Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30 - Tottenham Hotspur (H) 24.03.2012. 13:45h

Istaknuti odgovori

chelsea-tottenham.png

CHELSEA FOOTBALL CLUB versus TOTTENHAM HOTSPUR FOOTBALL CLUB

STAMFORD BRIDGE STADIUM, WEST LONDON

24.03.2012, SATURDAY

12:45h (13:45h CET)

PREVIEW MAKER: Po dogovoru (tko želi raditi uvod neka se javi reLi privatnom porukom)

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 105
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Tekme samo dolaze jedna za drugom, pa nemamo vremena za predah. Ovo je jedna od prekretnica sezone, must-win što bi se reklo.
To be or not to be, ili jes ili nisi (Chelsea). :D
Ovo se mora dobiti, bice pakleno sve od atmosfere na stadionu do utakmice, Tottenham u zadnje vrijeme nije u nekoj formi i to treba iskoristiti, pobjedom bi prisli na 2 boda a u slucaju izgubljene mogu se lagano pozdraviti sa 4. mjestom.
ovo je najvaznija utakmica za nas da im se primaknemo sto se tice sastava problem bi moga biti odsustvo ivanovica ali nadam se da ce bit spreman jer bi bosingwa samo zijevao igracima totenhema ako nebude igro ivanovic nek ide luiz na desni bek ja bi volio da ovako krenemo
cech
luiz cahil tery cole

esien lampard

ramires mata staridz

tores

znam da ce se neki slozit neki nece ovo je licno moje misljenje
Ako ovu utakmicu nedobijemo 99% cemo na kraju biti 5. !!!
Totenham je mnogo pao u formi i trebali bi to znati iskoristiti ,
mislim da je najbitnije Drogbu u sastav stavit, što se tiče Torkea ili na krilu ili neznam gdje ali Drogba mora u igru
nadalje, Mata nema više šta na krilu radit, mora iza napadača igrat
moglo bi se i Dannya uzet u obzir već za prvi sastav s obzirom da smo strašno nemoćni bez njega u napadu
_____________________Cech_____________________

_____Bane_______Cahill_______Luiz_______Cole_____

_____________Mikel___________Essien_____________

____Sturridge__________________________Mata_____

___________Drogba___________Torres______________
Ako ne pobjedimo nema nas u LP sto posto. .Jedino da je osvojimo pa da budemo slj. godine.

Ocekujem ofanzivnu igru.. Torresa od prve.. Sturridgea takodje..
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1332434419' post='37282']

[/quote]
sve ok ali gdje je terry u svemu ovome?
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1332434419' post='37282']

[/quote]

Ako budemo gubili 0:2 na poluvremenu. NIkako ovako zapoceti utakmicu.
[quote name='torresinho_9' timestamp='1332443847' post='37298'] sve ok ali gdje je terry u svemu ovome?[/quote]
Ne znam je li 100 % spreman. Ali ako je 100 % spreman onda mora početi utakmicu.
100% sam uvjeren da ih mozemo pobijediti.U losoj su formi, sve im se polako rusi od mogucih transfera Balea i Modrica do moguceg odlaska Redknappa na klupu reprezentacije Engleske. Sto se tice sastava, Torres bi po meni opet mogao u prvih 11, a sto se tice ostalih staviti Dannya od pocetka i pod hitno Bosingwu ne uvoditi na teren jer taj covjek nije dobar izbor ni za Dundee United a kamoli za nas.
naucno je dokazano da mi nemozemo bez terrya.
kad god igramo bez njega mi gubimo.
vidi se da na igri da ga nema.

na*
Najbitnije je da igramo u svojim, plavim dresovima!
Mrzim one crne - donose nesreću.

