13. august 2013.13 god. comment_138596 http://www.youtube.com/watch?v=ZFRSjbrBc2M&feature=player_embedded Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176077 Na danaÅ¡nji dan 2006. godine za Chelsea je potpisao ovaj Äovjek.. Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_213977 Prisustvovao jucerasnjoj pobjedi nad Junajtedom. Radovao se kao malo dijete, vidi se da mu klub znaci mnogo. Volio bi da u skorije vrijeme dobije neku funkciju u klubu. Gospodin covjek. Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214010 Može on biti omiljen meÄ‘u poznavateljima i ljubiteljima nogometne igre, ali ja ga kao navijaÄ Chelsseaja pamtim kao promaÅ¡aj. Kao i Torresa. Jedini razlog zaÅ¡to se ovoliko mota oko Chelseja je taj Å¡to je AbramoviÄev osobni prijatelj, a ne Å¡to je ostavio neki trag u klubu. Isto bi bilo da je i Smertin sinoć bio u VIP loži. Ima ljudi koji su viÅ¡e zadužili Chelsea od njega, pa da zaslužuju neku poziciju. Ferreira, Carvalho, Ballack itd itd. Prijavi
19. april 2015.11 god. Autor comment_214035 Vidio sam ga i ja juÄe, baÅ¡ mi drago.. Obožavam lika Ima li iko možda HD sliku? Ili bilo kakvu.. Tražim stalno, ne mogu naći Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214037 http://footyroom.com/chelsea-1-0-manchester-united-3-2015-04/ Imas ovdje na videu Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214078 Ferreira On je vec dobio funkciju u klubu i znas i sam da je pricao o toj funkciji kad je bilo izvlacenje za ligu prvaka. Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214087 Slažem se za Ballacka, otkad njega nisam vidio, i zaboravio sam kako izgleda Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214120 On je vec dobio funkciju u klubu i znas i sam da je pricao o toj funkciji kad je bilo izvlacenje za ligu prvaka. Pa znamo, dio je Chelseaja i dan danas. Ambasador kluba. http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/22-paulo-ferreira-ambasador/ Prijavi
1. oktobar 2015.11 god. comment_236684 Shevchenko smatra kako trenutni prvaci Engleske pate od obiÄne prolazne krize, a ukazuje na Manchester City kao joÅ¡ jedan primjer vrhunskog kluba koji se muÄi s pronalaskom prave forme. “Naravno da sam jako iznenaÄ‘en nakon onakve proÅ¡le sezone u Chelseaju,†rekao je Shevchenko, koji je igrao na Stamford Bridgeu izmeÄ‘u 2006. i 2009. “Ali vidimo da se to može dogoditi u Premier ligi. City je takoÄ‘er izgubio nekoliko utakmica, a mislim da Chelsea uvijek ima priliku vratiti se. Ekipa je jako dobro odigrala nekoliko zadnjih utakmica, Äak i utorak naveÄer, gledao sam drugo poluvrijeme, a imali su nekoliko prilika.†“To je nogomet. Jedan dan može biti tako, a drugog dana se sve promijeni, ali Chelsea je sjajna ekipa, imaju sjajnog trenera, sjajne igraÄe, mislim da se sve može promijeniti.†Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244398 Poslednja teorija u vezi sa razlogom zbog kog se Roman AbramoviÄ zahvalio na saradnji Murinju jeste bivÅ¡i napadaÄ kluba Andrej Å evÄenko. Legendarni Ukrajinac, koji se i nije naigrao za vreme prvog mandata Žozea na Stamford Bridžu, upisavÅ¡i neÅ¡to viÅ¡e od 50 nastupa za tri sezone, navodno je nagovorio ruskog milijardera da je upravo u menadžeru problem. Ujedno, upravo je Å eva bio taj koji je savetovao igraÄe da 'miniraju' trenera. TakoÄ‘e, AbramoviÄ izuzetno ceni miÅ¡ljenje jednog od najboljih napadaÄa u novijoj fudbalskoj istoriji, nije tajna da je upravo on insistirao na njegovom dolasku iz Milana, dok britanski mediji dodaju da je Roman 'u pomoć' pozvao i Didijea Drogbu, da se vrati u London i pomogne novom menadžeru zajedno sa Å evÄenkom. Izdajica : )))))) Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244406 Inace Bane i Sevcenko su dobri ortaci tako da Banetova forma mozda ima veze sa tim :D Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244422 Meni je smjeÅ¡no kolika se važnost daje ovom Å evÄenku, samo zato Å¡to ga AbramoviÄ voli. Pa taj Å evÄenko NIKAKAV trag nije ostavio u Chelseaju, Äovjek je bio sprdnja. BaÅ¡ kao i Torres. Koga briga kako su oni igrali u Milanu/Liverpoolu. Mene kao navijaÄa Chelseaja sigurno nije briga. Znam da su njih dvojica skupa Chelseaju manje dali od jednog panja Mikela. Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289967 Tammy Abraham has as many PL goals this season as Andriy Shevchenko managed in his Chelsea career Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.