1. januar 2023.3 god. comment_337224 20-godišnjak iz norveškog Moldea, danas se pridružuje prvom timu. Da li očekujete da će ostati ili ide negdje na posudbu? Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337232 Ima mjesta za njega, pogotovo ako ne dođe više nijedan ofanzivac u januaru. Nema pritisak, takvi kod nas najbolje prolaze. Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337233 3 hours ago, reLo said: 20-godišnjak iz norveškog Moldea, danas se pridružuje prvom timu. Da li očekujete da će ostati ili ide negdje na posudbu? ko ce ga znati. broja nije dobijao postene prilike, ovaj nece nikako. pa ni chukumenka ne igra. tako da ovaj izgleda da ce ovaj vidjeti londona samo na par sati. samo gdje bi ga mogli poslati na posudbu? Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337234 Pa ne saljemo vise na pozajmice samo zbog profita ko za vrijeme Emanela. Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337240 Kao prvo ce ga vidjeti na treningu par puta i onda odluciti da li ce ga posuditi. Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337260 Sigurno se neće nadavati golova jer bi kod nas Haaland zabijao 5 po sezoni Prijavi
4. januar 2023.3 god. comment_337390 Welcome. Nikada ga gledao nisam, ono što raduje je da navija za Chelsea i da mu je želja bila da igra baš za nas. Nadam se da ovi naši idioti neće kupiti sada još otpada ala Aubameyang prije nego ovome momku daju šansu. On i Jude te naravno Broja kad se oporavi zaslužuju da dobiju priliku i zaigraju u vrhu napada Prijavi
3. februar 2023.3 god. Autor comment_339691 Podsjeća me na Drogbu. Mogao bi on biti ono što tražimo (backup napadač za Havertza lol). Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339694 Havertz da može i rukama i nogama dirati loptu, a ovaj samo kurcem bio bi korisniji igrač. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339707 3 minutes ago, soxx said: Sebican. Moze se rec izbio 2 boda sebicnoscu Možda pregrubo malo, prešao je golmana, nije ni dizao glavu da vidi gdje je ko nego je samo refleksno sutno po golu, jebi ga očekivano. Ko bi reko da onaj kurac od igrača jebeni može da se nađe na gol liniji Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339711 Didier Drogba Fofana, baš liči na Didija sa novom frizurom. U onoj situaciji bi samo Werner dodao. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339714 Just now, Adi said: Didier Drogba Fofana, baš liči na Didija sa novom frizurom. U onoj situaciji bi samo Werner dodao. Al i to iz straha da ne promaši HAHAHAH jebo te hljeb čega smo se u ovih par godina nagledali. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339715 1 minute ago, Adi said: Didier Drogba Fofana, baš liči na Didija sa novom frizurom. U onoj situaciji bi samo Werner dodao. Samo što bi onda VAR našao neki offside pa makar iz prošle utakmice Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339772 Nema smisla da mu se ne da šansa od prve minute iduću utakmicu, jeste da će ga dočekat one mrcine u West Hamu ali ni sa Havertzom to ništa bolje ne izgleda, uzalud mu visina i sve. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339851 De de, de da ostanemo sa bukvićem u napadu, jebo li te dan glupi. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339852 Havertz je izgleda sportski direktor kluba, ne vidim drugo objašnjenje Prijavi
4. februar 2023.3 god. Autor comment_339854 8 minutes ago, BT14 said: De de, de da ostanemo sa bukvićem u napadu, jebo li te dan glupi. Nije baš neki izvor, ali ne bi me čudilo ni najmanje. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339879 Zar je moguće još posuđivati igrače ? Sigurno je da bi mu dao priliku, sledeća tekma ako ne od prve minute onda sigurno zadnjih pola sata ako opet budemo usrani kao i protiv Fulhama. Ne treba nigdje da ide, bolje da sjedi na klupi umjesto one zarezane obrve Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339963 Ali koja je poenta da se on pošalje na pozajmicu, ne kapiram logiku trošenja pola milijarde kad ispada da smo ostali kratki na poziciji koja nam baš škripi. Haverc nije devetka i nikada neće biti Prijavi
18. februar 2023.3 god. comment_340838 Je li ga opravdano zamijenio Potter na poluvremenu? Stekao mi je stream, slabo sam ispratio prvo poluvrijeme. Ono sto sam vidio, trudio se, borio se, ali puno gnjavi loptu, meni je malo i sebican bio, ne znam za vas. Prijavi
18. februar 2023.3 god. Autor comment_340841 Opravdano jeste jer je ulaskom Havertza živnuo napad. Nije on loš bio, ali očito je žrtva "taktike". Prijavi
19. februar 2023.3 god. comment_340859 Po meni je dobar bio, iz nekog razloga ga je sredinom poluvremena stavio na krilo i tad je pokušavao da igra kao krilo i više petlja sa loptom. Vidjelo se da sprema ekipu za izmjenu Sterling/Mudryk-Fofana. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.