Ima li ikakvih team-news za Terija?

ps

pobjeđujemo, glasao sam za poraz
[quote name='Kalouda' timestamp='1332445073' post='37307']

[/quote]
Normala da ćemo igrati u plavom, kod kuće smo, na Stamfordu. Terry danas trenirao s ekipom, trebao bi biti spreman. Sutra je press pa ćemo znati detalje i za njega i za Baneta.
ne smijemo sebi dozvoliti da izgubimo ovu utakmicu.od pocetka utakmice treba ih napast.
ako se budemo branili nista od toga.
ne smijem ni pomisliti sta ce biti ako izgubimo!
trebamo iskoristiti njihovu losu formu.
postava:cech,bane,cahill,terry,cole,essien,ramires,lampard,sturridge,mata,torres.

[quote name='Kalouda' timestamp='1332445073' post='37307']

ps

pobjeđujemo, glasao sam za poraz
[/quote]
slazem se sa Kaloudom,kad god igramo u crnim dresovima izgubimo.plavi=POBJEDA :D
[quote name='Wisey' timestamp='1332445151' post='37309']
Normala da ćemo igrati u plavom, kod kuće smo, na Stamfordu. Terry danas trenirao s ekipom, trebao bi biti spreman. Sutra je press pa ćemo znati detalje i za njega i za Baneta.
[/quote]

Znam da igramo u plavim jbt nisam debil :D samo kažem da je to mnogo bitno za ekipu
Možda i najvažnija utakmica prvenstva za nas, jer smo baš s njima u borbi za to 4. mjesto..
Vjerujem da ih možemo dobiti, ali na terenu trebamo izgledati puno bolje nego protiv Citya, naši veznjaci moraju biti smireni i skoncentrirani kad su u posjedu lopte, za razliku od prosle utakmice.. Bit će teško, iako su oni u padu, al ni mi nismo svemirska momčad da to možemo brzo riješiti..Ne znamo još oće li Bane bit spreman, nisam imao vremena pa nisam citao, al bi bio velik udarac da on ostane na klupi..
Ovako nekako bi to ja zelio:
Cech - Cole, Terry, Cahill, Ivanović ( u slučaju ozljede: Luiz, nikako Bosingwa) - Mikel, Lampard, Ramires, Mata, Sturridge - Drogba/Torres

Sturridge, iako je strašno sebičan, isto tako nam je strašno falio protiv Citya, tako da bi ga stavio u sastav, iako znam da cu i tada psovati na njega ako bude prisutan njegov "sindrom" što je vjerojatno, ali se bar nadam da će to biti svesti na minimum.. Mata u sredinu, Mikel i Lampard iza ovog trojca.. U napadu bi ja mozda zelio Drogbu, al ce RDM skoro sam siguran staviti Torresa, al opet nisam nezadovoljan tom odlukom..

Protiv Spursa nam prijeti opasnost iz više smjerova, ovamo na desnoj strani će Sturridge i Ivanović (?) morati zajedno zatvarati Balea, treba zatvoriti Modrića, jer iako on ne postiže golove niti mnogo asistira, on šalje i dalje one ključne paseve i od njega polazi većina napada, tako da ga je izolirati od ključne važnosti..

Krenuti u utakmicu maksimalno disciplinirano, u defanzivnoj fazi treba zbiti redove i vladati kohezija meÄ‘u njima, ne dati da se njihovi veznjaci razmašu i otmu nam posjed lopte, jer je to od ključne važnosti, ponovo će ta bitka odrediti utakmicu, kao i kod Citya..svaku utakmicu pod RDM-ovim vodstvom smo dobili kad smo kontrolirali sredinu terena, a ne išli na kontre i polukontre..toliko za sad ;)
Hoćemo pobedu, pobedu na Stamfordu!
Terry je potpuno spreman za utakmicu, Bane takođe. Želim dobar fudbal i pobedu 3:0!
Mireles nikako među DMF-ove.
Termin me malo steka,ako kiksaju pusicu se cijeli vikend i sedmicu iducu :lol: ,ali se nadam iskreno pobjedi bila ona 10:9 ako mora........sastav ko god da igra osim poznate kompanije :lol:
P.S. STA MISLITE onu formaciju protiv Napolia i to 4-2-3-1 mata u sredini a sturridge i torres po stranama,drole spic,e too bih voleo vidjeti?! :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.