Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30 - Tottenham Hotspur (H) 24.03.2012. 13:45h

Istaknuti odgovori

Ostavite se Torresa i Drogbe :).
Nama trebaju Hulk i Cavani da bi uopste mogli i pomisljati na uspjesnu slijedecu sezonu i 100% sam uvjeren da nam ni Torres ni Drogba to nece donijeti :).
  • Odgovori 105
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332611473' post='37711']

Sta to Torres moze vise uraditi za ekipu, osim sto ce trcati ko Ramires? Ko ce dati gol? Ovamo pljujes Drogbu, ok. A kada neko kaze istinu o Torresu, onda pokusavas to promjeniti nekim drugim pricama. Po cemu sam ja to cudan, ako kazem da Torres nije nista dosad uradio za klub?
[/quote]

A dokle ce taj Drogba, Lampard, Cole ziveti od stare slave ?! Dokle cete ih slepo braniti, a i sami vidite, da trenutno, znaci, sada, u prezentu, kada je najbitnije, nemaju vise sta da ponude :huh:

Oziveli ste legende o svima njima, nakon JEDNE utakmice, pa nema veze, i da do kraja sezone, ne urade apsolutno nista dobro, za tim, vi cete se okretati utakmici protiv Napolia, i njihovim minulim radom, i zbog toga ih velicati....
Pa sta ako je Lamps legenda kluba ?! Je l nam to donelo pobedu protiv Tot'nama ?! Nije...
Pa sta, ako je Drogba najbolji napdacac, koji je ikad igrao, u klubu ?! Sta smo imali od toga, protiv Citya ?! Nista...
Prestanite da zivite u proslosti, i opametite se, vec jednom !
Samo kvalitet, zelja za fudbalskom igrom, dokazivanjem na terenu, mogu doneti uspeh. Nista od toga, u Chelsea-u vise ne postoji, ili postoji, ali u nedovoljnoj meri, da bi se izvukla korist od toga.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332613168' post='37725']
S obzirom da igraju utakmicu svako 3 dana, nisam toliko nezadovoljan igrom koliko realizacijom, Drog je danas sjebao masu šansi, Lampard isto nešto malo, dok je Studge bio fenomenalan.
[/quote]

Fenome sta :huh:

Jos tebe drzi alkohol, od nocasnjeg slavlja...
[quote name='Whisper' timestamp='1332612796' post='37721']

A dokle ce taj Drogba, Lampard, Cole ziveti od stare slave ?! Dokle cete ih slepo braniti, a i sami vidite, da trenutno, znaci, sada, u prezentu, kada je najbitnije, nemaju vise sta da ponude :huh:

Oziveli ste legende o svima njima, nakon JEDNE utakmice, pa nema veze, i da do kraja sezone, ne urade apsolutno nista dobro, za tim, vi cete se okretati utakmici protiv Napolia, i njihovim minulim radom, i zbog toga ih velicati....
Pa sta ako je Lamps legenda kluba ?! Je l nam to donelo pobedu protiv Tot'nama ?! Nije...
Pa sta, ako je Drogba najbolji napdacac, koji je ikad igrao, u klubu ?! Sta smo imali od toga, protiv Citya ?! Nista...
Prestanite da zivite u proslosti, i opametite se, vec jednom !
Samo kvalitet, zelja za fudbalskom igrom, dokazivanjem na terenu, mogu doneti uspeh. Nista od toga, u Chelsea-u vise ne postoji, ili postoji, ali u nedovoljnoj meri, da bi se izvukla korist od toga.
[/quote]

Ja njih slijepo ne branim. Samo iznosim cinjenice. A cinjenica je da Lampard nema pravo biti na klupi zbog Indijanca Meirelesa ili panicara Ramiresa (dok smo igrali 4-3-3). Cinjenica je da je matori Drogba pokazao vise od Torresa ove sezone. Nema pravo biti na klupi zbog covjeka koji u pola godine da 2 gola, drugoligasu. Mogao je jedino Lukaku igrati, ali gdje ce €60m sjediti na klupi... I sad jos neki sefovi hoce i Colea prodati. Pa de ko ce nam to ciniti tim naredne sezone (bez Colea, Lampsa, Essiena, Drogbe, Kaloua, Maloude, Bosingwe, Meirelesa, pa i Sturridgea), a igramo LE? Svi world-class igraci (ili bar 90% njih) ne zeli u tim koji ne igra LS. A vi bi prodali Colea i onda bi ostali samo sa Ryanom na toj poziciji. A boljeg igraca od Colea ili Ryana necemo moci dovesti. Cole treba ostati. On iskusan, Ryan mlad, zeljan igara i dokazivanja. Pa ih rotirati naredne sezone, a ne prodati kao sto neki zele. Ja nemam nista protiv cistke u klubu, ali treba malo razmisliti na sta ce nam tim liciti naredne sezone ako se rjesimo 8-9 igraca. Ko ce to kvalitetan doci?

