Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conference league M5: Astana (A) 12.12 ~ 16:30

Istaknuti odgovori

Naredna utakmica je gostovanje Astani. Igrači će da lete 10 sati preko čitave Europe i igraju utakmicu na otprilike -10 stepeni, koja je možda i najnebitnija u sezoni. Ne bih zamjerio igračima i da izgube ovu utakmicu, jer meni se prvom ne bi ni putovalo ni igralo. Ali plaćeni su za to i neka izvole. Bitno je samo da se niko ne povrijedi. Casadei ne može igrati zbog isključenja protiv Heidenheima.

Watch Astana x Chelsea Live Stream | DAZN PT

do kraja dana će biti da se u svlačionicama kupaju tako što tope led.... 

Dobro je što ima prenos na areni, i što je u pola 5

Što se ekipe tiče, ne treba zamarati bitne igrače, sad nam je stvarno premiership pod obavezno da se obezbedi ta LŠ, ne znam koga imamo sve, treba rotirati što više

Sto kaze King, nisam siguran zbog pravila ali trebalo bi i Marescu postediti jer njegov odlazak je fakticki gubljenje 2 dana za treniranje i uigravanje protiv Brendforda za vikend.

Da li uopste Maresca moze ostati u Londonu i ne otici u Astanu? 

• Popularna objava
56 minutes ago, hamco said:

Sto kaze King, nisam siguran zbog pravila ali trebalo bi i Marescu postediti jer njegov odlazak je fakticki gubljenje 2 dana za treniranje i uigravanje protiv Brendforda za vikend.

MOZE SE RECI ASTANI KOD KUCE

Nek izvedu zenski tim ovde i to je to.

2 hours ago, hamco said:

Mislim da može, jer sjećam se svojevremeno da je to napravio Zajec (tada trener Dinama, danas predsjednik) u nekim europskim kvalifikacijama (ne sjećam jel bio LP ili EL). Prvu su dobili nekim visokim rezultatom, pa genijalac nije ni iša na uzvrat. Naravno, izgubili su i skoro ispali...

Najveca greska je sto uopste ucestvujemo u ovom takmicenju, jer evo moras u cetvrtak igrat u jebenom Kazahstanu umjesto da se spremaš za vikend.

Apsolutno cijeli fokus mora biti na Premiershipu.

• Popularna objava
22 minutes ago, King Chelsea said:

Najveca greska je sto uopste ucestvujemo u ovom takmicenju, jer evo moras u cetvrtak igrat u jebenom Kazahstanu umjesto da se spremaš za vikend.

Apsolutno cijeli fokus mora biti na Premiershipu.

Shvatam sta govoris ali nama je ovo takmicenje koristilo ove sezone koliko god cudno zvucalo. Neki igraci odrzavaju match fitness i spremni su kad god je potrebno da uskoce u premiershipu. Takodjer neki igraci ne bi nikako igrali ili skroz malo, ovako svima dajemo minute pa taman to bilo i nizerazredno takmicenje, bolje igrati i to nego nikako.

Neki igraci su u tom takmicenju hvatali formu pa tako imamo Enza, Neta, Mudryka, Felixa, Badiashilea i Nkunkua koji su svoju formu dizali kroz te utakmice i sada su spremni i dobri i za Premiership.

Nama ko navijacima je ovo amatersko takmicenje sa amaterskim ekipama i zato nam je sve to bezveze ali zbog gore opisanih stvari vidimo da moze biti i korisno.

Bilo bi veoma tesko odrzavati sve igrace sretne i spremne za utakmice ukoliko bi samo igrali jednom sedmicno.

To da, slazem se u potpunosti, ovo takmicenje nam je donijelo to da svaki igrac moze dobiti svoje minute u toku sedmice, apsolutno tacno. Ugasili smo sigurno dosta "požara" ovim takmicenjem u smislu pojedinacnog nezadovoljstva manjkom minuta u Premiershipu. Mi u sustini imamo predubok sastav samo za ligu i domace kupove.

Negativna strana ovog takmicenja je sto si kroz dosadasnji dio sezone vec zacrtao glavni cilj i onda jbg gostovanje u Kazahstanu gledas kao bacanje dragocjenog vremena.

Jorgensen 

Josh - Disassi - ??? -  Veiga

Casadei - KDH 

George   -   Felix    -   Mudrik

Guiu

Ne znam ko bi mogao da upadne na drugog stopera. 

Jorgensen

Josh - Disasi - Smith - Veiga

Johnson - KDH

Geogre - Hoxha - Mudryk

Guiu

Valjda u U18 postoje neki igraci koje sam stavio

• Autor
4 hours ago, ja13 said:

Mislim da može, jer sjećam se svojevremeno da je to napravio Zajec (tada trener Dinama, danas predsjednik) u nekim europskim kvalifikacijama (ne sjećam jel bio LP ili EL). Prvu su dobili nekim visokim rezultatom, pa genijalac nije ni iša na uzvrat. Naravno, izgubili su i skoro ispali...

Išao skautirati Sheriff, nisu imali dovoljno kaseta za analizu. Zamalo ispali od Domžala.

Bio je primjer i kad su Liverpoolu stavili utakmicu Liga Kupa dan prije ili poslije utakmice Svjetskog Klupskog prvenstva i trener akademije je vodio ekipu.

Da smo imali sreće i izvukli Astanu na svom terenu a Shamrock u gostima onda ovih problema ne bi bilo.

• Popularna objava

Imamo dovoljno igraca da prebodimo ovo i izidjemo na Brentford s jakom ekipom. Gore nam je bilo kad su Enzo i Caicedo isli za Juznu Ameriku igrati u reprezentacijama nego ovaj mec. Naravno, nece biti potrebe da izlazimo s najboljim igracima ali ne vidim razloga da se stede Mudrik, Felix ili Nkunku koji nemaju neku veliku minutazu u prvenstvu. Dewsbury-Hall nek odigra svoje, ima Veiga, Disasi i ekipa. Jørgensen svakako na golu. Mislim da Maresca sigurno zali sto nije i Cilvela registrovao, mogao se naci u rotaciji ovdje. Uz nekoliko akademaca vjerujem da mozemo sacuvati zdravlje igraca a uz to odigrati solidan mec. Pobjede su bitne i ovdje, nama je svaka tekma za samopuzdanje dodatni plus. Nek se samo nizu trijumfi.

Takodjer ostaviti trenera u Londonu je glupo. Tu smo gdje smo zasluzili biti. Njegovo je da vodi ekipu, pokaze profesionalizam u svakoj utakmici. Tako se postavljaju standardi u klubu.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.