Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stadioni

Istaknuti odgovori

West Ham Unitedov novi stadion je spreman. 55.000 mjesta. Prelaze na njega iduće ljeto. Za one koji ne znaju radi se o rekonstruiranom Olimpijskom stadionu u Londonu. Samo mi nije jasno kako su sa 80.000 mjesta uspjeli spustiti na 55.000.

11890621_10206458295510487_7784442200601

• Odgovori 176
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Zato sto znaju da ne mogu popuniti toliko... Koji ce im kurac mjesta koja zjape prazna.

Ma ne to, nego fizički, arhitektonski - gdje je nestalo jebenih 30.000 mjesta? To je čitavo Koševo ili Poljud.

cea, kapacitet za atletiku je 60.000 mjesta, za fudbal će bit nešto manje. A maks kapacitet je za koncerte, i ta sranja, 80k

A Masko i Diablo, hvala vam. Sad sam vidio. Atletika 60.000, nogomet 55.000. Koncerti 80.000. Koga boli k za koncert? Na koncertu se može i 120.000 nagurati. Mene je interesiralo koliko ima sjedećih mjesta (stolica/klupa). Znači sada ima 55.000.

• Autor

Ne kontas, 80 hiljada moze primiti kada je koncert, npr. dino merlin dodje u london. Inace je oko 55 hiljada, kada je fudbalski mec...

Da ta picketina dodje u london ne bi doslo 10 ljudi a kamoli 80k

Zato bi kada dodje u arenu u BGu :P

aaaaaa jesam ti ga suknoooooooooooooooooo kalooouuudaaaaaaaaa

I to tri noci zaredom , BG arena puna

Pa posle par stotina hiljada ljudi na oba Ušća...

dobro jednom na ušću, ali čola je čola, puni marakane, arene, i on od 60godina je napunio ušće 100k, ceca je znam više, ali nemoj tako više molim te pričati kad se zna ko je babo na balkanu

Kakve veze i Čola i Ceca i peti deseti imaju sa nogometnim stadionima kao zasebnom temom? Ako vam se raspravlja o tome tko privuče najviše ljudi na koncert prešaltajte se na temu "Trola bez kontrolora".

Svaki je fudbalski stadion s atletskom stazom ruzan.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne bih se s tobom u potpunosti složio. Kažem u potpunosti, jer djelimično se slažem. Ljepši jesu stadioni bez atletske staze, a stadioni s atletskom stazom su uglavnom ružniji. ALI postoje izuzeci. Postoje i lijepi stadioni s atletskom stazom.

Poljud:

sport-pozadine-za-desktop-0024-hajduk-sp

Olimpijski stadion u Minhenu:

Olympiastadion_1.jpg

Maksimir je ružan jer je ružan. Ne može mu ni Asus pomoći. Jednostavno stadion izgleda toliko realsocijalistično kao da ga je osobno Staljin konstruirao.

• Autor
A tribine fuj. Pola severa nema stolica jer su domaći navijači pokidali i bacali na policiju. Šarenilo. I komplet jug bez stolica. Kad gledaš iz ptičije perspektive zamisli kako je gadno + teren neki isflekan sav.
  • 3 mjeseca kasnije...

Poslije HNK Rijeke čijiji je novi stadion u izgradnji (nova Kantrida) još jedan klub u regiji bi trebao dobiti svoj novi dom. Naime NK Željezničar uz pomoć investitora planira izgraditi novu Grbavicu. Kako bi projekt trebao izgledati možete vidjeti na slici ispod. Za detalje projekta izdvojeno je oko 100.000 eura. Za par mjeseci bi se trebali znati konkretni detalji.

b_151227041.jpg

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.