Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Manchester United (H) - 16.05. @ 21.15

Istaknuti odgovori

26 minutes ago, reLo said:

Večeras nam je utakmica biti ili ne biti. United apsolutno rasterećen pred finale Europa lige, dok nama gori pod nogama.

Kvota na nas solidnih 1.47.

Ima li neko pouzdanih informacija po pitanju sastava kojeg će izvesti Amorim?

Par izvora je navelo da bi Amorim mogao izvesti 11 igraca koje planira protiv Tottenhema kao jedan vid pripreme i uigravanja za tu utakmicu. Amorim je takodjer izjavio da ce izvesti postavu u koju vjeruje da ce pobjediti veceras, tako da je upitno sve to. Moje misljenje je da je to suplja i da ce on dobro izmiksat sastav, vec imaju par povreda i sumnjam da ce rizikovati nove povrede. 

Kojih god 11 da bude izveo Amorim, mi moramo pobjediti, simple as that. Nemamo pravo na kiks, moramo ulaziti jako u duele, agresivan biti od starta i bez ikakvog taktiziranja i cekanja napasti od prve minute. Nemamo taj luksuz da cekamo da protivnik pogrijesi, da igramo strpljivo i neko gradjenje napada polako i sporo. Moramo pokusati sto prije dati prvi pogodak i onda rijesiti mec novim golovima. 

Vjerujem u pobjedu. Maresca ako ovo ne dobije nek sam podnese ostavku.

Mene ponovo više brine na prvom mestu naš neki kiks, i pod dva ko će dati gol :D :D

Verovatno će onda morati da igra napred sa Palmerom, Netom i Maduekom, ovi ostali babuni su odsutni sa planete zemlje :hljeb:

što je najgore nemamo ni zamenu, ima samo Dzordza a možda će i njega u prvu postavu jel nema ko drugi

DUEL DVA ŽALOSNA TIMA :hljeb:

ovo ako ne bude nekih dosadnih 0:0 da budemo srećni

Ako United ikoga moze pobjediti u engleskoj to smo onda mi.

Ja bih bio zadovoljan i remijem, samo da se izbjegne poraz. Ja nemam nikakvog povjerenja da ova ekipa moze nesto napraviti.

Ko ce nama igrati sad u napadu? 

Ajmo danas pokazati da smo mi spremni za Ligu prvaka.

Samo bez eksperimenata kao protiv Newcastlea.

Svi na svojim pozicijama i najbolji raspoloživi na teren.

Sanchez

James - Chalobah - Colwill - Cucurella

Enzo - Caicedo - Lavia

Palmer Neto Madueke

Treba li reci da ce crveni đavoli odigrati utakmicu sezone, mislim da ne treba..

Pritisak ogroman, a mi smo sa igranjem pod pritiskom na Vi, tako da nemam pojma.

Jacksona koji ne moze pogoditi olimpijski bazen mi ne mozemo nadoknadit, eto u takvoj smo situaciji, ko ce igrati umjesto njega, ko ce uopste dati gol, nemam pojma.

Posle onakvog poluvremena protiv Newcastlea Maduekeu zelim da slomi nogu na treningu. Palmera na laznu 9ku, pored njega Sanco i Neto. 

Sve ostalo je vec poznato. Mozda ce maloumnik cak zrtvovati Jamesa da bi Caicedo igrao laznog beka.

Nek nam je sa srecom.

2 minutes ago, Whisper said:

Posle onakvog poluvremena protiv Newcastlea Maduekeu zelim da slomi nogu na treningu. Palmera na laznu 9ku, pored njega Sanco i Neto. 

Sve ostalo je vec poznato. Mozda ce maloumnik cak zrtvovati Jamesa da bi Caicedo igrao laznog beka.

Nek nam je sa srecom.

Ne moze Sancho igrati zbog pravila posudbe.

Ja bih gurnuo George-a u prvih 11 i to umjesto Jacksona. U ovom mecu za ocekivati je da imamo vecu kontrolu i manji presing protivnika nego protiv Newcastle-a tako da Caicedo i ako bude igra desnog beka ne smatram toliko losom opcijom kao protiv Newcastle-a. Nama ionako ne znaci nista sto ce James igrati na papiru desnog beka kada svkakao ulazi u sredinu, tako da mi ovo sa Caicedom zaista ne smeta protiv ovakvog protivnika. 

Moramo imati napadaca, George je vec igrao u konferenciji nekoliko puta i protiv Fulhama je takodjer usao umjesto jacksona i dao cak i gol. 

Posto Sancho ne moze takodje bih stavio Georgea, ali Maresca je picka takoo da nema od toga nista. Nama nedostatak bekova na svojim primarnim pozicijama u napadu cesto pravi vise stete nego protivnicka odbrana.

Maresca out kako god se sezona zavrsila.

Ljudi moji, ove sve nase analize se zapravo svode na sljedece: mi ako OVAKVU ekipu Uniteda ne mozemo pobijediti kod kuce i to u utakmici koja nama znaci sve a njima nista, onda smo mi lipo za qrac obicni i zasluzujemo ponovo igrati protiv buranije iz Lige Konferencije. Ja ne znam koliko ste gledali Uniteda, ali njih nije dobio samo onaj ko se nije sjetio. Ocaj su zivi 

Neigranje Dzaksona ce biti samo od pomoci, taman Kabaljero stajao gore u spicu.

