Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conference league M4: FC Heidenheim (A) 28.11 ~ 18:45

FC Heidenheim 11 član je glasao

1. 1. Znate li ijednog igrača Heidenheima?

• Da
      20%
      2
    • Ne
      80%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Kad ja otvaram onda i dobijamo. Na programu je na papiru jedna od zvučnijih utakmica ovog takmičenja jer igramo protiv ekipe iz Bundeslige u gostima. Heidenheim je tim koji je prošle godine ušao iz druge lige. Bilo je veliko iznenađenje što su uopšte izborili promociju. U Bundesligi su nastavili sa iznenađenjima, držali se na sredini tabele sve vrijeme i na kraju ugrabili 8. poziciju koja ih je odvela u Konferencijsku ligu. Na ljeto su ostali bez 3 najvažnija igrača: Bestea, Dinkcija i Kleindheista (posljednji sigurno poznat pratiocima reprezentacije BiH) i za sada nisu toliko pali koliko se očekivalo. Na klupi imaju najdugovječnijeg trenera u ligama peticama. Kao prosječni Švabo nosi prezime Šmit. Prošle sezone su igrali na skok igru i prekide, a sada su ostali bez glavnih aduta za takvu igru. Sve u svemu, neka njemačka verzija Brentforda. Očekujem rotacije i laganu pobjedu sa hendikepom.

Watch Heidenheim x Chelsea Live Stream | DAZN PT

Treba gledati pozitivne strane.... ima direktan prenos na areni, ne moramo da se zajebavamo sa strimovima i tarot kartama kako bi ispratili utakmicu

Jedna stvar mi samo nije jasna, zašto onaj albanac napadač nije ostao bar da popunjava klupu i da ulazi umesto Dzeksona, stvarno ne kapiram zamisao da celu sezonu mi isteramo bez prave zamene za Dzeksona, ako ne računamo onog klinca iz Barsine škole, bar sad majku mu imaš pravo na kolko beše, 6 ili 7 izmena, ne sećam se više.

Ne odnosi se konkretno na ovu utakmicu, ali šta ćemo mi da radimo ako se Dzekson povredi

Igrat ce Nkunku napadaca ako se Jackson povrijedi. A realno bolje i da Felix, pa cak i neki junior iz akademije igra napadaca nego ono bure zvano Broja. Uz sve to, decko je od pocetka sezone povredjen.

15 minutes ago, chiba said:

Treba gledati pozitivne strane.... ima direktan prenos na areni, ne moramo da se zajebavamo sa strimovima i tarot kartama kako bi ispratili utakmicu

Jedna stvar mi samo nije jasna, zašto onaj albanac napadač nije ostao bar da popunjava klupu i da ulazi umesto Dzeksona, stvarno ne kapiram zamisao da celu sezonu mi isteramo bez prave zamene za Dzeksona, ako ne računamo onog klinca iz Barsine škole, bar sad majku mu imaš pravo na kolko beše, 6 ili 7 izmena, ne sećam se više.

Ne odnosi se konkretno na ovu utakmicu, ali šta ćemo mi da radimo ako se Dzekson povredi

Jesi li ti pratio Broju dok je igrao? 

3 hours ago, Adi said:

Utakmicu možete gledati na Arena Sport Premium 2. Ako se uključite u 18:00 moći ćete pogledati prisjećanje na utakmicu protiv Aston Ville iz sezone 2009/10. Pretpostavljam ono kad je Lampard zabio 4 gola.

Prije 14 godina.

Klicko tad tek prohodao. 

1 hour ago, reLo said:

U 5.35 ustajem. A radim od 7. :D

Dakle, moram zaspati prije pola 10 ako želim dnevnu kvotu od 8 sati sna. A želim.

E jebeno vala, zato ti pocinje dan ranije nego svima. Sta ces, jedino da skracujes san na 6 sati sto je normala za ljude isto.

Sto se tice utakmice Acheampong se vratio treningu sa A timom, mozda bude i na klupi veceras.

Totalno nebitna utakmica. Da pobjedimo 10:0 nista ne znaci. Ako kojim slucajem kiksamo idu prozivke svih medija.

Samo da se niko ne povrijedi i da pobjedimo Villu za vikend.

Kako god, gledacu i ovu utakmicu i ocekujem pobjedu.

Totalno nebitna utakmica. Da pobjedimo 20:0 nista ne znaci. Ako kojim slucajem kiksamo idu prozivke svih medija.

Samo da se niko ne povrijedi i da pobjedimo Villu za vikend.

Kako god, necu gledati ni ovu utakmicu i ocekujem pobjedu.

Nisam gledao prvo poluvrijeme ali za ocekivati je sve veca kurcobolja kod ovih igraca za ovo takmicenje. Sada vec znaju da su druga ekipa i da nemaju nikakve sanse da zaigraju neki bitniji mec. Ne mozes misliti da ce ljudi gristi stalno a ne das sansu nikome u Premiershipu. 

Jedan Felix koji je mozda i najbolji igrac u Konferencijskoj ligi tek je za vikend zapoceo jedan mec Premiershipa i to spletom okolnosti jer su neki igraci povrijedjeni, a protivnik los.

Protivnik preslab, ovo je takmicenje koje bi trebali osvojiti sa pola snage. Nkuku je odlican finiser, bolji od Jacksona za klasu.

Kopirao sam link sa tacnim vremenom kretanja videa u kojem se jasno moze vidjeti kako su nasi ukopani na liniji 16m i kako prave ofsajd zamku. Pogotovo se to da primjetiti na Veigi, koji je doslovno stao ukopan.

Rizicno je mnogo, pogotovo moze biti opasno kada protivnicki igraci utrcavaju iz drugog plana. Sinoc je jednu takvu priliku imao Heidenheim kada je Jorgensen imao duplu odbrani. Takodjer primili smo slicne golove protiv Arsenala I Liverpula.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.