Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bruno Saltor (2022-2024, pomoćni trener)

Istaknuti odgovori

27 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Kukavče crni kako li je kad ne daju everything ako smo u ovakvim jadima kad daju sve od sebe, onda ih sve treba prodati na ljeto... kakva šuplja priča i sviranje kurcu

Pa nije on tu da sad nesto talasa, pa da daje neke realne izjave. Čovek je samo grejac klupe i kraj. 

Aaaaa tek sam se sad sjetio ovog lika. Pustio je bradu pa nisam skontao da je to on. Inace je bio bas upecatljiv u timu Brightona. Gotivan mi je bio kao igrač. 

Aaaaa tek sam se sad sjetio ovog lika. Pustio je bradu pa nisam skontao da je to on. Inace je bio bas upecatljiv u timu Brightona. Gotivan mi je bio kao igrač. Cak se sjecam i ovog njegovog oprostaja. 

https://youtu.be/5mYTi6EFpYk

Bukvalno bih mu dao otkaz, tu je jednu ili dvije utakmice i frajer radi isto što i Potter koji je dobio otkaz dan dva prije. Brighton staviti na crnu listu klubova i nikad ne poslovati sa njima, unazadili su nas bar 2 godine.

• Popularna objava

Al najjaci su mi ovi likovi tipa celavi Bruno. Dobijes nekom nevjerovatnom slucajnosti priliku koju mnogi sanjaju, da vodis Celzi barem na jednu utakmicu. Bukvalno nemas sta izgubiti, mozes pokusati sta god zelis jer sta je najgore sto se moze dogoditi? Otkaz ti svakako ide. I ti na kraju postavis najziheraskiju utakmicu sezone, a Boga mi velika je konkurencija.

Meni da daju takvu priliku, pa barem bih nesto novo probao u odnosu na prethodnika. Pa kud puklo da puklo

38 minutes ago, Wisey said:

Al najjaci su mi ovi likovi tipa celavi Bruno. Dobijes nekom nevjerovatnom slucajnosti priliku koju mnogi sanjaju, da vodis Celzi barem na jednu utakmicu. Bukvalno nemas sta izgubiti, mozes pokusati sta god zelis jer sta je najgore sto se moze dogoditi? Otkaz ti svakako ide. I ti na kraju postavis najziheraskiju utakmicu sezone, a Boga mi velika je konkurencija.

Meni da daju takvu priliku, pa barem bih nesto novo probao u odnosu na prethodnika. Pa kud puklo da puklo

Dobijes takvu priliku, izadjes napadacki i napucaju te ko United, i po cemu bi te onda pamtili? :D

14 minutes ago, Whisper said:

Dobijes takvu priliku, izadjes napadacki i napucaju te ko United, i po cemu bi te onda pamtili? :D

Ko će ga pamtiti bolan po bilo čemu? Zaboravit ćemo za tri mjeseca ko je lik. Nije ni morao toliko napadački izaći, 4 3 3 je sasvim dobra i nama poznata formacija. Mogao je recimo Havertza degenerika izbaciti iz prve, mogla mu je izmjena biti neka druga osim Gallaghera. Znači bukvalno klon Potterov pa hajd. 

Pa šta se očekivali, bia je Potterov pomoćnik, radili su zajedno, i njega se nešto pitalo dosad, nastavlja di je ovaj sta, teško očekivat drastične promjene. 

24 minutes ago, ja13 said:

Pa šta se očekivali, bia je Potterov pomoćnik, radili su zajedno, i njega se nešto pitalo dosad, nastavlja di je ovaj sta, teško očekivat drastične promjene. 

radio je i Di Matteo sa AVB.om pa je ovaj poslije otkaza AVB-a pofino prodrmao ekipu.

• reLo mijenja naslov u Bruno Saltor (pomoćni trener)
  • 5 mjeseci kasnije...

Vijesti su da nas je i on napustio nedavno, zajedno sa jos nekim clanovima Potterovog tima od kojeg je ostao jos samo trener golmana koji je predlozio Sancheza za prvog golmana.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.