25. maj 2012.14 god. comment_52293 Evo čitam da je Porto spreman krenuti razgovore oko Hulka od strane Chelsea sa početnom cijenom od 38 mil funti, što je meni realno, ali Abramovic daje samo 30 mil. za njega... Što je za mene sasvim glupo, kad su za Torresa mogli dati 50 miliona, za ovog se može dati 40, bar po onom koliko on to pokazuje na terenu...http://football-talk.co.uk/63636/hulk-ready-to-submit-transfer-request-to-force-chelsea-move/ Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52315 [quote name='Whisper#2' timestamp='1337949130' post='52270'] Ovom sminkeru, sto na nedelju dana menja boju kose, ko neka devojcica da dam svetu 11-icu Ni pod tackom razno ! Brojevi 1, 8, 11, 26 i za par godina i br 2 trebaju biti povuceni iz upotrebe.[/quote] Care, nemoguće. Uživaj Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52349 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337953414' post='52293'] Evo čitam da je Porto spreman krenuti razgovore oko Hulka od strane Chelsea sa početnom cijenom od 38 mil funti, što je meni realno, ali Abramovic daje samo 30 mil. za njega... Što je za mene sasvim glupo, kad su za Torresa mogli dati 50 miliona, za ovog se može dati 40, bar po onom koliko on to pokazuje na terenu... [url="http://football-talk.co.uk/63636/hulk-ready-to-submit-transfer-request-to-force-chelsea-move/"]http://football-talk...e-chelsea-move/[/url] [/quote] sinko nisi u pravu... nadam se da me neces prijavit i da necu dobit ponovo ban... xD ovako... Chelsea mora imat jasan stav oko igraca i dat jasno kolko misle dat za pojedinog igraca... jer npr. u ovom slucaju... Chelsea NAVODNO nudi 30 milja funti a Porto zeli 38 milja... da... pa sta je to 8 milja... nije to puno... i sta ako su dali za torresa 50 dajmo odma za njega tolko... e nejde to tako... ako bi Chelsea i ovaj puta dao tolku masu love mi vise nebi mogli nikog dovest za normalne pare... treba imat strogu politiku transfera i ne popustat... jer inace necemo moc dopeljat nikog ispod 50 milja... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52364 Eh ovom prilikom bi zamolio reLa da upozori ovog momka da se ovako ne ponaša i da bi mu opet trebao dati ba na 2 sedmice, ja se sada smatram povrijeđenim. Mislim da se ovakva ponašanje ne mogu tolerisati... Naravno sve je ovo bila šala XD Nemoj se ljutiti zbog ovoga... Vratimo se temi: Sve to stoji i slažem se sa tobom, al sve je do uprave drugog kluba, evo primjer Moura, igrač koji ne košta čak ni 20 mil. al mi smo za njega dali velikih 40. oni ga ne puštaju kao što se i pokazalo, šta sad tjera Abramovica da ga dovede? Normalno povečanje ponude sad vise nece biti 40 nego ce bit 45miliona. Eh to je taj problem, ovaj nogomet unišravaju ljudi u upravi koji ne puštaju solidne igrače za njihovu cijenu kakvu zaslužuju, nego im sad nabijaju cijene od kojih počinje boliti glava... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52365 Vi ste svi ludi, majke mi moje.... Iznesem misljenje, vi napraviste kriminalca od mene.... Jbg sad... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52366 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337965445' post='52364'] Eh ovom prilikom bi zamolio reLa da upozori ovog momka da se ovako ne ponaša i da bi mu opet trebao dati ba na 2 sedmice, ja se sada smatram povrijeđenim. Mislim da se ovakva ponašanje ne mogu tolerisati... Naravno sve je ovo bila šala XD Nemoj se ljutiti zbog ovoga... Vratimo se temi: Sve to stoji i slažem se sa tobom, al sve je do uprave drugog kluba, evo primjer Moura, igrač koji ne košta čak ni 20 mil. al mi smo za njega dali velikih 40. oni ga ne puštaju kao što se i pokazalo, šta sad tjera Abramovica da ga dovede? Normalno povečanje ponude sad vise nece biti 40 nego ce bit 45miliona. Eh to je taj problem, ovaj nogomet unišravaju ljudi u upravi koji ne puštaju solidne igrače za njihovu cijenu kakvu zaslužuju, nego im sad nabijaju cijene od kojih počinje boliti glava... [/quote] tog mouru uopce nebi dovodio... sta ce nam on... ista prica ko i sa hazardom... sve samo balavi klinci... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52389 https://twitter.com/#!/OficialHulk Thanks for the messages of support from Chelsea fans! A?? Vjerujem da smo još bliži ovoj životinji. utvrdio ej da će imati odličnu podršku navijača, hajmo Hulk, što prije to riješite. Obradujte me.. Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52392 Ja ne smijem iznijeti svoje misljenje, odmah napadate.. :-p Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52405 [quote name='soxx' timestamp='1337971898' post='52401'] Ne vjerujem da je ovo on pisao na twitteru [/quote] Pratim ga ja na twiteru tako da je napisao. Kako javljaju mnogi izvori Hulk je sve dogovorio sa Chelseam samo je ostalo da se klubovi dogovore oko cijene... [b]"Hulk[/b] and his agent have held talks with [url="https://twitter.com/#%21/search/%23CFC"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url] officials and agreed personal terms, the only block is Porto’s valuation of the player" (Times) [b]"Hulk[/b] has agreed to join Chelsea but the only thing blocking the transfer is his valuation, Chelsea offered £30m but Porto want £40m." [b]"Hulk[/b] Ready To Submit Transfer Request To Force Chelsea Move." "From a good source, Porto's [b]Hulk[/b] in discussions with Chelsea. Story on [url="https://twitter.com/#%21/BBCSport"][b]BBCSport[/b][/url] soon." Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52416 [quote name='soxx' timestamp='1337971898' post='52401']Ne vjerujem da je ovo on pisao na twitteru[/quote] Ja ko će?? Oficijelni profil je... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52420 Ala ce biti slavlja ako potpise. Hajde Romane istresi 40 miliona za zvijerku. Imat' cemo ubjedljivo najbolje krilo lige. Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52434 Vjerovatno će se naći na 35 milja. Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati.. Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52441 Čitam malo na twitteru, izjavio je: "[color=#333333]Sempre ele...Drogba!" za vrijeme finala pa onda: "[/color][color=#333333]Congratulations Chelsea, well deserved title! Drogba plays very!" a kasnije ono da se zahvaljuje Chelseajevim navijačima na podršci. Gdje ima dima ima i vatre.[/color] [color=#333333]Još davno prije: "[/color][color=#333333]Watching Liverpool x Chelsea ..."[/color] Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52453 Kakvo je današnje tržište, po mom mišljenju Hulk vrijedi tih 35 milki... I slažem se da će vjerovatno takva cifra i biti. U njemu možemo dobiti dva različita igrača. Fenomenalno krilo, s puno atraktivnih poteza, s fenomenalno jakim i preciznim šutem, te krilo koje je naravno brzo i prodorno. A pored te pozicije, koju inače igra, može igrati samu špicu, veoma uspješno, što je i činio nekoliko puta u Portou. Zabija iz svih pozicija, jak ko zemlja, dakle tu imamo odličnog back-upa Torresu u njegovom eventualnom odsustvu (povreda, kartoni ili nešto treće). I kad sve to sagledaš, itekako vrijedi tih 30-40 milki. I još da kažem, hvala Bogu što ćemo, eto najvjerovatnije i gledati takvu mašinu u našem dresu. Joj ima da hara po Engleskoj, s takvim igračem je zagarantovan uspjeh... Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52497 [img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/163517_431412040210441_242001465818167_1607484_1200400423_n.jpg[/img] Ima li potrebe išta govoriti, vec je dobio veliko poštovanje od mene kao navijača. Jednom je nogom u velikoj porodici Chelsea. Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52498 Moramo prodati Malouda ako dođe Hulk. Jer, onda bismo imali 4 izrazita ljevaka na tim pozicijama (Hulk, Danny, Mata, Malouda). Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52515 Ako ova zvjerka dođe kod nas džaba će Manchesteru bit Hazard... :DD inače mi je puno draži od Hazarda jer ne priča priče di će, znači šuti i čeka da se sve završi dok se Hazard stalno premišlja.. Ako dođe kako ćemo derat guzove, auuu... njegovim dolaskom maloudi bi se trebalo zahvalit za sve što je napravio a ne mu nudit novi ugovor.. ajmo dogovorite to što prije!! Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52517 [b]Hulk's Agent[/b]: "At the moment, Chelsea is a club which is more interesting than ever" Ma čovjek je naš.. Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52523 Hulk je gospodin , momak bez skandala barem kako ja znam , veliki vjernik , ne prica puno u javnosti , ne hvali se i nije bahat... strasan igrac i ako ga potpisemo bice pun pogodak kako cemo da meljemo sa njim pa to je nemoguce zamislit Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52524 http://www.youtube.com/watch?v=1NDh--o2AiY M A Š I N A, pregeldao sam par klipova i covjek baca na travu igrace oko sebe, kad povuce loptu niko ga ne moze stici a tek ta LJEVICA, cuda radi.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.