Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Southampton (H) 18.02. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Ovi su u prosloj uspjeli izgubiti mec na domacem terenu nakon sto su poveli i igrali s igracem vise skoro 60 minuta.

Sve ispod 3-0 je katastrofa. A realno bi bilo minimum 5 komada.

• Popularna objava
6 hours ago, diablo_bih said:

Jos nisu doveli novog trenera, vjerovatno hoce do utakmice, ali neozbiljna im je uprava, pa nije iskljuceno da bude neki asistent na klupi. Ward Prowse je zvijer i ne smijemo praviti prekrsaje uopste!

Odmorio bih Havertza ovu tekmu.

Od cega prijatelju?

• Autor

Vrijeme je vise za tu pobjedu. 

Odmoriti Silvu malo, ako je  W. Fofana spreman neka igra, nije losa utakmica da ga se postepeno vrati u ritam. Koulibaly je fino odigrao protiv Dortmunda tako da nemam nista protiv da i on igra.

Isto tako i Kovacic/Zakaria. Madueke se vraca na svoju poziciju a Fofanu od prve minute, nema od Havertza hljeba.

Dobra prilika za napokon pobijediti. Oni jesu zadnji, ali nisu bezopasni. To je ekipa puna nekonstantnih igrača koji mogu baš protiv nas proigrati. Neki su nekonstatni jer su mladi, a neki su jednostavno takvi. Uvijek nam Ward-Prowse može zabiti slobodnjak ili direktno iz kornera, Sulemana i Djenepo mogu uzeti loptu i proći 5 igrača, Oršić može zabiti ono svoje, a sad su doveli napadača od 2 metra. Ostali su bez trenera, doveli su puno igrača i još su veća nepoznanica od nas.

Na primjeru Koulibalya se pokazalo kako je klupa najbolji lijek u fudbalu. Tako je i Rudiger bio klupiran kod Lamparda i poslije toga svaki put kad je dobio priliku bio je dobar. Vrhunac je doživio pod Tuchelom. Ovdje ima puno kandidata da ih se klupira ili čak pošalje na tribine, u nadi da će početi ozbiljnije igrati. Kai Havertz iz sedmice u sedmicu igra po 90 minuta i ne radi ništa. Ne mora ni raditi, nedodirljiv je. Mount je već u tom procesu, a trebao bi mu se pridružiti i Cucurella. To je jedini lijek za njih. Treba odmoriti Silvu u ovoj utakmici, dati minute Kovačiću i Zakariji i isprobati Fofanu u napadu. Badiashile i Madueke se podrazumijevaju.

U nekim normalnijim okolnostima reklo bi se odmori vecinu igraca protiv najlosije ekipe u ligi, ali mi ne smijemo ovdje kiksati. Ne vjerujem da ce 'odmarati' ikog, nadati se samo da Kai i Ziyech nece biti startna postava.

Sve logicno. Thiago mora odmoriti, odigrao je bruku meceva. Koulibaly ce ga lijepo zamijeniti. Reece se tek vratio iz povrede, cudno mi je doduse za Chilwella, jer mislim da ne moze opet izdrzati vise od 60 minuta. Madueke je bolji od Ziyecha i to je svima jasno, ali i sam Ziyech je u veoma dobroj formi.

3 hours ago, BT14 said:

Azpiliketa ili Chalobah na desnom beku, ne treba ni gledat utakmicu majke mi.

Bukvalno ne znas ko je gori od tog dvojca. 

U kakvom smo psihičkom stanju i kakve probleme imamo sa realizacijom zadovoljan sam u duelu protiv Southamptona sa minimalnom pobjedom. 

Cilvel ne moze ceo mec da izdrzi. Bolje Hola da stavi levo pa da udje zadnjih 30 ak min. Nemamo ni dovoljno stopera za 3 pozadi. 

Ne moze. Neki trener iz akademije je rekao da je Hall vezni igrac. Jest da dijete nema nikakve kvalitete veznjaka, ali ne smije se staviti na beka.

• Autor

Vec vidim kako Chilwell izlazi zbog povrede. Ako se vec stedi James, trebalo se postediti i Chillya, ali vidjet cemo sta je Potter skontao kad objave postave.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.