Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Avram Grant (2008, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 53
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...

bom smo ga najebali ako bude sta od ovog da Grant savjetuju Romana.   to znaci odma produzenje ugovora Benajudu i transfer-povratak Ben Haima u Chelsea

@edvin

Možda nije bio dobar transfer Ben Haima, ali recimo doveo je Anelku i Baneta i to za smiješne cifre, a znamo kolko su nam i kolko nam znače i dan danas ti igrači.

Ako je istina da je dobio ovu funkciju, sviđa mi se to.  Em Emenelo ne radi taj posao više , em Grant je dobar izbor ;)   

• 3 godine kasnije...
  • 3 godine kasnije...
Ma sto da ne, svaka pomoc Lampardu na pocetku karijere je dobrodosla, prvi pomocnik Moris ne radi nikakav posao to se vidi i po pripremanju utakmica.

Avb je tada bio mlad, talentovan i ambiciozan trener. Njegov Porto je igrao lep, napadacki fudbal. Vredelo je probati.

Upravo, mislim da je njega uništilo to što nije bio glava kao Mourinho sa psihološkog aspekta, nije mogao da uspostavi autoritet.

Isto sad da nagelsmana uzmemo

Švabo je to što bi rekli, zajeban je Nagelsman, mada me me bi čudilo da uzme Dortmund ili Njemačku repku nekad u budućnosti

Avb je bio perspektivan trener, on je trebao napraviti tu smjenu generacija u klubu. Samo ga rezultat nije išao

Upravo, mislim da je njega uništilo to što nije bio glava kao Mourinho sa psihološkog aspekta, nije mogao da uspostavi autoritet.
Švabo je to što bi rekli, zajeban je Nagelsman, mada me me bi čudilo da uzme Dortmund ili Njemačku repku nekad u budućnosti

njemackz mozda. Dortmund da uzme nema mi logike. Leipzig je trenutno kao i Dortmund a mislim da finansijski mu ne mogu vise ponudit nego leipzig. No hajd ga znaj

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.