15. april 2012.14 god. comment_41324 Ma nema sanse da Abramovic da 30 mil ma ni 20 za njega. Kaka je igrac visokog rizika a i vec na rubu 30ih godina. Opekao se je Roman o Shevchenka pa evo i (kako svari stoje) o Torresa i sad ce malo oprezniji biti sto se tice dovodjenja igraca "velikih imena" Prijavi
15. april 2012.14 god. comment_41365 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334507818' post='41208'] I time sprijeciti napredak igraca iz akademije... [/quote] TAKO JE!!!!!!!!Treba dati vise prostora mladim igracima!!!Mada nema leba od toga,nikad to nece u Čelziju da se desi! Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47278 Da je to onaj Kaka iz 2007. vrijedilo bi za njega dati mnogo više od iznosa koji stoji u naslovu teme. Za mene je Kaka jedan od najboljih veznih igrača koje sam gledao. Posebno će mi u sjećanju ostati njegova maestralna utakmica na Old Traffordu: http://www.youtube.com/watch?v=fz7xQcgDANg Jedan od najbržih igrača s loptom. Pogledajte kako Messi trči za njim, a svi znamo kako je on brz: http://www.youtube.com/watch?v=AGDylCd7siA&feature=related Milan ga je na vrijeme prodao Realu i uzeo dobre pare za njega. Milanovi doktori su sigurno znali da je povreda Kake ozbiljnije prirode i da bi mogla ugroziti nastavak njegove karijere. To je bio jedan od razloga zbog čega su ga prodali. Danas to više nije onaj stari Kaka. Velika bi greška bila dati toliko para za njega. Ne igra više na onoj razini kao prije nekoliko godina, ulazi polako u godine i sklon je povredama. Bolje bi bilo kupiti nekog mlađeg, talentiranog fudbalera koji ima predispozcije da postane WC igrač ili pružiti konačno šansu nekom igraču iz akademije. Ja sam Caeruleusu više puta rekao da je sramota za Chelsea što ne pružaju šansu igračima iz svoje škole u koju je mnogo uloženo. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47338 Hemingwey to nije sramota to je neviđena glupost, glupost nad glupostima, ma glupost gluposti... Na tome Bayernu vaka čast, maar opet kad pogledam ove sezone je bilo gusto i nije baš bilo prilike al iduće bi volio vidjet više "domaćih" ili mladih igrača (Lukaku,Romeu) tj. da dobiju više minuta i da ih Chelsea razvije a ne neki drugoligaši ili pitaj boga tko, bar ove najveće .... Prijavi
30. maj 2012.14 god. comment_54084 Nece Wenger pljunut nekih 25 milijuna eura za igraca od 30 godina. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54249 nista od Kake, nek ide u PSG, oni će jedini to da plate, onako hladne glave bez puno razmisljanja Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73248 a šta ako njega kupimo ? odlazi iz Madrida sigurno, ako Romanu se sprdne će ga gubiti Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73269 [quote name='antonius luiz' timestamp='1345739500' post='73248'] a šta ako njega kupimo ? odlazi iz Madrida sigurno, ako Romanu se sprdne će ga gubiti [/quote] Ne potreban. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73313 [quote name='Blues_95' timestamp='1345745439' post='73269'] Ne potreban. [/quote] ma znam, samo glasno komentiram Prijavi
24. august 2012.14 god. comment_73403 Ova tema se moze zatvoriti jer Chelsea vise nije zinteresovan za ovog igraca, bili smo jedino zainteresovani u Carlovoj eri. Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105278 Zadnji sati prijelaznog roka i spominje se da je Chelsea zainteresiran za Kaku. Samo ću jedno reć: Zajebali smo stvar prije dvije godine s potrošenim igračem ( Trolles ), molim Te Bože ne daj da isto uradimo opet. Prijavi
1. februar 2013.13 god. comment_105378 ja sam siguran da bi Kaka pruzio.mnogo vise nego Torres, iako nisu isti tipovi igraca samo da Kaka predje u nekibdrugi klub recimo da se vratio u Milan vidio bi ti da se jos radi o jako dobrom igracu jbg nije se svako kod Mourinha naigro Sent from my brain using Tapatalk Prijavi
1. februar 2013.13 god. comment_105384 da to je istina da su Kaka i Sahin dobivali male sanse kod Mourinha.Najbolje rjesenje za Kaku bi bilo da se vrati u Milan ili da ode u neki drugi klub ima on jos sta pokazati kvalitetan je igrac. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120039 volio bih da ga dovede Mourinho ako bude dolazio, drag mi je igrac, a siguran sam da moze i sad dosta vise pruziti nego u Realu Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120045 volio bih da ga dovede Mourinho ako bude dolazio, drag mi je igrac, a siguran sam da moze i sad dosta vise pruziti nego u Realu Imeni drag i jos uvek je on veoma dobar igrac Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120057 neče ga mourinho dovest nikad mu ne igra, dobar je on igrač ali već je star i nije u nekoj formi, osim toga s matom, hazardom i oscarom smo se popunili s takvim tipom igrača... Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120065 Ne treba nam neko ko ce pasti travu. Zivimo u svijetu tehnologije i masina i siguran sam da Roman moze priustiti najbolje kosilice za svoj voljeni klub nego da bezveze placa covjeka da je pase. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.