Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ian Maatsen (2019-2024, 12 nastupa)

Istaknuti odgovori

U ovom podržavam Mauricija, Matsen je šupalj za lijevog beka u formaciji sa 4 pozadi, kao LWB sa tri CB od kojih će mu jedan malo pokrivat lijevu stranu ok. 

Putuj putuj Iane

• Odgovori 126
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Al kakve veze ima sad la liga sa maatsenom? Christensen jedan od najboljih igraca bundeske bio pa u epl qrac. Sancho isto, i ev oprt se vratio u njemacku, dvije tekme 2 asista hajmo rec(asis

• 1.67 maatsen. Ja bi njega koristio lopte da donosi. Taman visine ko i ta djeca

• Pretjeruje se s hajpom sad oko njega jer mu ide u Dortmundu. To što kod njih funkcionira ne znači da bi i kod nas. Lakša liga, drugačija ekipa, bolja okolina za mladog igrača itd. Da se razumijem

Objavljene slike

Ma ako je slab na beku, prirodni bek, nemaš ga šta šaltati u napad ili bilogdje drugo, nisu omladinski pogoni. Vozi druze u QPR ili u neki drugi karinaški klub. Najgori veceras.

Sta reci za momka, hem sto ne igra gotovo nikako, i kad igra nije na njegovoj poziciji.

Na pripremama ga bilo krenulo sa golovimo i onda ga je Poch samo izostavljao iz sastava.

Ništa, najbolje da se polako pakuje. Nije ušao u igru u najlakšoj i najnebitnijoj utakmici do kraja sezone. I to uz silne izostanke gdje je lijevog beka igrao desni bek i štoper. Poruka je jasna.

Htjeli su ga prodati na ljeto. On nije htio nigdje da ide. Htio je da ostane. Možda je za tu "neposlušnost" kažnjen na način da mu nisu dali pravu šansu. Ulazio je samo kad baš nije imao ko i to uglavnom na neprirodnu poziciju.

Jos traze 30 miliona jebo te, ako dobijemo 20, treba se udarati nogom u guzicu. Mali je pokazao da zna igrati lijevog beka, ali dzaba kada te trener ne gotivi. Akademce niko ne postuje dok ih ne prodas. Maatsen ce biti igrac vrijedan jedno 40, 50 miliona, savrsen za rotacije top ekipe ili prve ekipe bundeslige, serie a i la lige.

Dortmund će nas nasamariti, uzece ga po godine na posudbu i vratiti nam na ljeto, koliko god dobro odigro, 30 mil Dortmund rijetko plati igrača. Ne kontam što naši debili pristaju na to, a vamo kao financijski nas pritislo. Prodaj ga onda za 15-20 miliona nekom drugom i gotovo, vako na ljeto opet isti problem. 

Toliko smo momka srozali tj. toliko se sam srozao da je i 10 miliona sada puno. 

Kakva je to glupa logika trenera da ga ne proda, a onda ga klupira i vrijednost mu umanji za 2/3?

Nije on htio iz kluba? Šipak ne bi htio da mu je otvoreno rečeno: slušaj momak, 4. si opcija i igrat ćeš nikad a možda ni tad. 

30 miliona bačenih u vjetar. E tugo moja. 

Odbiti treneru od plate dok ne namiri štetu. 

To što ne igra ne znači da mu nije imao namjeru dat šansu, postoje i treninzi koje mi ne vidimo, očito nije zadovoljio

• diablo_bih mijenja naslov u Ian Maatsen (Dortmund)
  • Autor

Dobar za Dortmunda da bude starter tri dana nakon što je potpisao ali nedovoljno dobar da dobije bilo kakvu šansu od prve minute kod Pocha.

Odigrao jako lijepo protiv Darmstata, dobro sam ja rekao ako ga prodamo za 30 milki kupovaćemo njega ili igrača sličnog kvaliteta za 60 70 miliona za godinu dana

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.