30. novembar 2011.14 god. comment_9011 http://www.chelseafc.com/javaImages/a3/95/0,,10268~9147811,00.jpg Steve Holland, drugi pomoćnik trenera Rođen: 30. travanj 1970. godine UEFA Pro licenca od: sezona 2006/07 Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12313 Ima, vidjeli ste juÄer kako je reagirao i kontaktirao s igraÄima poslije povreda Mikela i Baneta. Uostalom, dobro je upoznat s kvalitetama naših mladića poput Josha, Ryana i ostalih jer je vodio mlaÄ‘e kategorije. Prijavi
18. oktobar 2012.13 god. comment_83869 Jeste li znali da je prestao sa fudbalom i bacio se u trenerske vode u 21. godini? ;D Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. Autor comment_84465 Nije Äudno, ali dobar je. Desna ruka RDM-a uz Eddieja naravno. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. Autor comment_90604 Jel ovaj Äovjek saÄuvao svoju poziciju drugog pomoćnog trenera? Zna li tko? Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90620 [quote name='Caeruleus' timestamp='1353690983' post='90604'] Jel ovaj Äovjek saÄuvao svoju poziciju drugog pomoćnog trenera? Zna li tko? [/quote] Nezna se. Benitezu je bilo dopuÅ¡teno dovesti asistenta, skauta, kondicijskog trenera i (možda) trenera golmana. Zasad su i on i Newton u klubu tj. platnoj listi, ali da li će dobiti otkaz ili biti premjeÅ¡teni (rezerve, mlaÄ‘e selekcije) se nezna. Holland je jako izgledan za ostati jer je dugo u klubu i njega nije doveo RDM. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125870 Steve najvjerovatnije ostaje i u Mourinhovom struÄnom Å¡tabu. Potpuno oÄekivano. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125881 Vrlo je moguce da ce Mourinho dovesti par svojih ljudi u stab, ali ceh tome bi mogli da plate Benitezovi ljudi. Steve je dugo u Chelsea-ju, poznaje trenutno stanje unutar kluba, igrace bolje od Mourinha, tako da ne sumnjam da ce ostati. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125929 Just a few hours after being worried about Steve Holland's future at Chelsea, there is an information that confirms he will be part of Mourinho's staff. wala :D/ Prijavi
28. maj 2013.13 god. Autor comment_125961 Just a few hours after being worried about Steve Holland's future at Chelsea, there is an information that confirms he will be part of Mourinho's staff. wala :D/ Super, još da vidimo šta će biti s Newtonom. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141977 Chelsea coach Steve Holland joins England Under-21 staff http://www1.skysports.com/football/news/11668/8895090/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145197 http://www.app.chelseafc.com/news#3466434 Nastavice rad sa mladom Engleskom reprezentacijom. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145235 Pa jel i dalje u CFC-u? Pa kad te mrzi da citas... Naravno da jeste. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. Autor comment_145244 Pa kad te mrzi da citas... Naravno da jeste. Nemam volje vjeruj mi jbg. A samo me zanima, jel on naš prvi pomoćni ili drugi pomoćni trener? Ako je on drugi, tko je prvi? Netko od Mourinhovih Portugalaca ili...? Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145250 On je prvi pomoćnik. Čak mu je Jose dopustio da sutra vodi press pred Swindon. Prijavi
13. oktobar 2013.12 god. comment_147641 meni je ovaj Holland bas nekako drag covjek, ne znam sto Prijavi
14. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147677 Pa on je prvi pomoćnik. Administracijo ispravite to. 100 posto. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210209 juce dok sam gledao utakmicu razmisljam, kad ce se on osamostaliti i da li ce. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210213 Ima trenera koji uzivaju da rade kao pomocnici, veci obim posla u radu na treninzima je na njima. Iskreno i ja bih pre bio pomocnik nego prvi trener :D Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244577 “To su bila jako važna 3 boda za klub danas,†zapoÄeo je. “NaÅ¡a pozicija na tablici je jako loÅ¡a. Da smo izgubili, pali bismo meÄ‘u zadnja 3 kluba, pa su ova 3 boda jako važna.†“Idemo dan po dan i utakmicu po utakmicu. U loÅ¡oj smo poziciji u ligi. To se malo poboljÅ¡alo danas. Prioritet mora biti spasiti Å¡to možemo od ove sezone u Premier ligi. Koliko visoko možemo ići, ne znam.†“Vidjeli ste danas u prvom poluvremenu za Å¡to su sposobni igraÄi. Imamo joÅ¡ FA kup i Ligu prvaka, dva natjecanja u kojima se možemo natjecati, i moramo napraviti najbolje Å¡to možemo u Premier ligi. Fokus je vrlo jasan.†Holland je objasnio Å¡to je rekao igraÄima prije utakmice. “Kakve god osjećaje imali prema situaciji u klubu, imaju odgovornost prema klubu i njegovim navijaÄima iz cijelog svijeta.†“Imamo kvalitetne igraÄe, ne sumnjam u to, i igraÄima je stalo. Morali su to pokazati na terenu.†Komentirao je i reakcije navijaÄa kada su zamijenjeni Cesc Fabregas i Diego Costa. “OÄito navijaÄi imaju pravo izraziti svoje miÅ¡ljenje. Ovo je bilo nekoliko teÅ¡kih dana za sve. Sretan ću ostaviti ovu utakmicu iza sebe i pokuÅ¡ati gledati naprijed.†“S moje pozicije, gledajući na ovu utakmicu, bio sam sretan s njihovim doprinosima i zato sam im pljeskao kad su izlazili. Osjetio sam da su to zaslužili zbog danaÅ¡njeg nastupa.†Spomenuo je i Hazarda koji nije igrao zbog ozljede iz utakmice protiv Leicestera. “Bio je ozlijeÄ‘en, tako da nije bio spreman igrati. DoÅ¡ao je u petak [na trening], pokuÅ¡ao je i odigrao samo nekoliko minuta. Osjećao je previÅ¡e nelagode i boli.†Odao je poÄast i Joseu Mourinhu. “Jose i njegova trenerska ekipa su bili fantastiÄni prema meni, pogotovo Jose. ÄŒetvrtak je bio jako tužan dan.†“Jose me pozvao na ruÄak sljedeći tjedan. NaÅ¡ odnos je odliÄan. On prepoznaje da sam mu dao sve i ja znam da je on ne samo izuzetan trener, već i izuzetna osoba. Bila je privilegija i zadovoljstvo raditi s njim.†Otkrio je da je prvi put sreo novog trenera Guusa Hiddinka nakon utakmice. “Siguran sam da će [detalji moje uloge u njegovom timu] biti razjaÅ¡njeni u sljedećih nekoliko dana. ÄŒast je raditi za klub kao Chelsea. To je velik svjetski klub. Ovo je moja sedma sezona ovdje. Ja sam zaposlenik kluba pa u ovakvim trenucima zna biti pogotovo teÅ¡ko. PovežeÅ¡ se s ljudima koji doÄ‘u.†“Guus nije priÄao sa svim igraÄima, ali popriÄao je s nekolicinom koji su joÅ¡ bili tu kada je on stigao [u svlaÄionicu nakon utakmice].†Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.