bi skodila. Bice dobar samo mu treba malo vise konstantnosti i minuta. I da, obavezno da nabaci koji misic, rekao bih da mu je to najvise potrebno. Prijavi
11. februar11. feb comment_370951 motao sam snimak 5x, jeste da izgleda kao amaterska greška ali jbg, spetljao se, malo se pogubili, ovi su iskoristili i to je to više me Tosin iznervira 5x kad 1 na 1 spusti gaće on momak ima 19 godina, sigurno neću njega da proglasim glavnim krivcem, mi kao tim nismo smeli da dozvolimo da nas ovi pritisnu, prosto je lopta trebala da bude u našim nogama trener treba da preuzme krivicu na sebe Prijavi
11. februar11. feb comment_370952 11 minutes ago, chiba said: motao sam snimak 5x, jeste da izgleda kao amaterska greška ali jbg, spetljao se, malo se pogubili, ovi su iskoristili i to je to više me Tosin iznervira 5x kad 1 na 1 spusti gaće on momak ima 19 godina, sigurno neću njega da proglasim glavnim krivcem, mi kao tim nismo smeli da dozvolimo da nas ovi pritisnu, prosto je lopta trebala da bude u našim nogama trener treba da preuzme krivicu na sebe Jel ti mislis da se moze 90 minuta jednoj sasvim solidnoj ekipi iz engleske drzati lopta 90 minuta? Koliko vidim kod drugog gola duga lopta je poslana u prostor koju nasih 4 igraca nisu uspjeli izbiti u jebeni aut. Kako to moze biti trenerova krivica? Prijavi
11. februar11. feb Autor comment_370962 Kad sam vidio ovaj gol odmah su mi pala na pamet druga dva cirkus gola koja nikad neću zaboraviti Poslije ovog sam lupao šakom u pod i povrijedio se Poslije ovog sam ušao na Sarrovu temu i napisao "znaš gdje su ti vrata" Prijavi
12. februar12. feb comment_370968 19 hours ago, hamco said: Jel ti mislis da se moze 90 minuta jednoj sasvim solidnoj ekipi iz engleske drzati lopta 90 minuta? Koliko vidim kod drugog gola duga lopta je poslana u prostor koju nasih 4 igraca nisu uspjeli izbiti u jebeni aut. Kako to moze biti trenerova krivica? Hamco ja se slažem s tobom i ti si u pravu. ali možda ja nisam bio dovoljno precizan, nama se evidentno dešavaju greške koje ti vidjaš na omladinskim utakmicama, što ne znači da i najbolji štoperi nisu imali svoje kikseve (da se ogradim) ali baš iz tog razloga, ja bih voleo da trener valjda, kao jedan "pedagog", zato sam naglasio da ima samo 19 godina ovaj koji je napravio grešku, preuzme teret na sebe ne znam, možda sam ja lud ali nama fali malo "gordosti" , ne u negativnom biblijskom smislu, nego da malo pokažemo muda na terenu, što mislim da možemo Prijavi
12. februar12. feb comment_370971 On 2/11/2026 at 12:32 AM, Spaha said: E da smo tako i Terrya tjerali kad su mu provlacili lopte kroz pišu ili kad je onaj promašio penal u finalu protiv Uniteda. Glupo je tjerati igrače radi jedne greške, dešava se. Treba prvo vidjeti da li će iste greške ponavljati ili će nešto naučiti iz njih. Fofana se isto tjerao i sad čitam i ne vjerujem kako ga forumaši brane i tepaju mu kao nas najbolji stoper. A ne tjeram ga nego me iznervirao, ali treba da ode nedje dje ce igrat konstantno ili da dobije vise prostora i to na desnog beka s ne stopera iako je za Tosina i Badiashila je Nesta. Prijavi
12. april12. apr comment_372037 Neko treba stisnuti muda i reci diletantima u Upravi da od ovog decka nema nit ce kad biti klase za klub Celzijevog nivoa. Ni na beku, ni na stoperu. Trebaju prestati forsirati ga s klupe, prodati dok jos ima cijenu. Neki Palace ili Everton ce zagristi. Prijavi
25. august25. aug comment_374383 Dobar je Josh bio, treba mu dati par utakmica u kontinuitetu, posebno sto pored njega sad igra Lacroix. Gore od Fofane ne moze sigurno Prijavi
25. august25. aug comment_374391 2 hours ago, Whisper said: Dobar je Josh bio, treba mu dati par utakmica u kontinuitetu, posebno sto pored njega sad igra Lacroix. Gore od Fofane ne moze sigurno Uopste nije bio dobar, samo pogledaj reakciju kod prilike Kevina cini mi se. Isto je ispao i kod prilike kad je neko lobovao Sancheza al sreca pored gola. Prijavi
25. august25. aug comment_374428 Slazem se sa Barijem, pa nekoliko puta mu je igrac pobjega iza ledja od cega smo 2x mogli primiti gol. Prijavi
25. august25. aug comment_374433 Za svoj stas suviše mlak igrač, loše pozicioniranje ima što zbog šaltanja s pozicije wb na beka pa na štopera, ali i zbog nedostatka iskustva. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.