Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Everton (H) 15.04. @21.00

Istaknuti odgovori

Neko je spomenuo sarkasticno da zamisli da Joe Cole, Drogba Lampardu uzmu penal, ne mogu naci post, ugl desavalo se i ranije. 

Sramota je jos veca jer je to bilo pri rezultatu 4 0.

1 hour ago, Bari said:

Neko je spomenuo sarkasticno da zamisli da Joe Cole, Drogba Lampardu uzmu penal, ne mogu naci post, ugl desavalo se i ranije. 

Ovo je slobodnjak ako se ne varam :D To se svakako rješava na dogovor.

Što se drugog snimka tiče, dešavalo se još nekoliko puta i kod drugih trenera da neko uzme pa mu moraju otimati loptu. Problem kod sinoćnje situacije je što su se trojica svaki sa svakim otimali za loptu. I problem je što je ovo već 4. situacija u zadnjih mjesec dana gdje neko pokušava da preotme penal. I tek sad se trener odlučio ko će izvoditi.

Zna se da Palmer izvodi i ako neko drugi hoće treba da ga pita, ne da se otima, a Palmerovo je da ga odbije. Ko je zabio Cityu u 97. minuti i Unitedu u 100. minuti za neriješeno zaslužuje da šuta svaki.

9 hours ago, Adi said:

Nedostaje samo dio kad sudija pokazuje na penal i u tom trenutku nekoliko igrača trči prema lopti. Ko zna ko je još htio da izvede.

Više se hijerarhija cijenila kod mene ispred zgrade prije 20 godina. Ko se prvi sjeti da kaže da izvodi penale on izvodi, makar bio najgori igrač.

Znaš šta mi je najjače , Noni kad mu je Tarkowski izbio loptu leži na travi glumi da je povrijeđen, kad je skonto da je penal odmah se diže i uzima loptu hahah.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.