Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday : Morecambe (H) 11.01.2025 16:00

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Ako niste vrsni poznavalac engleskog n-torazrednog fudbala kao @diablo_bih možda vas naslov zbuni pa pomislite da je Morecambe fudbalski klub sa Malte te da je ovo još jedna velika utakmica Konferencijske lige, ali to nije tako, u pitanju je FA kup i šansa da krenemo u pohod na jedan od trofeja u ovoj sezoni. Guglajući o ovom klubu saznao sam da mu se ime ne rimuje niti sa Katakombe, ali niti sa romb. Naravno, kao i sa svim ostalim kod Engleza, pa tako i sa ovim imenom koje se iz nekog razloga čita "Morkam" odlučio sam da obustavim bilo kakvo dalje istraživanje i umjesto toga napišem najbesmisleniji uvod te na taj način vam oduzmem dragocijeno vrijeme (ako je iko uspio stići do ovog dijela).

U zadnje vrijeme nam ide jako loše, isto kao što loše ide i ChatGPT-u da kreira sliku @soxx-a na bosanskoj granici.

image.thumb.png.3dacded6bfaaa7ed08a01c8d412f40d2.png

image.thumb.png.8fed644a0f556f7f024441b31c620769.png

Međutim, nakon samo dva boda iz 4 utakmice od kojih smo očekivali mnogo više sada je vrijeme da psihološki deficit okrenemo na drugu stranu. Nadamo se da trener neće na pres konferenciji izgovoriti neku bljuvotinu u formi "šta je to kup?" ili "šta je to trofej?" jer u tom slučaju nam neće pomoći napuštanje Bosne i Hercegovine svih preostalih forumaša nastanjenih u njoj.

P.S. Valjda nije imperativ da Adi otvara teme i za ovakve protivnike. Mada me ništa ne može iznenaditi.

Koristi Grok (twitter), on bolje pravi ove slike.

Ovdje ni @soxx ne moze ispehirati, ovi su katastrofa, u nenormalno losoj situaciji sto finansijskoj, sto igrackoj. Ovdje bez 7 golova se ne treba pricati uopste. Nadam se da cemo odmoriti i Caiceda i Enza, kao i dosta drugih igraca. Sto vise akademaca u sastavu, to bolje.

• Autor
  • Popularna objava
2 hours ago, Spaha said:

De @ker napravi nam sliku kako mi navijaci tjeramo soxxa preko granice.

Evo napravio je, zanemari sto smo mi u policijskoj odjeci, Ramo Isak nas oblacio.

image.thumb.png.3b63b14ad3df5b55300f3407a4e3ba28.png

Evo vam i diablov grok pa uporedite:

image.thumb.jpeg.27322e4cb94a8adb41908107e781d1b1.jpeg

image.thumb.png.e9c14752fa46eb646a1380f68995bffa.png

image.thumb.jpeg.7da6891cc21918fa1567bb97f86e02d1.jpeg

U drugom poluvremenu nakon sto su ovi fizicki pali bilo je rutinsko odradjivanje posla. Nikog ne bi izdvajao posebno osim Nkunkua negativno, covjek preko one stvari igra, nikakvog doprinosa nema.

1 hour ago, Bari said:

U drugom poluvremenu nakon sto su ovi fizicki pali bilo je rutinsko odradjivanje posla. Nikog ne bi izdvajao posebno osim Nkunkua negativno, covjek preko one stvari igra, nikakvog doprinosa nema.

Hoce ga PSG pa zato i igra tako.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.