8 minutes ago, Wisey said:

Ljudi moji, ove sve nase analize se zapravo svode na sljedece: mi ako OVAKVU ekipu Uniteda ne mozemo pobijediti kod kuce i to u utakmici koja nama znaci sve a njima nista, onda smo mi lipo za qrac obicni i zasluzujemo ponovo igrati protiv buranije iz Lige Konferencije. Ja ne znam koliko ste gledali Uniteda, ali njih nije dobio samo onaj ko se nije sjetio. Ocaj su zivi 

Neigranje Dzaksona ce biti samo od pomoci, taman Kabaljero stajao gore u spicu.

al i ti mijenjas misljenje o Jacksonu iz kola u kolo :D Prvo da je dobar, pa onda da sve radi dobro osim zavrsnice, pa onda kada je igrao Nkunku dobar je jackson kakav god da je dobar je i bolji od Nkunkua, sad odjednom taman Cabalero da stoji u spicu bolje je od Jacksona. 

Majke mi Wisey al mijenjas misljenje precesto :D

• Popularna objava
37 minutes ago, hamco said:

al i ti mijenjas misljenje o Jacksonu iz kola u kolo :D Prvo da je dobar, pa onda da sve radi dobro osim zavrsnice, pa onda kada je igrao Nkunku dobar je jackson kakav god da je dobar je i bolji od Nkunkua, sad odjednom taman Cabalero da stoji u spicu bolje je od Jacksona. 

Majke mi Wisey al mijenjas misljenje precesto :D

Kako je on igrao, tako i ja formiram misljenje. Dao sam 2 sezone da donesem sud, cak je ovu drugu dobro poceo. Dobar u polju, plus dao dosta bitnih golova na startu. A Nkunku je toliko ocajan da je Dzakson u onakvom padu forme bio bolji od njega. Kad se vratio igra i ponasa se gore nego u prvoj sezoni. Glupe kartone dobija i nicem ne doprinosi u igri. Ono sto je dobro radio, sad ni to ne radi.

Kad se crta podvuce, u ovakvoj situaciji cijeloj ekipi je pojacanje da takvog lika nema na terenu.

12 minutes ago, Wisey said:

Kako je on igrao, tako i ja formiram misljenje. Dao sam 2 sezone da donesem sud, cak je ovu drugu dobro poceo. Dobar u polju, plus dao dosta bitnih golova na startu. A Nkunku je toliko ocajan da je Dzakson u onakvom padu forme bio bolji od njega. Kad se vratio igra i ponasa se gore nego u prvoj sezoni. Glupe kartone dobija i nicem ne doprinosi u igri. Ono sto je dobro radio, sad ni to ne radi.

Kad se crta podvuce, u ovakvoj situaciji cijeloj ekipi je pojacanje da takvog lika nema na terenu.

Zajebavam se malo, slazem se u svemu i zapravo i ja sam isto ko i ti pisao i na kraju isto zakljucio, nije dovoljno dobar da bude prvi napadac ove ekipe.

Prvo poluvrijeme lose, rekao bih da nas je pritisak pojeo. Mogli smo gubiti ali mogli smo i voditi. Prvih 25 minuta je najgore sto sam gledo od Chelsea ove sezone, nakon toga su zaigrali bolje i preuzeli kontrolu.

Utakmica se igra 90 minuta i imamo jos vremena da dobijemo. Ajde jebem vam majku u picku zagrizite, mora se jace u duele ici, mora se vise trcati i jaci presing probati, nemamo vremena igrati mid block i na tranziciju, moramo pokusati uzeti loptu sto prije i jurisati prema golu sto prije. 

Uveo bih Laviu u jesti Jamesa ili Cucurelle sto prije na teren, gurnutu Enza ili Caiceda visocije. Nemamo sta vise cekati.

1 hour ago, hamco said:

Uveo bih Laviu u jesti Jamesa ili Cucurelle sto prije na teren, gurnutu Enza ili Caiceda visocije. Nemamo sta vise cekati.

Sreca pa te ne poslusa, ovaj dvojac nam iscupao pobjedu.

Onaj ko ocekuje lijepu igru u zadnjih 4-5 kola gdje se lomi sezona je stvarno naivan. Tada se samo bodovi racunaju i svaka pobjeda je zlatna vrijedna. 
Ne bi vise o vecerasnjoj utakmici, dovoljno.

Just now, Bari said:

Sreca pa te ne poslusa, ovaj dvojac nam iscupao pobjedu.

Onaj ko ocekuje lijepu igru u zadnjih 4-5 kola gdje se lomi sezona je stvarno naivan. Tada se samo bodovi racunaju i svaka pobjeda je zlatna vrijedna. 
Ne bi vise o vecerasnjoj utakmici, dovoljno.

Na kraju tako ispade ali smo losi bili, sredina je falila i htio sam sa tom izmjenom da vise napadacki zaigramo, da gurnemo jos jednog igraca blize golu. 

Bas smo ga porodili, sto @Adi rece. Zaboravit cemo ovo sve ako odu u Notingem i donesu bodove.

Vise se nikad je smije ponoviti da dodjemo u situaciju da nemamo nijedne ofanzivne opcije na klupi. Od onakve sirine na pocetku sezone, dosli smo do toga da nam je Dewsbury glavni napadac s klupe, a mali Dzordz prvi spic.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.