Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andrij Ševčenko (2006-2009, 50 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 7 mjeseci kasnije...
  • Odgovori 65
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 1 mjesec kasnije...

COVJEK 

• 10 mjeseci kasnije...

Prisustvovao jucerasnjoj pobjedi nad Junajtedom. Radovao se kao malo dijete, vidi se da mu klub znaci mnogo. Volio bi da u  skorije vrijeme dobije neku funkciju u klubu. Gospodin covjek.

Može on biti omiljen među poznavateljima i ljubiteljima nogometne igre, ali ja ga kao navijač Chelsseaja pamtim kao promašaj. Kao i Torresa. Jedini razlog zašto se ovoliko mota oko Chelseja je taj što je Abramovičev osobni prijatelj, a ne što je ostavio neki trag u klubu. Isto bi bilo da je i Smertin sinoć bio u VIP loži.

Ima ljudi koji su više zadužili Chelsea od njega, pa da zaslužuju neku poziciju.

Ferreira, Carvalho, Ballack itd itd.

• Autor

Vidio sam ga i ja juče, baš mi drago.. Obožavam lika

Ima li iko možda HD sliku? Ili bilo kakvu.. Tražim stalno, ne mogu naći

Ferreira

On je vec dobio funkciju u klubu i znas i sam da je pricao o toj funkciji kad je bilo izvlacenje za ligu prvaka.

• 5 mjeseci kasnije...

Shevchenko smatra kako trenutni prvaci Engleske pate od obične prolazne krize, a ukazuje na Manchester City kao još jedan primjer vrhunskog kluba koji se muči s pronalaskom prave forme.
“Naravno da sam jako iznenađen nakon onakve prošle sezone u Chelseaju,” rekao je Shevchenko, koji je igrao na Stamford Bridgeu između 2006. i 2009.
“Ali vidimo da se to može dogoditi u Premier ligi. City je također izgubio nekoliko utakmica, a mislim da Chelsea uvijek ima priliku vratiti se. Ekipa je jako dobro odigrala nekoliko zadnjih utakmica, čak i utorak navečer, gledao sam drugo poluvrijeme, a imali su nekoliko prilika.”
“To je nogomet. Jedan dan može biti tako, a drugog dana se sve promijeni, ali Chelsea je sjajna ekipa, imaju sjajnog trenera, sjajne igrače, mislim da se sve može promijeniti.”

• 2 mjeseca kasnije...

Poslednja teorija u vezi sa razlogom zbog kog se Roman Abramovič zahvalio na saradnji Murinju jeste bivši napadač kluba Andrej Ševčenko.

Legendarni Ukrajinac, koji se i nije naigrao za vreme prvog mandata Žozea na Stamford Bridžu, upisavši nešto više od 50 nastupa za tri sezone, navodno je nagovorio ruskog milijardera da je upravo u menadžeru problem.

Ujedno, upravo je Ševa bio taj koji je savetovao igrače da 'miniraju' trenera.

Takođe, Abramovič izuzetno ceni mišljenje jednog od najboljih napadača u novijoj fudbalskoj istoriji, nije tajna da je upravo on insistirao na njegovom dolasku iz Milana, dok britanski mediji dodaju da je Roman 'u pomoć' pozvao i Didijea Drogbu, da se vrati u London i pomogne novom menadžeru zajedno sa Ševčenkom.

Izdajica : ))))))

Inace Bane i Sevcenko su dobri ortaci tako da Banetova forma mozda ima veze sa tim :D

Meni je smješno kolika se važnost daje ovom Ševčenku, samo zato što ga Abramovič voli. Pa taj Ševčenko NIKAKAV trag nije ostavio u Chelseaju, čovjek je bio sprdnja. Baš kao i Torres.

Koga briga kako su oni igrali u Milanu/Liverpoolu. Mene kao navijača Chelseaja sigurno nije briga. Znam da su njih dvojica skupa Chelseaju manje dali od jednog panja Mikela.

• 3 godine kasnije...
  • Adi mijenja naslov u Andrij Ševčenko (2006-2009, 50 nastupa)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.