Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stadioni

Istaknuti odgovori

• Autor

Ne nego stadion taj nadimak nosi oduvjek kao što sam rekao, nikakvu pjesmu nisam spominjao ..

drugo, naravno da treba atletska staza, to daje čar derbiju (svakom derbiju) i svakoj utakmici... zamisli da se Partizan i Zvezda sastanu na nekom stadionu tipa Stamford Bridge.. glupost, teren bi bio pun konfeta papira baklji.. ovako se sve baca na atletsku stazu, ne utiče na igru,jedino kad se desi neki veći incident ili neka velika bakljada zaustavlja se igra zbog dima..

navijači nisu kilometar udaljeni od terena, posebno istok i zapad,sasvim normalna udaljenost.. a ni sever i jug uopšte nisu daleko, na tv-u kad gledaš utakmicu savršeno se vide navijači..

i moćnije je je kad igrač da gol preskače reklamu trči na jug aaaaaaaaa

• Odgovori 176
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Mi imamo fudbalski hram i ne bih ga dao nizasta.

jest emocionalno, u svim ostalim segmentima smo prosjek..

• 2 mjeseca kasnije...
  • Autor

britanski telegraf objavio listu od 10 stadiona na kojima su odigrane najstrašnije utakmice

spominje se i stadion JNA, utakmica Partizan - Arsenal 2010. godine
evo i komentar:

Jeremy Wilson

Station FK Partizan, Belgrade

Arsenal went there in the 2010 Champions League and the intimidation began when the team bus – and even the media bus – arrived to hordes of Partizan Belgrade fans making cut throat gestures. The away dressing-room was plunged into pre-match darkness due to a power cut, while the entire stadium shook visibly throughout the match under the weight and noise of the Partizan fans.

prevod:
„Zastrašivanje je počelo još dok smo bili u klupskom autobusu – pa čak i u medija busu – kada smo prilazili hordama Partizanovih navijača koji su prstima pokazivali da će nas zaklati. U gustujućoj svlačionici smo bačeni u mrak usled nestanka struje, a stadion se vidno tresao pod pritiskom i bukom Partizanovih navijača.“,

komepletna lista stadiona http://www.telegraph.co.uk/sport/football/picturegalleries/10510279/Most-intimidating-stadia-in-world-football-in-pictures.html?frame=2762163

• 4 sedmice kasnije...

Renesansa Hrvatskog Nogometnog kluba Rijeka se nastavlja. Talijanski vlasnik ulaže "ko lud". Predstavljena je konačni projekt nove Kantride, a radovi počinju na proljeće. Novac je osiguran i Rijeka bi svoje utakmice na novom stadionu trebala igrati u proljetnom dijelu sezone 2016-17. Ako znate slučajno koliki će biti kapacitet stadiona napišite. Ja nisam upoznat.

15671333758_2db9a2e084_h.jpg

A ovo je novi kamp HNK Rijeke - Kamp Rujevica. Već se gradi:

hqHB9pG.jpg

• 1 mjesec kasnije...

Meni više liči na robnu kuću nego na stadion

• 2 mjeseca kasnije...

AC Milan predstavio video svog budućeg stadiona. Kako vam se čini?

Dobro izgleda. Kad sam bio u Milanu skonto sam da dosta zgrada ima tako zelenila po krovovima, balkonima. Sviđa mi se to, evo i ovi na stadionu imaju nekakvo zelenje zamišljeno.

Meni ovo izgleda odlično, drago mi je da se podižu novi stadioni u Italiji jer oni to zaslužuju, toliko godina su bili u vrhu, stvarno je šteta da jedna takva nogometna zemlja toliko puno zaostaje za vodećima u europskom nogometu

Nije šteta, sami su to uradili.

I te slavne godine su građene na iluziji, zato je razbijanje iluzije uvijek bolno.

• 2 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Srušiti ga skroz i na Kajzerici napravit simpatičan stadiončić sa 12 000 sjedećih mjesta, a na Maksimir 3 tone krumpira posaditi.

Oduzeti diplomu arhitekti koji je projektovao tribinu gdje od reflektora ne možeš da vidiš čitav teren. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

4d0ffe80-b43f-11e3-b489-f1d5af9f482c_Sta

Stamford Bridge

Nou Camp se iduće godine proširuje sa 97.000 na 105.000 mjesta (gornja tribina će se izjednačiti), te će biti postavljena krovna konstrukcija. Radovi će trajati godinu dana. Evo kako će izgledati kad se završi:

dX0PiFZ.png

P88gFdh.jpg

5hgMyZB.jpg

8N7UMzm.jpg

S0HYblm.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.