I ja nisam nigdje branio Drogbu danas vec sam samo naveo jedan od milion primjera kada je on znao golom ni iz cega, prodrmati ekipu. A ovdje mi neki pametuju kada kazem da je Torres jedna velika nula, sto je cinjenica. To svako vidi, ali ocito neki ne zele vidjeti, ili se boje pogledati istini u oci. Zalost je kad se neki zadovolje kada kazu kako je Torres trcao, trudio se, ali eto nije zabio. A covjek doveden da zabija i to radi svaki put kada se Jupiter i Venera nadju u istom polozaju, tj. jednom u pola godine.

O tome se ovdje radi. Kada se pljuju Lampard, Drogba, Essien koji nisu vise na nivou i koji trebaju ici iz kluba, po kojoj logici i razumu je jedan Fernando Torres zasluzio da bude tu naredne sezone? Ako se vec rjesavamo losih igraca, tu je svakako i Nando.
Nisam gledao utakmicu pa necu da komentarisem.Sutra ako uhvatim vremena pogledacu snimak pa cu ocjenit' igru nasih,mada po vasim komentarima bolje da negledam.

Vidim pljujete po Drogbi,Lampsu i Terry-u :o
Oni nemoraju zabit' gol sljedecih 3 godine ja im nemam sta prigovorit',a sta je uradio Torres za ovaj klub osim sto nas je 'olaksao' za 50 mil.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1332615725' post='37734']
Vidim pljujete po Drogbi,Lampsu i Terry-u :o
[b]Oni nemoraju zabit' gol sljedecih 3 godine ja im nemam sta prigovorit'[/b],a sta je uradio Torres za ovaj klub osim sto nas je 'olaksao' za 50 mil.
[/quote]
To je to naše razmišljanje. Isto ko kad je meni jedan reko 'meni je Hamdo (bivši načelnik grada) asfaltirao ulicu i napravio rasvjetu. Ja ću za njega glasati narednih 10 godina pa ne mora više ništa napraviti'. :rolleyes:

Za tih 150k koliko će mu sutra leći na račun imam puno pravo zahtjevati od Drogbe da jede travu tih 90 minuta, da na svaku loptu ide maksimalno i bez rezerve, da trči non-stop... A on preko kurca, laganini šetnjica i boli me neka stvar. To je radio u 70% utakmica ove sezone samo što vi zažmirite tada i nađete drugog krivca, najčešće u dežurnim Bosingwi, Meirelesu, prije Boasu itd.
[quote name='Wisey' timestamp='1332618309' post='37739']
To je to naše razmišljanje. Isto ko kad je meni jedan reko 'meni je Hamdo (bivši načelnik grada) asfaltirao ulicu i napravio rasvjetu. Ja ću za njega glasati narednih 10 godina pa ne mora više ništa napraviti'. :rolleyes:

Za tih 150k koliko će mu sutra leći na račun imam puno pravo zahtjevati od Drogbe da jede travu tih 90 minuta, da na svaku loptu ide maksimalno i bez rezerve, da trči non-stop... A on preko kurca, laganini šetnjica i boli me neka stvar. To je radio u 70% utakmica ove sezone samo što vi zažmirite tada i nađete drugog krivca, najčešće u dežurnim Bosingwi, Meirelesu, prije Boasu itd.
[/quote]

Neki brane Torresa sto je meni apsurd.
[quote name='Wisey' timestamp='1332618309' post='37739']

[/quote]
Ali kako mozes covjeku prigovorit' koji je postigao tolike golove,cesto puta nas cupao iz govana,donosio pobjede.
A sta je Torres uradio za ovih 25 mjeseci koliko je u klubu ? Gleda samo kako popravit frizuru,namjestit stucne,sorc i dres :angry:

Ne mozes od Drogbe ocekivati da sa 34 godine trci k'o lud,k'o sto bi trebao Torres :)
Torres nije dorastao da bude u istoj recenici sa Drogbom. :D
Ništa nećeš dobiti od vrijeđanja jednog a dizanja drugog. ;)
Ako Torres samo to radi na terenu onda ja stvarno ne znam više. Milion puta sam govorio da sentiment treba razdvojiti od razmišljanja i donošenja zaključaka. Nažalost, to je jako teško mnogima ovdje. Nemamo šta dalje pričati ako smatraš da Torres ne trči tako kako si rekao.

