Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Manchester City (H) 05.01. @ 21:00

Ishod utakmice 8 članova je glasalo

1. 1. Ishod utakmice

• Pobjeda nasih miljenika
      14%
      1
    • Remi
      28%
      2
    • Pobjeda City-a
      0%
      0
    • Pobjeda Citya 2+ razlike
      42%
      3
    • Pobjeda Citya 3+ razlike
      14%
      1

Glasanje u ovoj anketi je završeno

Anketa je zatvorena 05.01.2023 u 20:00

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

U novoj godini ugostit cemo prvo aktualne prvake EPL-a

Sta se ocekuje nakon katastrofa igre protiv Forresta.

Zadnje 3 utakmice smo izgubili bez postignutog pogotka.

Najrealnije je da primimo 5 golova. Awoniyi je protiv nas izgledao kao Ronaldo, kako li će tek Haaland. Sve i da uzmemo bod, to nam ništa neće značiti, samo bismo pomogli Arsenalu. Već na sljedećoj utakmici ćemo prosuti nova 2 ili 3. Nemam nijedan razlog za optimizam, čak mi se ni ne gleda i želim da se ova sezona što prije završi. Očekujem da igramo jadno kao protiv Arsenala ili kao protiv Citya prošle sezone.

3 hours ago, reLo said:

Očekujem poraz i neću se nasekirati zbog toga. Sezona je svakako propala.

Postavlja se pitanje onda, zasto se makar ne uigravaju neke akcije ili igraci, zasto ne probati nesto novo i drukcije, jer eto sezona je vec propala. Zasto jedan Auba dobija sansu prije Omarija? Zasto Hall vise ne dobija priliku a takav talenat i vec spreman za ovaj nivo? Ako je sezona vec propala, sto Potter ne planira vec za narednu sezonu?

1 hour ago, Corto Maltese said:

Sta mislite, Hoce li rezultat biti identican kao u utakmici Sitija i Sarijevog Chelsea? 

Da podsetim bilo je 6:0!

zato ja preskacem ovu utakmicu

Razmisljam da li da gledam ili ne. Ipak, najvjerojatnije je da cu pogledati jer u kakvom god da smo raspadu treba ispratiti utakmice. 

Bojim se onog najgoreg a to je da ce nas napuniti do vrha. Prosuli su bodove protiv Evertona a njima se rijetko kad desava da to rade na dvije uzastopne utakmice. Arsenal im vec fino bjezi, svaki iduci kiks je problem.

Sta ocekivati od nas? Zaista pojma nemam. Rekao sam negdje da bih volio da Potter klupira one kriminalce Havertza, Mounta, Pulisica, Jorginha, i da gurne u vatru mladice taman po cijenu poraza ali nek se igra po zaslugama.

Vec sam se pripremio na poraz ali cuda se desavaju, nadam se da ce se jedno desiti i u četvrtak.

Ma ovo se gleda, kakva su to pitanja. I po obicaju uvijek ocekujem nesto, jer da ne ocekujem ne bih ni gledao utakmice. Sa druge strane realnost je okrutna, ne vidim nacin da ista napravimo, a vidim mnogo nacina da oni nesto naprave. Napasti necemo sigurno, tako da optimista u meni kaze da cemo dati 1 gol iz kontre.

Nikad se nije desilo da nam kladionice daju manje sanse i to kao domacinu. Na nas 5 a na city 1.65.  Ovo je mozda najbolji pokazatelj gde smo trenutno. Cak mislim da je citi imao vecu kvotu i protov osrednjih timova kao gost. 

5 hours ago, ker said:

Ma ovo se gleda, kakva su to pitanja. I po obicaju uvijek ocekujem nesto, jer da ne ocekujem ne bih ni gledao utakmice. Sa druge strane realnost je okrutna, ne vidim nacin da ista napravimo, a vidim mnogo nacina da oni nesto naprave. Napasti necemo sigurno, tako da optimista u meni kaze da cemo dati 1 gol iz kontre.

Vala bas, cuj ne gledamo... sto je najgore i u meni postoji (lazna)nada da cemo nekik cudom pobjediti, ali opet kad malo bolje razmislim, sramotna pobjeda sa 25% lopte u posjedu i 3 suta a protivnik 25, bude me sramota vec unaprijed. Ja bih vise zelio vidjeti pomake u igri, dakle borbu i agresivnost, neke patterne kada su akcije u pitanju, volio bih vidjeti Halla i Omarija... to su pozitivne stvari ove utakmice koje mi trebaju a ne neka sretna pobjeda kao gore opisano.

• Popularna objava

Jedino što mogu uraditi je stati svi nazad, dati City-u loptu i čekati neku kontru, naprijed gurnuti Pulišića i Sterlinga i to je to, mada i te kontre kada trče ne znaju ni završiti ni postaviti kako treba, smetaju vazda jedni drugima. Također u odbrani ih treba izudarati i osakatiti, 5 izmjena se ima tako da ima prostora za kartone, također trošiti vrijeme od prve minute. Nadati se da će Kepa skinuti par dobrih šuteva te da ga KDB neće staviti iz slobodnjaka i da Haaland neće pojesti pola odbrane sam.

To je ono što je potrebno da bi se možda bod uzeo, plus velika doza sreće

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Jedino što mogu uraditi je stati svi nazad, dati City-u loptu i čekati neku kontru, naprijed gurnuti Pulišića i Sterlinga i to je to, mada i te kontre kada trče ne znaju ni završiti ni postaviti kako treba, smetaju vazda jedni drugima. Također u odbrani ih treba izudarati i osakatiti, 5 izmjena se ima tako da ima prostora za kartone, također trošiti vrijeme od prve minute. Nadati se da će Kepa skinuti par dobrih šuteva te da ga KDB neće staviti iz slobodnjaka i da Haaland neće pojesti pola odbrane sam.

To je ono što je potrebno da bi se možda bod uzeo, plus velika doza sreće

Gameplan kojeg bi se i Sean Dyche postidio

Ne secam se da je iko od nas pesimisticnije docekivao ovakav derbi. Gremu Proteru dugujemo velike zasluge.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.