Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Theo Walcott (Engleska, 1989)

Istaknuti odgovori

Prevod: potpuno nepotreban igrac, a Debeli je poznat po takvim transferima. Ali izguracemo mi i Debelog i njegove transfere, samo da nam dovede zadnjeg veznog.
  • Odgovori 150
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

@12.

Nikad nisam shvatao te što govore kako je Rafa loš s transferima. Pa za kakve je samo "male" pare dovodio igrače kao što su Xabi Alonso, Mascerano, Agger, Skrtel, pa i Torres za 20 i nešto milki itd... Istina, imao je i par bisera, ali nije on u Liverpoolu ni dobijao novca kao što ga Roman dijeli, niti je uprava bila kako treba. To ti mogu potvrditi njihovi navijači.

Što se tiče Wallcota, u svako bih ga doba. Može na krilo, može na špica, fantastičan je realizator, naročito 1na1 s golmanom. Uz to prebrz, tehnika nije mu ni potrebna plaho, jer ima brzinu i snalažljiv je.
Uz sve to, cijena nije velika i ako Studge ode, onda bujrum Wallcotu. Odlična zamjena.
Pa brate kako transfer Torresa moze biti mali kad je iznosio preko €30m? Jeste imao dobrih ali imao je i Babela, Ngoga, Dossenu, Keanea itd. Walcott je limitiran igrac, samo zna trcati. On moze komotno sebi kupiti kokice i gledati Victora Mosesa koji je Ronaldinho za njega. Mislim da i Marin moze vise pokazati od Walcotta, a negdje sam naletio (mada ne mora biti istina) da je Walcott izjavio da zeli igrati spica. Jos nam samo fali takav limitirani igrac, koji zeli igrati spica a nece ga nikada zaigrati dok je Torres tu, pa ni poslije njega. Radije bih gledao Kakutu na klupi nego Walcotta.
Ne za Volkota.On nije klasa za Chelsea.Dati Staridzu vecu sansu,pa i na krilu, je daleko bolja solucija od dovodjenja Volkota.
Mislim da su sanse da nas Sturridge napusti 80%.
ako marin ozdravi i napokon pocme igrat te sturridge ostane i pocme mu se davat vise prilika pa i na krilu, onda nam ne treba, u suprotnom dobro bi došao kao zamjena za ovu dvojicu, jeftin a dobar, strašno je brz i kad ima dobar dan moze cuda radit, ko stvoren za đoker s klupe...
[quote name='Kalouda' timestamp='1355511648' post='94571']

Bolji je od Mosesa, realno.
[/quote]

Tek to nije realno. Victor Moses over Theo Walcott any day of the week!
[quote name='Kalouda' timestamp='1355511648' post='94571']
Pa šta. Nije toliko loš, šta više, po meni je dobar. ;) Lik je probojan, to i treba.

Bolji je od Mosesa, realno.
[/quote]

Moses je bolji dribler, fizicki jaci, i vise koristi glavu(kao sredstvo za razmisljanje) dok igra.
Ovaj brzi Gonzales u pokusaju zna samo da sagne glavu i trci po linijama. Centrira tek kad dodje do gol-aut linije, i to ako uspe da se zaustavi.
Ma kakav Walcott.Frajer je pogrijesio profesiju.Treba on preci na atletiku,ono do 200 m.
Frajer samo zna trcati gore-dole.Moses je pojam za njega.
Ma nema šanse da ovaj jebivjetar (ispričavam se zbog izraza) dođe u klub, pa nećemo se pretpavat na krilnim pozicijama, nije ni do koljena Mosesu, tako da nam ne treba.
Posto momku istice ugovor na ljeto, mislim da ga mozemo otkupiti i dovesti ga za veoma male pare... Sigruno do 10 miliona funti...
Mada ne bih volio Staridza vidjeti na izlaznim vratima ali et, ako ovaj ode ni Walcott nije los mada bih vise volio Nanija...
Vi što ga nazivate 'jebivjetrom' i propalitetom, niste ga dva puta gledali. Na stvari ne gledate realno, samo svoje hvalite.

http://www.youtube.com/watch?v=yJeHT1U5Eio

Lik je igračina, Mosesa ste zavolili zbog gola protiv Šahtara i od tada vam je bolji igrač i od Messija. Ko god objektivno gleda, zna da je Walcott za klasu bolji i iskusniji od Victora. Victor ima sezonu i po iza sebe, dok ovaj igra REDOVNO od 2006. A tek sad ima 23 godine.

I onih 29 (čini mi se) Van Persijevih golova, Theo mu je namjestio 15 minimum. I to na liniju mu je stavljao, da ne možeš promašiti. Pa to bi i Torres zabijao.

http://www.youtube.com/watch?v=V-5j2k6yTyo

Gledaj ovo, stari moj. Pa recite da nije igračina.

Ima, opet ponavljam, tek 23 godine, a za Englesku reprezentaciju je debitovao sa 17 godina i 75 dana. (najmlađi ikad)

Prirodno desno krilo, al može i špica zaigrati. Znači, samo lopta u prostor...

A za one koji su zaboravili onaj inteligentan potez, protiv nas (Chelsea), kad je iskoristio zbrku i kao čunjeve prošao kroz odbranu. Potražite na youtubeu.

