Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Newcastle United (A) 25.11. @16:00

Istaknuti odgovori

7 minutes ago, Adi said:

Nakon ovog danas ne zaslužuju da ih iko dođe gledati na stadion, niti da iko upali utakmicu da ih gleda, a pogotovo ne zaslužuju da prime platu za ovu sedmicu. Ne zaslužuju ni komentar, ali jače je od mene. Pristup očajan i ne postoji nikakav izgovor. Newcastle je imao i više problema od nas. Naših 11 igrača kojih je danas igralo je sigurno bolje od njihovih 11 tako da ni kvalitet nije bio protiv nas. Uigranost također, podjednako smo neuigrani i jedni i drugi u ovim sastavima. Utakmica je bila riješena sa ona dva brza gola. Ne smije se utakmica nikada otpisivati, ali ako je već ova izgubljena zašto se ne misli o narednoj. Cucurella malouman žuti karton i ne igra sljedeću. James malouman prvi žuti i nepotreban drugi i ne igra sljedeću, Sterling malouman žuti i na pragu je suspenzije. U trenucima kada trebamo uhvatiti neki kontinuitet barem kada je izbor igrača u pitanju oni rade ovakve stvari. Ne može se za njih trojicu reći da su igrači bez iskustva, pogotovo jedan kapiten kluba to ne bi trebao raditi. Da su barem razvalili facu jednom od onih kriminalaca iz Brazila i dobili karton, ne bih zamjerio toliko. Svoju pamet i taktičku nepripremljenost su pokazali i kontinuiranim pravljenjem prekršaja u zoni centaršuteva što je ovima jedan od glavnih alata za napadanje. Igrači svi redom loši. Cucurella kriv za prvi gol, Silva za treći, Badiashile za četvrti, sva trojica za drugi. Sterling dao taj gol, mimo toga slabo. Gallagher najslabija utakmica ove sezone, Palmer također, Jackson se nije pojavio, Ugochukwu limitiran. Igračima sa klupe nemam šta zamjeriti jer su ušli da igraju 9 na 10.

Otkaz trenutno ne dolazi u obzir. Prethodni dugoročni projekti su propali jer se igračima dalo previše moći, a treneru premalo. Ako se sad osile gledat ćemo 10 godina ničega.

Slazem se sve. Sem u ovom za Kukurelju, daj boze da dobije suspenziju na 10 meceva pa da nam svane. 

A sto se tice moci igraca to je normalna pojava kad ih platis duplo vise nego sto vrede. Ja i dalje ne mogu da pojmim koji mozak moze da smisli da pudla vredi 70milki fofana 90 mudrik 75. 

Postalo je smiješno kakav nekontinuitet imamo. Više od 2 dobre utakmice ova ekipa ne može povezati. Treba pogledati istini u oči i, što Wisey kaže, priznati da smo ekipa za sredinu tabele. Imamo u ekipi golobrade mladiće i starohana od 40 godina koji je napravio grešku koja se ne bi desila ni njegovom sinu. 

Igrači su bili totalno pogubljeni na terenu, što je znak da je ekipa nepripremljena. Ugochukwu? Koji kurac će on u ekipi a Caicedo na klupi. Pa onda kurcobolja igrača. James lagano mu na faci prilikom izlaska vidiš da ga boli kurac. Ni da se pobuni. Uglavnom, katastrofa. Ali ako to vlasniku paše, onda i mene zaboli kurac. 

Kad igramo dobro ne pobijedimo, kad igramo loše izgubimo. Nekad se desi  i da pobijedimo, mada nisam siguran pod kojim okolnostima.

Vec se vidjelo na prvom poluvremenu, napravili nam hiljadu prilika ljudi, a nasi samo jednom preko Conora i ta golcina Sterlinga. FB majstori mi pridikuju kao sta ja gledam, jer sam napisao da trebamo biti sretni, jer imamo izjednacen rezultat.

Drugo poluvrijeme, sve ono sto su fulili u prvom, napravili dvostruko vise prilika i zabili nam jos 3 gola. Sramota protiv Gordona, Joelingtona i Mileya da ovako popusimo.

Pochettino je pravi onaj Tottenham trener, malo igras dobro, pa ti neko jebe sve, pa ce opet mozda biti fine igre i sve tako u krug. Luzerski mentalitet ce usaditi u ove mladice sto imamo i onda ih mozes jebati.

15 hours ago, Adi said:

Našim igračima su pokazana 43 žuta kartona što je najviše u ligi.

Barem pola je bilo potpuno nepotrebno.

Uvijek sam ponavljao - samo po dzepu udarati. Svaki nepotreban i glup zuti karton kazna u vidu odbijanja od plate. Napravis pravilo, evo primjer: napucana lopta nakon zvizduka sudije minus 20% od mjesecne plate. Pa nek 2 puta uradi to eto 40% manje na racunu krajem mjeseca. Vidjeli bi onda kako nema vise gluposti.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.