Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Everton (H) 18.03. @ 18:30

Istaknuti odgovori

Morala je doci ekipa i koja igra bunker. Sad je pravi test kako probiti to. U prvom poluvremenu ako se zavuce gol onda je lakse sa takvim ekipama. Tarkowski igra nevjerovatno, strasan stoper. Ovdje bi vec vise odgovarala formacija sa 4 nazad. Njihov najopasniji igrac je Gray koliko sam uspio vidjeti.

Everton je bas losa ekipa. Mi igramo nesto bolje. Ima tu tempa, ima i solidnih akcija ali zadnji pas nedostaje. Moramo jos bolje u drugom. Najbolje bi bilo povesti u prvih 15 min drugog dijela inace ce krenuti nervoza.

Al zaista ne igramo lose, barem sto se tice dolaska do 16m. Felix sve radi dobro osim zavrsnog pasa ili suta. Ne znam koji mu je ali da je on bio malo prisebniji mogli smo voditi. Enzo je klasa.

Sramota vise sta ovaj klub sebi dopusta. Klaun na klupi misli da smo mi pisljivi Brajton. Djubre pocne bunkerisati cim povedemo. Pa kuci protiv posranog Evertona koji ne moze 3 pasa sastaviti mi bunkerisemo od 60. minute. Fuj fuj fuj, bruka jednostavno. 

43 minutes ago, soxx said:

A drugo je, nastavis, stavis ga ipak nekako, kad ono, i ona ga tebi stavi

Ili to ili ono taman je skineš (1 gol) kontaš evo ga, kad opet dole ne da (1:1) ti nastaviš, napokon ga uzme u ruku (2:1) i onda odjednom u zadnjem trenutku ti kaže, ne mogu ja ovo i skoči negdje (2:2) a ti si bio mutav ko Kulibali jer joj nisi zapušio usta na vrijeme

Piso sam već, dobio tri utakmice na isti princip i nema potrebe da se mijenja. Naravno Potter nije labilna ličnost i neće ga ovo uzdrmati tako da ista tekma nas očekuje.

Gledao utakmicu u prenosu sa sat vremena zakašnjenja, ugasio internet da mi neko slučajno ne bi javio rezultat.. I oni mi vrate sa dva najdebilnija moguća primljena gola. 

Potteru se ovo ziheranje više ne može halaliti. Ali nek se i ovo desilo, 3 tekme je zatvarao tekmu u 60-oj, e pa nek vidi da ne može to. 

• 2 sedmice kasnije...

Izgleda da igrate neku igru u kojoj se raspravlja o protivničkoj ekipi koja se priprema na obranu, i osoba koja je napisala ovo smatra da će biti teško pobijediti protivnika ako se zatvore u bunker.   

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.