Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 8: Liverpool (H) 04.04. @ 21:00

Istaknuti odgovori

• Autor

Ja nama ne vjerujem i kad prvi dođemo do prednosti. 

Kepa

Fofana Koulibaly Badiashile

James Enzo Kova Chilwell

Felix Havertz Mudryk

Trebala bi da bude zanimljiva utakmica. Ne znaš ko je od ove dvije ekipe u većem haosu. Gledat' ću potpuno rasterećeno. 

Nadam se nekom sramotnom porazu i nadam se konačnom otkazu ovom jarcu od naseg trenera.

Volio bi da u prvih 11 bude Mudrik i Madueke neka malo osjete fudbal barem u ovim nebitnim utakmicama.

Ne nadam.se porazu, voleo bih bar nekoga da pobedimo, ali poznavajuci Liverpul, ne bi me cudilo da dozivimo totalni fijasko uz nekih 5-6 gola u nasoj mrezi.

Od igraca, u ovom trenutku imam nekog poverenja samo u Kepu (lol), Kante, Enzo, bekovski tandem, i onaj crnac iz francuske sto je dosao stoper, ne mogu da mu zapamtim ime

Ekipa je ne u kanalu, nego u grobu trenutno

13 hours ago, JT26 said:

Nadam se nekom sramotnom porazu i nadam se konačnom otkazu ovom jarcu od naseg trenera.

Volio bi da u prvih 11 bude Mudrik i Madueke neka malo osjete fudbal barem u ovim nebitnim utakmicama.

Pobjeda sa 2 gola razlike, Mount daje gol

3 hours ago, diablo_bih said:

Kazu da im nece igrati Van Dijk, Salah, darwin i trent, ali se vraca npr. Matip i jos neko iz napada.

Kako u poslednje vreme igraju izostanak Trenta i Van Dajka je pojačanje za Liverpool. 

47 minutes ago, Whisper said:

Kako u poslednje vreme igraju izostanak Trenta i Van Dajka je pojačanje za Liverpool. 

Ne bi valjalo za nas i da se Fabinho povrijedi....

Utakmica je večeras, ja uopšte nemam osjećaj da je utakmica večeras, kao da se ne dešava ništa. Ne znam ni šta da očekujem, ni koga na terenu da očekujem...

Slika može predstavljati 1 osoba i tekst koji navodi 'STAMFORD STAMFORDBRIDGE BRIDGE CHELSEA League CLUB KEPA W.FOFANA KOULIBALY CUCURELLA JAMES ENZO KANTE c KOVACIC CHILWELL JOAO FELIX HAVERTZ M SUBS MENDY / BADIASHILE GALLAGHER LOFTUS-CHEEK MOUNT MADUEKE MUDRYK PULISIC/ STERLING'

Ne znam jeste li uočili, ali na zadnje dvije utakmice su nam rezervni igrači poredani i po abecedi i po pozicijama (odbrana - sredina - napad).

Nadao sam se 4-3-3 formaciji. Ako na sredini imamo Kantea, Enzu i Kovačića onda mogu oba beka istovremeno stajati visoko i kad je 4 nazad. Ne znam dokle više sa Cucurellom na LCB. Tu je odigrao jednu dobru utakmicu (igrač utakmice protiv Dortmunda), sve ostale katastrofalno.

Kante doneo zivost, izgledamo kao drugi tim sa njim...nego da ne trosim reci na njega

"Pravi" trener koji zeli pobedu treba da ubaci neko pravo krilo na teren vise

I da li je moguce da nemamo napadaca po vokaciji nijednog?

Izbaciti pudlicu, vrati cilvela, stavi pravo krilo, i menjaj Haverca

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.