Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup Round 4: Chelsea vs Aston Villa (A) [07.02.] 21.00

Istaknuti odgovori

Nakon ovih zadnjih izdanja, ko što Adi reče, teško je uopće radovati se utakmici, čovjek mora sam da sobom bitku voditi da li gledati, raspoloženje sebi kvariti... 

Ne vjerujem da je Pochetino u stanju motivirati i pripremiti ekipu da sa samopouzdanjem uđu u ovu utakmicu, ali očekujem tvrdu utakmicu koju će odlučiti jedna individualna greška ili potez.

45 minutes ago, reLo said:

Ali opet, ako večeras dobijemo neće nas niko moći zaustaviti do kraja, takav će osjećaj biti 😀

Tako sam se osjećo kad smo osigurali finale u liga kupu, počeo brojati dane kad će ta utakmica na Wembleyu, no nakon ove ligaške utakmice sa Liverpulom strah me i pomislit na nju 😅

Sad je neznalica na klupi postao i ocajnik pa mozemo ocekivati takve poteze. Vjerujem da ce pojacati defanzivu. Bit ce igrac vise u odbrani, sve podredjeno odbrani gola. Ipak, s obzirom da mi moramo ovu utakmicu pobijediti ja ne vidim kako on to moze izvesti na Villa Parku.

Trebali su ga smijeniti dok se jos moze nesto izvuci. Ima dosta utakmica do kraja sezone i novi trener bi mogao dosta pozitivnog donijeti. 

• Popularna objava

Čim pokažeš malo karaktera i stav odmah se vidi rezultat. Vidiš potencijal igrača, vidiš energiju i sve ono na šta stalno kukamo. Valjda treba iz toga nešto naučiti.

Prvo bekovi na bekovima. Drugo bekovima dozvoljeno preci centar i igrati ofanzivu. Trece vratio se Dzekson i ulazi u stalno u dobre pozicije, pravi probleme protivniku.

Daj Boze da bar u FA kupu ostanemo. Pobjeda veceras bi za mene ogromno iznenadjenje bila. 

Izgleda je ovaj put dobra analiza protivnika urađena, bekovi su im slaba tačka i mi ih ubismo baš po bekovima. 

Jackson je puno korisniji kad igra ovako na krilu, zna se izvući i povući 1-2 igrača, otvoriti prostor u sredini za Palmera, Conora, Enza... 

Pozitivno sam iznenađen, valjda neće sjebati utisak u drugih 45min

Sto se tice napada tu nam je Villa poklonila golove svojim pristupom, ali sve pohvale za iznošenje lopte i našu defanzivu. 

5 minutes ago, Spaha said:

Odlicna tekma na kraju.

Bravo za momke. Samo nastaviti u ovakvom tempu.

Danas su prije svega zelja, trud i borba bila na nivou. To je nesto sto treba da bude neupitno u svakom mecu. Tek onda mozemo pricati o taktici.

Bravo za veceras, pozitivno sam iznenadjen.

4 hours ago, reLo said:

Ali opet, ako večeras dobijemo neće nas niko moći zaustaviti do kraja, takav će osjećaj biti 😀

Relo je predosjetio.

Dva brza gola protiv protivnika koji jako ulazi u utakmice pogotovo na svom terenu su ono što nije bilo za očekivati i što je riješilo utakmicu. Ovo se trebalo desiti i na Bridgeu da su igrači uspjeli zabiti dobre prilike koje su imali. Ovi su se nakon 2 primljena gola malo pogubili i moglo se zabiti još golova. Ne treba tražiti previše zamjerki jer je ovo jedna od najbolje odigranih utakmica u sezoni. Vidjet ćemo je li ovo još jedna lažna zora u nizu. Još smo u igri u kupu, slijedi nam povoljan protivnik i moglo bi se i ovdje daleko dogurati. Kad već ne igramo Europu da imamo ova kup takmičenja koja će nas okupirati.

Pa verovatno i najbolja partija ove sezone. Svi su odlicno odradili posao, od Pocha i postavke igre, skautinga, nivoa motivisanosti igraca, koncentrisanosti svih 90min, borbe, pas igre, trcanja. 

Momci su pokazali da mogu i samo nek nastave tako. 

Gol Enza je magija. Koliko je milina sisati Viska na SK toliko mi ogavno ovo sa arene. 

3 minutes ago, diablo_bih said:

Budi sretan sto si slusao Viskovica, ja morao slusati nekog hrvata... Naziva Luiza dUglas luiz i ne prestaje, plus ostale opaske.

I taj Viskovic puno pametuje. 

U 90oj minuti Silva intervenise glavom ovaj govori Enzo odlicno reagovao iako to nije njegova prirodna pozicija. Caiseda i Gusta redovno mijesao... bilo je toga jos ali se ne mogu sjetiti. 

8 hours ago, Adi said:

Pa i treba reći 'Duglas' jer je Brazilac a ne Englez. Goran Grgić se zove, inače mu je Aston Villa omiljeni klub u Engleskoj.

Ja bih rekao da je Goran Grgic jedan od boljih poznavaoca fudbala sa ovih prostora kada su u pitanju komentatori. Taj covjek je fudbalska enciklopedija, doslovno. Medjutim, i meni je smetalo sto ga zove Duglas and Daglas, sad ne znam jel ispravno ili ne, ali mi je smetalo.

9 hours ago, diablo_bih said:

Budi sretan sto si slusao Viskovica, ja morao slusati nekog hrvata... Naziva Luiza dUglas luiz i ne prestaje, plus ostale opaske.

Pa i na DAZN njemackom zvali su ga Duglas

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.