3. april 2023.3 god. comment_342977 42 godine. 225 nastupa za Brighton tokom 7 godina. Umirovio se prije 4 godine. Mi smo mu prvi samostalni trenerski posao u karijeri. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342980 15 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ko je ovaj ba ? Neće nas valjda on voditi sad https://www.index.hr/sport/clanak/ovo-je-novi-trener-chelseaja-nije-samo-nogometas-nego-i-borac-za-prirodu/2452030.aspx Starija verzija Grete Thunberg Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343026 Ako ostvari dobre rezultate protiv Liverpoola i Wolvesa, da li bi ste mu dali šansu do leta? Pod uslovom da ne potpišemo novog trenera do tad? Prijavi
4. april 2023.3 god. Autor comment_343027 Ne bih. Sve podsjeća na Solskjaera. Treba odmah dovesti top trenera i završiti stvar. Prijavi
4. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343030 Prvo iskustvo ✅ Mlad trener ✅ Ćelav ✅ Chelsea u kurcu ✅ Roberto Di Matteo vol. 2, osvaja čovjek LŠ sa nama, sledeće sezone otkaz Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343062 Kukavče crni kako li je kad ne daju everything ako smo u ovakvim jadima kad daju sve od sebe, onda ih sve treba prodati na ljeto... kakva šuplja priča i sviranje kurcu Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343063 27 minutes ago, Kun Aguer0 said: Kukavče crni kako li je kad ne daju everything ako smo u ovakvim jadima kad daju sve od sebe, onda ih sve treba prodati na ljeto... kakva šuplja priča i sviranje kurcu Pa nije on tu da sad nesto talasa, pa da daje neke realne izjave. Čovek je samo grejac klupe i kraj. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343064 Aaaaa tek sam se sad sjetio ovog lika. Pustio je bradu pa nisam skontao da je to on. Inace je bio bas upecatljiv u timu Brightona. Gotivan mi je bio kao igrač. Aaaaa tek sam se sad sjetio ovog lika. Pustio je bradu pa nisam skontao da je to on. Inace je bio bas upecatljiv u timu Brightona. Gotivan mi je bio kao igrač. Cak se sjecam i ovog njegovog oprostaja. https://youtu.be/5mYTi6EFpYk Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343084 Da nam se sto krace zadržiš, i vrati se nazad u Brighton ko čistač bar jer to je tvoj domet. Prijavi
4. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343102 Ostavili su mu onog zalizanog iz stručnog štaba. Vjerovatno je promaknut u kušača hrane. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343104 Haj da vidimo imaš li ti šta u glavi osim slame i hoćeš li izbacit Hariba na poluvremenu. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343118 Bukvalno bih mu dao otkaz, tu je jednu ili dvije utakmice i frajer radi isto što i Potter koji je dobio otkaz dan dva prije. Brighton staviti na crnu listu klubova i nikad ne poslovati sa njima, unazadili su nas bar 2 godine. Prijavi
4. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343119 Al najjaci su mi ovi likovi tipa celavi Bruno. Dobijes nekom nevjerovatnom slucajnosti priliku koju mnogi sanjaju, da vodis Celzi barem na jednu utakmicu. Bukvalno nemas sta izgubiti, mozes pokusati sta god zelis jer sta je najgore sto se moze dogoditi? Otkaz ti svakako ide. I ti na kraju postavis najziheraskiju utakmicu sezone, a Boga mi velika je konkurencija. Meni da daju takvu priliku, pa barem bih nesto novo probao u odnosu na prethodnika. Pa kud puklo da puklo Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343126 38 minutes ago, Wisey said: Al najjaci su mi ovi likovi tipa celavi Bruno. Dobijes nekom nevjerovatnom slucajnosti priliku koju mnogi sanjaju, da vodis Celzi barem na jednu utakmicu. Bukvalno nemas sta izgubiti, mozes pokusati sta god zelis jer sta je najgore sto se moze dogoditi? Otkaz ti svakako ide. I ti na kraju postavis najziheraskiju utakmicu sezone, a Boga mi velika je konkurencija. Meni da daju takvu priliku, pa barem bih nesto novo probao u odnosu na prethodnika. Pa kud puklo da puklo Dobijes takvu priliku, izadjes napadacki i napucaju te ko United, i po cemu bi te onda pamtili? Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343132 14 minutes ago, Whisper said: Dobijes takvu priliku, izadjes napadacki i napucaju te ko United, i po cemu bi te onda pamtili? Ko će ga pamtiti bolan po bilo čemu? Zaboravit ćemo za tri mjeseca ko je lik. Nije ni morao toliko napadački izaći, 4 3 3 je sasvim dobra i nama poznata formacija. Mogao je recimo Havertza degenerika izbaciti iz prve, mogla mu je izmjena biti neka druga osim Gallaghera. Znači bukvalno klon Potterov pa hajd. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343140 Pa vala ako bi ga onaj kurčev Lpool napucao ko Uniteda onda bi makar znali da sve igrače na ljeto treba prodati i dovesti nove Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343149 Pa šta se očekivali, bia je Potterov pomoćnik, radili su zajedno, i njega se nešto pitalo dosad, nastavlja di je ovaj sta, teško očekivat drastične promjene. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343150 24 minutes ago, ja13 said: Pa šta se očekivali, bia je Potterov pomoćnik, radili su zajedno, i njega se nešto pitalo dosad, nastavlja di je ovaj sta, teško očekivat drastične promjene. radio je i Di Matteo sa AVB.om pa je ovaj poslije otkaza AVB-a pofino prodrmao ekipu. Prijavi
25. septembar 2023.3 god. comment_349183 Vijesti su da nas je i on napustio nedavno, zajedno sa jos nekim clanovima Potterovog tima od kojeg je ostao jos samo trener golmana koji je predlozio Sancheza za prvog golmana. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.