A kako mu mogu prigovorit, pa to sam ti objasnio već.
[quote name='Wisey' timestamp='1332618734' post='37746']
Iskreno, u ovom trenutku bih u većini tekmi potpisao da počne i Torres ispred Drogbe.
[/quote]

Iako je on muva bez glave. Trcace ko Ramires, trudice se i aBd zabice za 6 mjeseci...
A de mi samo objasni zasto Torres ima vece pravo da ostane naredne sezone od Drogbe? To ovdje postavljam ko papagaj, niko ne odgovara jer nema neki logican odgovor.
Znaš šta mislim i o Torresu, nije se to puno promijenilo nakon ta dva gola što je dao drugoligašu. Ali moglo bi, postoje indicije, postoji dobar momentum za njega. Morao je početi i danas, makar ranije ući u igru ako ništa. Postoji još šansa da nismo pojeli govno, jebiga zato ga treba gurati. Al sigurno je da je on u pravim godinama za razliku od Droleta, pa vjerujem da ga zato ljudi žele vidjeti sa boljim suigračima, bržom jednostavnijom igrom, u pravom CFC-u. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1332619350' post='37752']
Znaš šta mislim i o Torresu, nije se to puno promijenilo nakon ta dva gola što je dao drugoligašu. Ali moglo bi, postoje indicije, postoji dobar momentum za njega. Morao je početi i danas, makar ranije ući u igru ako ništa. Postoji još šansa da nismo pojeli govno, jebiga zato ga treba gurati. Al sigurno je da je on u pravim godinama za razliku od Droleta, pa vjerujem da ga zato ljudi žele vidjeti sa boljim suigračima, bržom jednostavnijom igrom, u pravom CFC-u. :)
[/quote]

Tako su ljudi pricali i kad je zadnji put zabio Swanseaju, pa jel se probudio? Jest, nakon 6 mjeseci. Mani se tih prica da ce proraditi. Pojeli smo govno i to je to. Treba ga se rjesiti na ljeto. Samo meni je smijesna jedna stvar, pljuvanje Drogbe a zastita Torresa. Zar to nije paradoks? Jer za Torresa postoji mali milion opravdanja, dok se Drogbi trazi dlaka u jajetu. Ako ces cekati Torresa naredne sezone, onda ostavi i Drogbu. Jer Torres ga ni u 35. godini nece nadmasiti golovima. Ako se rjesavamo "otpada", Nandalo je tu svakako sa ovom pomenutom grupom igraca.
[quote name='Whisper' timestamp='1332612796' post='37721'] A dokle ce taj Drogba, Lampard, Cole ziveti od stare slave ?! Dokle cete ih slepo braniti, a i sami vidite, da trenutno, znaci, sada, u prezentu, kada je najbitnije, nemaju vise sta da ponude :huh: Oziveli ste legende o svima njima, nakon JEDNE utakmice, pa nema veze, i da do kraja sezone, ne urade apsolutno nista dobro, za tim, vi cete se okretati utakmici protiv Napolia, i njihovim minulim radom, i zbog toga ih velicati.... Pa sta ako je Lamps legenda kluba ?! Je l nam to donelo pobedu protiv Tot'nama ?! Nije... Pa sta, ako je Drogba najbolji napdacac, koji je ikad igrao, u klubu ?! Sta smo imali od toga, protiv Citya ?! Nista... Prestanite da zivite u proslosti, i opametite se, vec jednom ! Samo kvalitet, zelja za fudbalskom igrom, dokazivanjem na terenu, mogu doneti uspeh. Nista od toga, u Chelsea-u vise ne postoji, ili postoji, ali u nedovoljnoj meri, da bi se izvukla korist od toga.[/quote]

ne znam čemu toliko zareza, nisam mogao to ne primjetiti i u prethodnim postovima, nezz jel furaš pravopis neki ili je to samo tvoj đir :blink:

