Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2011/12 = 6th place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 373
  • Pregledi 26,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Chelsea Youth 5 Portsmouth 2 ! :D

Strijelci : Tom Howard , Feruz (Piazon asistirao) , Mitchell , Lewis Baker , Seremba (Piazon asistirao) ...

Ako neko nadje sazetke, neka ih postavi. ;)

Da Feruz ga stvarno trpa propisno, a Ake me malo sad podsjetio na Luiza sa frizurom ali i onim izletavanjem, samo neznam zašto Kimwomya ne igra od prve, kad je ušao stvarno je dobro probio stranu i odliÄno dodao... ;)

Da Feruz ga stvarno trpa propisno, a Ake me malo sad podsjetio na Luiza sa frizurom ali i onim izletavanjem, samo neznam zašto Kimwomya ne igra od prve, kad je ušao stvarno je dobro probio stranu i odliÄno dodao... ;)

Feruz će postat odliÄan ubjeÄ‘en sam. Ake nevjerovatno podsjeća na Luiza, mogli bi mi nakon Luiza imat opet Luiza. :D

A što se tiÄe Kiwomye, taÄno Äesto je na klupi, ali je njemu Äini mi se tek 15 godina, tako da bit će vremena za njega. Al da je dobar, dobar je.. Brz, tehnika i šut odliÄni. Šta mu više treba, samo pamet u glavu i da radi.

Blago ovim likovima sto igraju za youth.

Zamisli da ti igras covjece i boris se da zaigras nekada za prvi tim plavih..

Nisu svi te srece :)

Arsenal 0:1 Chelsea gol dao Nathaniel Chalobah petom ! :D

Taylor odbranio zicer ! :)

0:2 Lukaku (Milan Lalkovic asistirao)

0:3 Feruz izborio slobodan udaran sa 16-17 metara. Chalobah pogodio perfektno ! :D

0:4 Prekrasan pogodak Piazona (asistirao Feruz)

U drugom poluvremenu unistili su Arsenala !

Lukaku pravi vodja , odlicno je odigrao danas , ako ovako stalno igra ne znam zasto ga AVB nekoristi :( ! :D Lalkovic odlican kao i Piazon i Chalobah ! :D

Feruz ce biti igracina ! On sa svojih 15-16 godina igra za rezerve i imao je 2-3 lijepa prodora !!!

Najsmjesnije je kad su dali 3 go Feruza zagrlio Lukaku . Feruz mu nije ni do ramena xD :D

Uređeno , autor izmjene: Blues_95

Oni koji nisu gledali, Äekajte da Eskweston postavi video, neka vam bude žao što niste gledali :P

Inace svi su odigrali odliÄnu utakmicu, ja osobno nemam ni jednu zamjerku,Lukaku,Piazon,Chalobah,Lalkovic su strava :D

Cim bude neko ima video neka ga okaci za nas koi nismo gledali, tacnije nisam gledao cijelu utakmicu :D

Sve nesto Chalobah novi Terry, a gledam ove sezone sve utakmice igra na poziciji zadnjeg veznog :mellow:

Pa i Ake igrao u vezi dns, a u U-18 igra stopera, polivalentni igraÄi ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.