Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: West Ham (A) 11.02. @ 13:30

Istaknuti odgovori

Nemas boljeg trenutno. A od Conora je tehnicki ipak dosta bolji igrac, sto ce nam trebati protiv Moyesovih pulena. Pitanje je hoce li i Kova moci.

Jedino varijanta da spustis Felixa nize a Mudryka na krilo.

Svejedno je svakako, jer s klaunom na klupi nemas igru ko god da izidje na teren.

10 minutes ago, Wisey said:

Nemas boljeg trenutno. A od Conora je tehnicki ipak dosta bolji igrac, sto ce nam trebati protiv Moyesovih pulena. Pitanje je hoce li i Kova moci.

Jedino varijanta da spustis Felixa nize a Mudryka na krilo.

Svejedno je svakako, jer s klaunom na klupi nemas igru ko god da izidje na teren.

Ne mora niko igrati, al Mount mora na klupu. Pa ako ti igra igrac koji je konstantno los, sta time govoris ostalim igracima?

Ne smije biti nedodirljivih, ne smije. To vazi za Mounta i Havertza ponajvise. Ziyecha ne treba ni komentarisati, ali na svu srecu mislim da ce mali Madueke zaigrati u prvoj.

Slazem se za trenera. Dobra stvar je sto imamo stvarno sad dobru postavu, igrace veoma talentovane koji mogu igrati makar dvije pozicije, igrace koji mogu igrati 1 na 1. 
Dobra stvar sto sad konacno imamo jaku postavu, tako da bi novom treneru koji imali zna sta zeli i ima neki sistem biti lakse ostvariti potencijal ove ekipe.

Ponovo fizički dobra ekipa, ne ide nam to u prilog. Danas su se jako tukli sa Newcastleom i uzeli bod. Imaju i dobrog individualnog kvaliteta tako da bez obzira na lošu sezonu ne očekujem neku laku tekmu.

Što se postave tiče, najgore je što od ovih povređenih i oporavljenih ne znaš ko je koliko spreman i opet ne smiješ previše da rizikuješ da se opet ne bi sjebali, prije svega tu mislim na Chilza i Reeca, kod obojice se vidjelo da nisu ni blizu onoga što se očekuje od njih. Za Chilya je lakše on ima neke dostojne zamijene dok Reece nema. Također na sredini, ne zna se kakvi su Kova i Zakaria a najgore što možemo uraditi je rizikovati neku povredu.

Fizički jaka ekipa, igraju sa 5 nazad, imaju kvalitet i borbeni su. Sve što nama ne odgovara. Vjerovatno bi protivnik trebao biti fizički slab, bez odbrane, nekvalitetan i da se ne bori kako bismo nešto napravili. Puno su promjena napravili na ljeto i igrali su na 2 fronta u prvom dijelu sezone pa zato loše stoje na tabeli. Ima još vremena do utakmice, ali mi ovo liči na još jednu utakmicu bez golova.

Igracemo Pota Ball. Rekreativo style. Istrci, dobro jeeee, izduvaj. Ravna linija od pocetka do kraja.  Bice bolje sledeci put........Sem ako se neko od ovih novih  Enzo Felix Mudrik ne drzne i napravi nesto epohalno.

Odličan termin utakmice taman odmah poslije termina tekma da se gleda.

Što se postave tiče

Kepa

Reece Silva Badi Hall ili Chily ako je spreman za kvalitetne minute

Connor Enzo

Noni Mount/Felix Mudryk/Sterling

Felix/Kai

Što se odbrane tiče mislim da je sve jasno, pudlica treba malo da odmori, ovi biju tako da bi ga mogli ugaziti pošteno. Problem je što ne znam da li Chilly može da igra na nivou.

Sredina Conor i Enzo za početak, poslije neka uđe Kova, ne bi volio da se rizikuje sa nekom povredom ako je rovit.

Naprijed nastaje prava drama, jedini ko mi je siguran za početak je Noni i Felix, Noni na desno krilo a Felix ili u špic ili za špica. Pitanje je samo koga izbaciti Mounta ili Kaia iz prve. Lijevo krilo ko god je spremniji, Mudryk ili Sterling.

Igrači koji trebaju dobiti više minuta u odnosu na prethodnu utakmicu: Chilwell, Hall, Fofana, Felix, Chukwuemeka, Madueke

Igrači koji trebaju dobiti manje minuta u odnosu na prethodnu utakmicu: Cucurella, Mount, Havertz, Ziyech, Gallagher

Šta bih ja izveo (4-2-3-1): Kepa; James, Silva, Badiashile, Hall; Fernandez, Gallagher; Madueke, Felix, Mudryk; Fofana.

Šta će Potter izvesti (4-3-3): Kepa; James, Silva, Badiashile, Cucurella; Fernandez, Mount, Gallagher; Madueke, Havertz, Felix.

Mount klupiran, Ziyech klupiran, RLC u paru sa Enzom na sredini.

Chilwell nije spreman za 60tak minuta, vjerovatno ce dobiti priliku zadnjih 20tak minuta. 

Solidno prvo poluvrijeme, nova ekipa u napadu se jako dobro razumije. Bilo je lijepih akcija i prilika, naravno 2 gola iz ofsajda. RLC je malo spor na sredini isto kao i Reece desno, tako da bi mi RLC prvi izašao vani, možda pokušati Mounta sa Enzom, ne znam eventualno Conora da otkine nogu nekome od ovih drvosječa.

Čini mi se da svaki put gledam istu utakmicu. Mi malo bolji od protivnika, može se reći da zaslužujemo pobijediti, ali daleko od toga da smo ga nadigrali.  Mogli smo pokupiti 15 bodova iz posljednjih 5 utakmica, mogli smo i 0. Igralo se dobro na početku, na krilima Felixa, moglo se i ubjedljivije voditi. Nekad poslije 20. minute gubimo kontrolu i ne uspostavljamo je kako treba do kraja. Zabili smo vrhunski gol, primili smo ga bezveze. Ne mogu shvatiti zašto se nije izvršila peta izmjena i zašto Cucurella uvijek vraća loptu nazad.

• Autor

Ne znam da me može ispizditi nešto kao ovaj fudbal. Tačno čovjek jedva čeka utakmicu da se malo opusti za vikend, solidan termin za gledanje, i onda se potrefe i poslože sve sile nebeske i kosmičke da ti se što je jače moguće poseru u ugođaj. Od mrtvog Pottera, onog čuponje na lijevom beku do retardiranog sudije. Potrošiš tolike pare i sredstva a ekipa ti izgleda ko 11 tipova koji pate od hroničnog umora pa meda ne mogu, skupa s trenerom, kolovođom cirkusa.

i da.. treba onom Boehlyu zabranit' dolazak na utakmice. Score nam je u minusu svaki put kad je na tribinama.

Uređeno , autor izmjene: apeiron

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.