inače s mišljenjem se slažem, apsolutno je jasna stvar i činjenica da se igra chelseaja u kako kažete sadašnjosti ne može temeljiti na staroj gardi koja je činila samu srž ekipe dugi niz prethodnih godina...
oni mogu bljesnuti u ponekoj utakmici, ali uz to da ovi mlađi igraju dobro i da trče za ove starije...
terry-u se nema šta prigovoriti, uostalom za stopera to i jesu najbolje godine...
cole ne može biti na razini prijašnjih godina, kao niti drogba, lampard, a vrlo vjerojatno i essien jer su ga ozljede dosta unazadile a pitanje je može li se vratiti na onaj nivo na kojem smo ga navikli gledati i koji današnji chelsea treba..
cech je isto dio stare garde, ali naravno kao golman ima još puno toga za pokazati, tako da se njemu nema šta prigovoriti...

meni samo smeta što je masa ljudi na ovom forumu (al balkanci, pa se to valjda podrazumijeva) poslije napolija zakivala u zvijezde igrače koje evo danas već pljuju i tjeraju iz kluba...
znači za mene su nemoguće takve razlike u mišljenjima i promjene istih u samo desetak dana, pa da se ne znam šta desilo...

malo staloženosti i realnosti u teškim trenucima a isto tako i u delirijima kakav je bio protiv npr. napolija...
razumljivo je da bi svi mi htjeli da ove legende igraju još nekoliko godina, da razvaljuju, ali to je nemoguće i nema ih smisla braniti...
ti stari igrači, a naravno i drogba (što mi je vrlo teško priznati, ali moram biti realan) više ne mogu biti glavne mange i voditi igru, oni mogu bljesnuti koju utakmicu i razveseliti nas, ali isključivo uz veliki i kvalitetan doprinos igri ostalih (mladih) igrača, inače od toga vjerujte mi nema ništa, pa vidite i sami...

ali onda kada nas razvesele, nemojte biti toliko euforični da ih dižete u nebesa, dajete doživotne ugovore, sinte tante i šta ti ja znam...
ili ako se već ne možete suzdržati, onda budite euforični i radite to što sam naveo, ali nemojte nakon samo desetak dana te iste igrače tjerati iz kluba....ne budite licemjerni...

današnja utakmica mogla vrlo lako otići i na jednu i na drugu stranu, ali eto, kako je tako je...
obrana je bila većinom na razini, pogotovo nakon izlaska bosingwe..
njihov vezni red danas naši nisu uspjeli nadigrati, iako su otraga dosta toga zatvorili, aludiram prvenstveno na essiena i lampsa koji je danas po meni bio jedan od najboljih, uz sjajnog cahilla i cecha..
u napadu slabo, skližu se, padaju, smetaju jedan drugome i jbg, drogba također slab, imam osjećaj kao da bira utakmice (jer od ovoga danas ja mislim da on ne može lošije) a to klubu definitvno ne treba nikada a kamoli sada u situaciji kada nam tottenham na 4. mjestu bježi 5 bodova...

kako god, još uvijek se nadam da će uspjeti izboriti LP iduće sezone...

slijedi benfica u utorak, teško gostovanje nakon ovog ubitačnog ritma u zadnje vrijeme, tako da bih bio zadovoljan remijem sa golovima, a onda na bridgeu izborimo prolaz u polufinale ;)
dvanaesti
Ne kontaš, Drogba će sutra opet protiv Benfice ućerati neki gol i onda nestati narednih 5 utakmica, češati jaja na terenu. Žalosno je to što imam osjećaj da će na taj način dobiti novi ugovor na dvije godine. Navijač koji razumije fudbal će uvijek cijeniti Torresovu borbenost, želju, ono što pokazuje svaki put kad je na terenu.

