Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Theo Walcott (Engleska, 1989)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 150
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[background=#FFFFFF]

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itNik[/background]
Nikako njega dovodit ni mijenjat za Maloudu! Tu su Danny i Vicky ( ;) ) , a ako slučajno Danny ode, onda dovest Hulka.
[quote name='Brane' timestamp='1346193190' post='74970']
Po toj logici i naši braniči su nesposobnjakovići a?

[/quote]

Haha pa u onoj utakmici su ispali totalni nesposobnjakovići , bilo je previse pogresaka ..

ON TOPIC -- ne razumijem , zar se samo meni svidja Walcott ? Pa momak je mlad , prebrz , zna povuc odlicnu kontru , samo ga ozlijede malo zezaju zezaju ..
  • Autor
[quote name='Chester' timestamp='1346315348' post='75306']
Haha pa u onoj utakmici su ispali totalni nesposobnjakovići , bilo je previse pogresaka ..

ON TOPIC -- ne razumijem , zar se samo meni svidja Walcott ? Pa momak je mlad , prebrz , zna povuc odlicnu kontru , samo ga ozlijede malo zezaju zezaju ..
[/quote]

Istina, o tome ti i pričam, prošle sezone nam je cijela momčad u dosta utakmica izgledala kao hrpa nesposobnjakovića ( sjeti se tko nas je vodio ) i upravo zbog toga ta priča oko Walcotta koji je tu istu hrpu izvozao ne drži vodu. Temelj ti ne može biti 1 utakmica, a još k tome dodaj i utakmica protiv dezorijentirane momčadi kao što smo mi tada bili.

Vjerojatno si ti i jedini kome se sviđa Walcott na ovom forumu. Mlad je - puni 24. godinu i još ima oznaku "velikog talenta" na sebi. Prije je on "vječni talent". Prebrz - istina, među najbržim je igračima Premiershipa. Zna povuc odlicnu kontru - onako, nekad mu i uspije. Njegova najveća mana je nedostatak nogometnog znanja i osnovnih nogometnih tehnika. Čovječe, osim brzine on nema ništa.

Nije mi jasno što se uopće raspravljamo o ovome, ova tema je davno trebala ići pod ključ.
Ostaje u Arsenalu, barem do januara. A nama i ne treba(možda), kupili smo Mosesa...

Nek ide u Liverpool, odlično bi ih pojačao. Igračina je to, samo takva.
neka ode u lpool želim gledati jaki i moćni liverpool kao prije nekih 5-6 godina kada su harali europom ,puno je bolji igrač od Mosesa i svakom klubu kojem dođe biti će pravo pojačanje PS ovo kaj radi Wenger graniči sa retardacijom
[quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346328286' post='75387']
neka ode u lpool želim gledati jaki i moćni liverpool kao prije nekih 5-6 godina kada su harali europom ,puno je bolji igrač od Mosesa i svakom klubu kojem dođe biti će pravo pojačanje PS ovo kaj radi Wenger graniči sa retardacijom
[/quote]

Ti k'o da si zaboravio da kad su oni harali da smo mi plakali..... :-q :-q :-q :-q :-q
[quote name='Chester' timestamp='1346192965' post='74964']
Sta bi onda reko za nase braniće koje je silovao prosle sezone u pobjedi 3:5 ?
[/quote]

to je bilo jedino dobro što je odigrao prošle sezone :D
  • 2 mjeseca kasnije...
[color=#1C2837][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]"Arsenal is set to confirm Walcott won't be signing a new contract with the club tomorrow according to Skysports radio"[/background][/size][/font][/color]
  • Autor
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353155304' post='89048']
[color=#1C2837][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]"Arsenal is set to confirm Walcott won't be signing a new contract with the club tomorrow according to Skysports radio"[/background][/size][/font][/color]
[/quote]

Govorilo se o Walcottu + neke pare za Sterlinga, al sumnjam da će Arsenal htjet davat nadoplatu, a vjerojatnost da Liverpool pusti Sterlinga vrlo je mala.

Okrenuvši se u našu momčad, ne vidim kako bi nas poboljšao.
On je glup, ne treba nam.
  • 4 sedmice kasnije...
"[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Chelsea have emerged as shock favourites to land Theo Walcott from Arsenal."[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]The Sun, Daily Miror, Daily Mail...[/size][/font][/color]

Ja licno mislim da je Walcott nepotreban....
Ja sam za njegovo dovodjenje i veoma sam zadovoljan igrom sto je pokazao u Arsenalu. Za takvu cifru ga dovest je solidno rjesenje. Uglavnom da i mislim da bi nam se isplatilo, dobar je djoker sa klupe, prebrz je i lomi igrače po krilu, tehnika mu nije bas jaca strana al kad vidim kako uposljava igrace u Arsenalu zadovoljn sam, kroz maglu vidim Falca-a kako prima njegovu loptu i zabija.
Nije zov miliona, to je zov šampiona!

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3100-theo-walcott-odbio-produziti-ugovor-s-arsenalom-zbog-chelseaja.html

On bi vjerojatno došao, ako bi Sturridge otišao. Pa čak i Marin.
Pravi Rafin potez na trzistu. Tipicno za njega. Izguracemo i njega, samo da dovede [b]zadnjeg veznog.[/b]
Wallcot je odlican igrac,jedan od najbrzih igraca u EPL,bio bi itekako od koristi,ali znamo kada se povrijedi da dosta izbiva sa terena.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1355499474' post='94548']
Pravi Rafin potez na trzistu. Tipicno za njega. Izguracemo i njega, samo da dovede [b]zadnjeg veznog.[/b]
[/quote]

Tesko da je iko razumeo ista, osim poslednje dve reci...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.