Sve u svemu, igračina koja se može uzeti za daleeeko manju cijenu od njegove realno. Toliko.
[quote name='Kalouda' timestamp='1355559448' post='94621']
Lik je igračina, Mosesa ste zavolili zbog gola protiv Šahtara i od tada vam je bolji igrač i od Messija. Ko god objektivno gleda, zna da je Walcott za klasu bolji i iskusniji od Victora. Victor ima sezonu i po iza sebe, dok ovaj igra REDOVNO od 2006. A tek sad ima 23 godine.

I onih 29 (čini mi se) Van Persijevih golova, Theo mu je namjestio 15 minimum. I to na liniju mu je stavljao, da ne možeš promašiti. Pa to bi i Torres zabijao.

[/quote]

Ma dao Bog da on nas sve razuvjeri. Ja ne osporavam toliko njegovu kvalitetu, iskreno nije baš toliko dobar kako ga ti hvališ. Jer da je on tolika igračina kako ti kažeš on bi bio glavni igrač u Arsenalu i nosio bi njihovu igru a on to nije.
Nama trenutno ne treba više krila i to je glavni razlog zašto ga ja ne bi tio vidjet kod nas.
@Kalouda

Ja Mosesa nisam zavolio zbog gola protiv Shakhtara, momka sam pratio i u Wiganu i dok sam ja govorio da momak ima materijala i da ga vrijedi dovesti, 90% vas ovdje ga nije 2 puta gledalo i nazivan je polovnim igracem, dok smo ja i mozda jos 2-3 lika znali o cemu pricamo. Walcott ima 23 godine, i za ovih 5-6 godina igranja nije se mnogo odmakao kvalitetom od onog momka koji je sa 17 godina debitovao za Englesku. Walcott vec godinama stagnira, i sve sto ima je brzina. I nemoj mi navoditi taj gol protiv nas kao neki parametar njegove igracke inteligencije jer to je stvarno smijesno. I jedan Dirk Kuyt je imao dobrih golova pa ga to ne cini igracinom. Momak nije nikakva igracina vec suvi prosjek i igrac koji igra samo nogama, glavu rijetko kad da koristi. Pa pogledaj kakvu je sezonu Mata odradio kao DEBITANT u PL sa 23 godine. E to je igracina, to je klasa, majstor i talenat. Walcott se ne smije stavljati u isti kos s njim a i taj Walcott za 3 mjeseca puni 24 godine. Dosad je morao pokazati mnogo , mnogo vise da bi se smatrao igracinom. Moses je mladji od njega skoro 2 godine a igra na visem nivou. Nije brz kao on ali je pristojno brz, tehnika na strani Mosesa, jaci u duelima 3x od Engleza koji moze zagraditi samo korner zastavicu, daleko sira lepeza driblinga. Razbijac po strani i neko ko moze vise ponuditi ekipi. A ako se ispostavi tacnim da Walcott trazi da igra spica, to je onda dupla steta po nas. Rekoh vec, radije cu gledati Kakutu na klupi sa povremenim ulaskom u igru nego Walcotta koji ce i sa 24 godine znati samo trcati uz aut liniju.
12. odlicno napisano.Slazem se u svemu.

Walcott nije standardan u Arsenalu a da bude u Chelseau.Previse ogranicen igrac.
Moses je duplo bolji od njega.I to stoji k'o kuca.
Ma mozete vi pricat sta hocete, al ja samo jedno znam da ovako iskusnog, mladog i dobrog igraca necete moc nac nigdje za 10 miliona a jos poznaje igru najjace lige svijeta. Ja bi tgo malog mrava primio objerucke, jer je fenomenalno krilo. A siguran sam da bi se on pokazao kao izrazito dobro pojacanje.
Twelfth, odličan post.

Mosesa sam pratio i u Wiganu prošle sezone, dobro, nisam ga pratio ono, da skautiram, nego.. eto volim gledati utakmice gdje igraju ovi "manji" timovi, tu spada i Wigan.

Eh, sad ne možeš reći da je Moses, koji je za Chelsea odigrao nešto malo utakmica, dao 2 gola, prodo dvije fore odbrambenim igračima, [b][i]duplo bolji[/i][/b] od Walcotta, koji igra na najvišem nivou (LŠ,PL,repka) od 17. godine. (iako je ulazio sa klupe u više od 60% tekmi, nije on kriv za to)
Moses je dobar igrač, ali Walcott je klasa.

Kako može Moses igrati na višem nivou od Thea?

I da, Dirk Kuyt jeste igračina.
Nisam ni napisao da je duplo bolji vec da je trenutno bolji i to je cinjenica. Kazes da Walcott igra na najvisem nivou... Zavisi sta je tebi najvisi nivo. Ovo jeste Walcottov najvisi nivo ali taj nivo nije ni priblizan onome koji posjeduju klasni igraci. Nije ni Wenger bas toliko izlapio pa da ostavlja klasne igrace na klupi, zna on vrlo dobro sto mu Walcott ne igra. Korisniji mu je Podolski od Engleza i zato je on neizostavan. Nije Theo ni okosnica ovog raspalog Arsenala. Cazorla, Wilshere, Arteta, Podolski, Diaby (kad je zdrav) - svi ispred Walcotta. I rekli smo da Walcotta necemo oslovljavati sa klasom jer je to samar u lice Juanu Mati.

I da, znam da se salis za Dirka.
Ajd, ne mogu. Svako ima svoje mišljenje.

Al ne možete pričati da Walcott nema mozga, da je jebivjetar il šta ja znam...

Za mene je klasni igrač koji se može kupiti za jeftine pare.

Ne šalim se za Kuyta. Jedan od najkorisnijih i najpožrtvovanijih igrača.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.