Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Steve Holland (2009-2017, prvi pomoćnik trenera)

Istaknuti odgovori

http://www.chelseafc.com/javaImages/a3/95/0,,10268~9147811,00.jpg

Steve Holland, drugi pomoćnik trenera

Rođen: 30. travanj 1970. godine

UEFA Pro licenca od: sezona 2006/07

• 4 sedmice kasnije...

Ima, vidjeli ste juÄer kako je reagirao i kontaktirao s igraÄima poslije povreda Mikela i Baneta. Uostalom, dobro je upoznat s kvalitetama naših mladića poput Josha, Ryana i ostalih jer je vodio mlaÄ‘e kategorije.

• 9 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353690983' post='90604']
Jel ovaj čovjek sačuvao svoju poziciju drugog pomoćnog trenera? Zna li tko?
[/quote]

Nezna se. Benitezu je bilo dopušteno dovesti asistenta, skauta, kondicijskog trenera i (možda) trenera golmana.

Zasad su i on i Newton u klubu tj. platnoj listi, ali da li će dobiti otkaz ili biti premješteni (rezerve, mlađe selekcije) se nezna.

Holland je jako izgledan za ostati jer je dugo u klubu i njega nije doveo RDM.
  • 6 mjeseci kasnije...

Vrlo je moguce da ce Mourinho dovesti par svojih ljudi u stab, ali ceh tome bi mogli da plate Benitezovi ljudi. Steve je dugo u Chelsea-ju, poznaje trenutno stanje unutar kluba, igrace bolje od Mourinha, tako da ne sumnjam da ce ostati. 

Just a few hours after being worried about Steve Holland's future at Chelsea, there is an information that confirms he will be part of Mourinho's staff.

wala  :D/

• Autor

Just a few hours after being worried about Steve Holland's future at Chelsea, there is an information that confirms he will be part of Mourinho's staff.

wala  :D/

Super, još da vidimo šta će biti s Newtonom.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Pa kad te mrzi da citas... 

Naravno da jeste. 

Nemam volje vjeruj mi jbg.

A samo me zanima, jel on naš prvi pomoćni ili drugi pomoćni trener? Ako je on drugi, tko je prvi? Netko od Mourinhovih Portugalaca ili...?

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 godina kasnije...

Ima trenera koji uzivaju da rade kao pomocnici, veci obim posla u radu na treninzima je na njima. Iskreno i ja bih pre bio pomocnik nego prvi trener :D

• 8 mjeseci kasnije...

“To su bila jako važna 3 boda za klub danas,” započeo je.

“Naša pozicija na tablici je jako loša. Da smo izgubili, pali bismo među zadnja 3 kluba, pa su ova 3 boda jako važna.”

“Idemo dan po dan i utakmicu po utakmicu. U lošoj smo poziciji u ligi. To se malo poboljšalo danas. Prioritet mora biti spasiti što možemo od ove sezone u Premier ligi. Koliko visoko možemo ići, ne znam.”

“Vidjeli ste danas u prvom poluvremenu za što su sposobni igrači. Imamo još FA kup i Ligu prvaka, dva natjecanja u kojima se možemo natjecati, i moramo napraviti najbolje što možemo u Premier ligi. Fokus je vrlo jasan.”

Holland je objasnio što je rekao igračima prije utakmice.

“Kakve god osjećaje imali prema situaciji u klubu, imaju odgovornost prema klubu i njegovim navijačima iz cijelog svijeta.”

“Imamo kvalitetne igrače, ne sumnjam u to, i igračima je stalo. Morali su to pokazati na terenu.”

Komentirao je i reakcije navijača kada su zamijenjeni Cesc Fabregas i Diego Costa.

“Očito navijači imaju pravo izraziti svoje mišljenje. Ovo je bilo nekoliko teških dana za sve. Sretan ću ostaviti ovu utakmicu iza sebe i pokušati gledati naprijed.”

“S moje pozicije, gledajući na ovu utakmicu, bio sam sretan s njihovim doprinosima i zato sam im pljeskao kad su izlazili. Osjetio sam da su to zaslužili zbog današnjeg nastupa.”

Spomenuo je i Hazarda koji nije igrao zbog ozljede iz utakmice protiv Leicestera.

“Bio je ozlijeđen, tako da nije bio spreman igrati. Došao je u petak [na trening], pokušao je i odigrao samo nekoliko minuta. Osjećao je previše nelagode i boli.”

Odao je počast i Joseu Mourinhu.

“Jose i njegova trenerska ekipa su bili fantastični prema meni, pogotovo Jose. Četvrtak je bio jako tužan dan.”

“Jose me pozvao na ručak sljedeći tjedan. Naš odnos je odličan. On prepoznaje da sam mu dao sve i ja znam da je on ne samo izuzetan trener, već i izuzetna osoba. Bila je privilegija i zadovoljstvo raditi s njim.”

Otkrio je da je prvi put sreo novog trenera Guusa Hiddinka nakon utakmice.

“Siguran sam da će [detalji moje uloge u njegovom timu] biti razjašnjeni u sljedećih nekoliko dana. Čast je raditi za klub kao Chelsea. To je velik svjetski klub. Ovo je moja sedma sezona ovdje. Ja sam zaposlenik kluba pa u ovakvim trenucima zna biti pogotovo teško. Povežeš se s ljudima koji dođu.”

“Guus nije pričao sa svim igračima, ali popričao je s nekolicinom koji su još bili tu kada je on stigao [u svlačionicu nakon utakmice].”

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.