Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31: Brighton (H) 15.04. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Ja se ne sjecam kad nas je neko zsdnji put ovoliko izdominirao kao Brighton. Mozda Bayern i Barselona 2012. 

Nevjerovatno. Od svega najvise me nervira selekcija igraca. Chalobah, Zakaria, Sterling, Ziyech i Auba. 

Lampard je najveca picka i neznalica koja je ikada trenirala klub Chelsea. 

Pa ljudi su se cudili zasto Zakarija ne igra, kao Potter ga zaboravio i pitali se ljudi gde nam je napadac eto ga Auba

A i ne znam cemu zalbe na izbor igraca koga god da izabere naci ce se barem 5 ubleha

Bilo je utakmica koje su bile katastrofalne zbog pristupa, ova je katastrofalna jer smo pokušavali da nešto igramo, ali nismo bili u stanju. Ljudi su obrisali pod sa nama, ali smo nekim čudom izgubili samo 1-2, čak smo mogli i bod da uzmemo. Mislim da nakon ove utakmice ne možemo računati na plasman u međunarodna takmičenja kroz ligu, a kako smo na pragu eliminacije iz LP do kraja sezone se treba okrenuti budućnosti i forsirati mlađe igrače. Znamo svi koji su to igrači, da se ne ponavljamo. Mislim da ni u tzv. najjačem sastavu nećemo nikoga pobijediti do kraja sezone, pa bolje onda da razvijemo nekog igrača.

• Autor

Svaki put mislim kad utakmica zavrsi da je to nase najgore izdanje i da ne mozemo gore onda dodje sljedeća utakmica i vidim da ipak moze.

Nevjerojatno koliko smo jadni, ne vjerujem da nas je jedan Brighton ma koliko oni bili u dobroj formi ovako pregazio, bukvalno nismo mogli prici lopti. 

Sramotno, jadno.

Ne mogu ni da blatim defanzivce, bukvalno Kepa mora da ih organizuje, a pod Lampsom su i Rudi i Silva izgledali kao kiksare

To je kao da dam svom psu da vozi auto pa kad u prvoj krivini skrši u banderu uzmem i krivim njega što ne zna da vozi.

Lampard će voditi klub još par utakmica i više ga neće biti tu, problem će ostati i dalje. Preko ljeta treba odraditi ogroman posao u vidu izmjene uprave, prodaje i kupovine igrača, ugovora i sl.

Malo je jezivo kad skontamo da će to raditi isti ljudi koji su napravili ovakav cirkus za manje od godinu dana.

On 4/16/2023 at 10:14 AM, Whisper said:

Ovaj se sveti klubu jer je dobio otkaz. Nema drugog objasnjenja

Meni nije jasno kako je moguće to svećenje klubu, šta izbacio je 11 igrača koji su iz drugog, trećeg tima ili šta ? I koji je njegov profit u svemu tome ? 

Objašnjenje je da ovo nije ni t od tima i da imaš par igrača kojima je stalo, ostali su tu zbog sebe i zbog para

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.