14. oktobar 2024.1 god. Popularna objava comment_359155 Ma gde možeš biti dobar igrač ako se zoveš Renato De Palma Veiga, jebote kao da je glavni lik, vlasnik hacijende iz venecuelanske serije kome namćorasta majka brani da se vidja se siromašnom devojkom Prijavi
14. oktobar 2024.1 god. comment_359158 Vrijeme je da ga vidimo sad u jednoj malo jačoj utakmici gdje će biti više defanzivnih zadataka. Očekujem ga u prvih 11 protiv Liverpoola, teško da može biti teži zadatak od Salaha i Trenta. Dobra stvar je što na toj strani igra Sancho koji dosta pomaže u odbrani. Prijavi
14. oktobar 2024.1 god. comment_359159 Zato ga je Martinez stavio na stopera, da navezba malo odbranu 😁 Prijavi
14. oktobar 2024.1 god. comment_359163 šteta što se forsira na tim pozicijama u odbrani, protiv bornmuta je pokazo da je fenomenalan u vezi Prijavi
30. oktobar 2024.1 god. comment_359638 Mlad igrac pa ima jos vremena za napredak. Medjutim djeluje tehnicki previse tanak za zadnjeg veznog, pod pritiskom je dosta slab. Bice to neki miks pozicija, al ni tamo ni vamo. Ne vidim kako on moze izboriti prvi sastav jer nigdje nije prispio. Dobar za back-up, moze pruziti solidne partije protiv dosta protivnika. Prijavi
13. januar 2025.1 god. comment_361642 U dortmundu bi mogao zavrsiti i to stopera da igra Nez sto ga mi nismo tu probali, nije vala da je neka konkurencija tu kod nas Prijavi
13. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361647 Zašto bi ijedan igrač, koji je presjedio utakmicu na kojoj je izvršena jedna izmjena, i poslije koje je trener rekao da nije imao koga da zamijeni i koga da uvede, ostao više ijedan dan u klubu? Trener ga očito ne cijeni i za njega je on niko i ništa. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362339 Velika je misterija zašto je poslan na posudbu pola godine od dolaska. Nema logike. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362340 1 hour ago, ker said: Eto, neka sad pošalju Vlahovića u drugom smjeru. Ne treba, hvala. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362344 18 minutes ago, Whisper said: Ne treba, hvala. Eto ti onda Jackson. 😅 Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362346 1 minute ago, ker said: Eto ti onda Jackson. 😅 To je biranje izmedju dva zla. Vlahovic bi mi bio recimo 6ti izbor za napadaca. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362347 11 minutes ago, Whisper said: To je biranje izmedju dva zla. Vlahovic bi mi bio recimo 6ti izbor za napadaca. Ma Vlahovic se ubio za ovaj tim, igramo suprotno od Juventusa. Nama treba napadac koji je stalno blizu gola i koji iskoristava sanse, a ne neko ko ce kombinovati 60 metara od gola. Cak mislim da bi Jacksonu vise pasao Juventus, mada definitivno ne bi davao golove. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362377 E bas bi ih davao Vlahovic. Ne znam sto je onda Juve doveo Kolo Muanija ako ovaj zabija kao sto pricate. Istisnut ce njega Muani iz prvih 11, zivi bili pa vidjeli. Ovdje sam uz Whispera, sto dalje od Dusana. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363812 Asistirao danas. A evo i kako: https://streamin.one/v/c34ae386 Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363815 Nisam ga se nešto nagledao u Juventusu, ali vidim da igra redovno i treba računati na njega naredne sezone. Dovesti neku štoperčinu da nam bude nosilac odbrane, Colwill, Chalobah i Tosin kao potencijalni partneri, Veiga i Acheampong kao varijante za beka i štopera i dovoljno za igru na više frontova. Tu je i taj Fofana da odigra svojih 10 utakmica. Prijavi
3. maj 2025.1 god. comment_363908 Pa jel moguće da ovog ne može da iskoristimo za neku rotaciju?? Kupljen za 14miliona evra, navodno Juventus platio 4 miliona za pozajmicu, ne znam dal je to moguće Na bekovima imamo Cucu, Dzejmsa, Gusa, i onog omladinca DObro je to što igra u Juventusu, ne pada mu cena a i mlad je Prijavi
3. maj 2025.1 god. Autor comment_363912 A zasto momka prodavati kad nam je bio skroz ok u timu? Mislim, i ne razumijem ovu njegovu posudbu svakako, ali sta onda kad ga prodas? Skrsiti 80 miliona za neku zamjenu iz Brightona? Nije ni to uvijek rijesenje. Prijavi
3. maj 2025.1 god. comment_363915 Pominje se neki levi bek dal iz Ajaksa, prvi put čujem za njega, neki Hato ja zapravo ne znam jel ovaj Renato kupljen za šta, kao rezerva, kao squad igrač da ulazi sa klupe Prijavi
6. juni 2025.1 god. comment_364923 Koliko sam vidio odlicno poceo, kasnije se nekad izgubio pomalo, pa onda igrao solidno. Mislim da cemo moci barem 50% vise para donijeti nego za koliko smo ga mi doveli. Prijavi
6. juni 2025.1 god. comment_364937 12 hours ago, diablo_bih said: Koliko sam vidio odlicno poceo, kasnije se nekad izgubio pomalo, pa onda igrao solidno. Mislim da cemo moci barem 50% vise para donijeti nego za koliko smo ga mi doveli. Kasnije se povrijedio i onda se vracao poslije povrede (igrao redovno). Bas su bilo zadovoljni s njim na pocetku posudbe, moglo bi biti nesto od njega. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364977 Nalazimo se u baš interesantnoj situaciji. Realno smo ga preplatili, ali smo ga dobro otkrili. Nismo ništa očekivali, ali smo dosta toga dobili. Imao je prilike da se pokaže i dobro se pokazao, ali na poziciji na kojoj očito nije želio da igra. A vjerujem da je razlog za odlazak na posudbu i to da kad nismo imali lijevog beka za ligašku utakmicu, sjedio je na klupi. Mislim da nije toliko bitan da se ne podredi ekipi, jedan James igra na potpuno pogrešnoj poziciji kao kapiten i ne žali se, a ovaj je lako zamjenjiv. Opet, treba poštovati odluku igrača i to da nisu svi isti. Navodno se dobro pokazao u Juventusu, ali ko sve igra u toj ligi i to vrlo kvalitetno, ne bih to uzeo toliko za ozbiljno, iako bih volio da ostane u klubu kao back-up za više pozicija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.