Kume
Opet mi čitaš misli. :angry: :lol:
Oprosti Wisey ali ti mene nisi ni sekunde ubijedio zasto Torres treba ostati u klubu. Dzaba sva ta borbenost kada on na svom kontu za ovih 25 mjeseci nema 10 golova. Toliko o tome da on obecava. Ne znam zasto bi ja njegove blamaze i brukanja trpio i naredne sezone. Ako se moglo za njega dati €60m, moze se pokusati dovesti Radamel jer i njegov tim ce igrati LE a mozda i nece. Torresa sam sit vise.
[quote name='Wisey' timestamp='1332620116' post='37755']dvanaesti Ne kontaš, Drogba će sutra opet protiv Benfice ućerati neki gol i onda nestati narednih 5 utakmica, češati jaja na terenu. [b]Žalosno je to što imam osjećaj da će na taj način dobiti novi ugovor na dvije godine.[/b] Navijač koji razumije fudbal će uvijek cijeniti Torresovu borbenost, želju, ono što pokazuje svaki put kad je na terenu. Kume Opet mi čitaš misli. :angry: :lol:[/quote]

Ja imam drugaciji osjecaj. Mislim da Abramovic ni u ludilu nece ponuditi novi ugovor 34godisnjaku. Svi znamo da Roman zeli titulu lige prvaka. Ovi igraci nisu to osvojili ni u najboljim godinama i na vrhuncu karijere.. Zasto ocekivati da ce to uraditi sada ili sljedece sezone u tridesetim... Njihovo vrijeme je proslo, slagali se sa mnom neki ili ne...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332611473' post='37711'] Sta to Torres moze vise uraditi za ekipu, osim sto ce trcati ko Ramires? Ko ce dati gol? Ovamo pljujes Drogbu, ok. A kada neko kaze istinu o Torresu, onda pokusavas to promjeniti nekim drugim pricama. Po cemu sam ja to cudan, ako kazem da Torres nije nista dosad uradio za klub?[/quote]

Šta može?? Evo npr. stvarati šanse. Jel dovoljno??

Drogbu ne pljujem, ne znam gdje to nađe. Samo kažem da on nema više kvalitet za najveće domete. Prije je imao, bio je anjbolji napadač, sada ne. I ne kontam čemu forsiranje njega i Lamparda i šta znam više...

Shvati da su oni BILI najbolji, SADA nisu. Ni blizu.
Torres ne moze probiti sve sam, nije vise stari, ali da ima neki vezni iza sebe koji bi ga gurao, davali mu zadnje passove, bio bi vjerujte onaj stari. Meni je draze vidjeti kako se trudi, trci citavu tekmu, da nekoliko asistencija, nego da palamudi u napadu, i nista ne uradi, sto drogba cesto radi, i onda u jednoj od mnogih zabije gol, i dobar je. Dajte ne budite ludi.
[quote name='how yes no' timestamp='1332625625' post='37768']

[b]Šta može?? Evo npr. stvarati šanse. Jel dovoljno??[/b]

Drogbu ne pljujem, ne znam gdje to nađe. Samo kažem da on nema više kvalitet za najveće domete. Prije je imao, bio je anjbolji napadač, sada ne. I ne kontam čemu forsiranje njega i Lamparda i šta znam više...

Shvati da su oni BILI najbolji, SADA nisu. Ni blizu.
[/quote]
Izvini al' meni nije.Jel' Torres doveden da stvara sanse ili postize golove ?
Nije zadovoljio i tu nema rasprave,na ljeto cao.
Kakav napad imamo,Robin van Persie postigao vise golova nego svi nasi napadaci zajedno. :unsure:
Ne znam sto blatite essiena.. Lik nije po meni los bio.. Pasove odradio dobro.. Par prodora imao.. Oduzimao lopte.. Itd. Jel ocekujete od njega nesto naprijed da zabije
[quote name='diablo_bih' timestamp='1332634405' post='37780']
Torres ne moze probiti sve sam, nije vise stari, [b]ali da ima neki vezni iza sebe koji bi ga gurao, davali mu zadnje passove, bio bi vjerujte onaj stari.[/b] Meni je draze vidjeti kako se trudi, trci citavu tekmu, da nekoliko asistencija, nego da palamudi u napadu, i nista ne uradi, sto drogba cesto radi, i onda u jednoj od mnogih zabije gol, i dobar je. Dajte ne budite ludi.
[/quote]

a da Drogba ima "neki vezni red koji bi mu davao pasove"???

zabio bi jedno 345 puta više golova nego Torke

i zašto je jučer trebao Torres igrati?
zašto je trebao igrati čovjek koji u 6 mjeseci 2 gola zabije, u tekmi u kojoj nam je trebala pobjeda?

Tito je podbacio jučer, to je nedvojbeno, ali isto tako morao je igrati zato što je on taj koji zna zabiti gola, a ne Torres
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.