Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday: 22 Chelsea - Wolves (H) 21:00 Ponedeljak

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Pobjeda iz nicega, imali smo nekih kikseva sa punom boljom igrom nego veceras. Jedno veliko nista bar meni u smislu neke igre i govora tijela igraca.

Pohvale zasluzuju James, Tosin i Chalobah koji je pokazao da je bolji stoper od svih ostalih stopera koje imano, svi ostali nula, bar za mene.

Madueke i Jackson partije za zatvora, sramota je da ovakav Madueke igra gotovo cijelu utakmicu, sramota je da ovakav Jackson igra cijelu utakmicu i da ima zagarantovano mjesto u pocetnom sastavu vec sljedeci vikend, sramota da je Chelsea sebi dozvolio da nema drugog špica.

Ono zatvaranje utakmice sa Disasiem i Gustom je vjerovatno samo Maresci jasno, sa te dvije izmjene dobili smo 4 igraca van svojih pozicija, Disasi, Gusto, Chalobah i Cucurella, toliko o nasoj "sirini", ali dobro igrali su Etoo i Milito bekove protiv Barcelone u polufinalu tako da ok.

Vjerovatno najveca misterija je kako smo mi u posljednjih 6 kola od mogucih 18 bodova osvojili 6 i ostali u TOP4, apsolutna senzacija.

Opet sa 3 pozadi sto malo iritira. Zasto to gura ne znam, valjda ima jak razlog. Caloba sva cast, sa ovom konkurenciju najbolji stoper. Ssancez no coment. Trubiti vise da nam treba golman je bzv. 

Nadam se da je tim dobio na samoppuzdanju i da mec sa Citijem moze skroz da nas vrati. 

Juce smo odigrali veoma dobro nekih 25 minuta prvo poluvrijeme i citavo drugo poluvrijeme. Nije to bilo odlicno, ali kontrolisali smo mec u potpunosti pogotovo drugo poluvrijeme. Vjerovatno su pomogli golovi i odlazak na 2 razlike pa se i Wolves predao jer vjerujem da smo ostali na 1 razlike da bi se poceli povlaciti a Wolves bi zapeo sto jace da dodju do izjednacenja. 

Utisak je da smo odigrali bolje protiv Bournemoutha gdje smo kiksali nego protiv Wolvesa. Ipak pobjeda nam je bila veoma bitna za samopouzdanje jer je iduca utakmica protiv Citya. U slucaju pobjede na Etihadu mozemo ponovo okrenuti momentum u nasu korist. Nece biti lako naravno ali i mi stvaramo ogroman broj prilika kada protivnik nije duboko na svojoj polovini tako da ce to biti otvoren mec.

Kako god, vazno je da smo pobjedili Wolves pa taman to bilo i na guzove.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.