Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Wolverhampton Wanderers (H) 08.10. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Raduje me sto je, iako smo bili sa rez postavom sve delovalo rutinski. Koliko god da su najslabija ekipa u PLu  nisu ekipa za pola snage nizakoga. 

Raduje me sto igra dobija svoje nijanse mic po mic i to sve linije u timu i u svim fazama igre od obrane prekida kreacije realizacije. 

Ako to prevedemo radi se na treninzima na svim poljima bazicno metodoloski, i nista se ne zapostavlja. Ekipa se krece pametnije, ne srlja se, pametnije se ide u presing

Bice tu i kikseva ali ekipa raste i verujem da ce do katara sve biti potaman i ako je tako steta je sto ce biti prekida.

• Popularna objava

Normalno da su veće šanse da će Haverzc rigidni dati gol, ako su u kaznenom još dva igrača pored njega koja su se uključila u napad, a ne kao ranije kad se veći akcenat stavljao na odbranu.

Ti čim vidiš Galagera, suštinska razlika izmedju njega I Žoržinja je ta što ovaj mali prirodno ide ka golu i priključuje se napadačima. 

Zato smo mi dugo vremena imali situaciju da Kante koji nije AM, koji ceo život služi da rasturi protivničku akciju, u takvoj konkurenciji kakvu je imao i pod takvim trenerom (tuhelom) ispada kao neki vanzemaljac. 

Ne možeš ti da napraviš višak ako ti osim napadača i krila ili WB svi ostali stoje na 35m od gola.

Došo nam je ovaj Vulverhempton u pravo vreme

Al brate jeste lijepo citati ova imena, Chalobah, Reece James, Mount, Gallagher, Cheek, Mount, Broja. Sve je to iz našeg vrtića, a sad u prvoj postavi. Ko bi rekao da cemo gledati ovakav Chelsea.

Wolvesi su bas lose izgledali. Ali i ovakvim Wolvesima bi pod sahistom bio problem napraviti sansu. Uvalili smo im 2 pravovremena gola, drzali rezultat ne dozvolivsi im da opasnije zaprijete a onda pobjedu zacinili u nadoknadi. Plus na to sve Potter je fino rotirao igrace, promijesao formaciju, probudio neke rezerve.

Mislim da bi mogao i Zakariju gurnuti u ovakvim mecevima. Kad moze marokanski glumac ulaziti moze vala i on. Bit ce nam potrebna sva moguca sirina u sredini terena. Mali Gallagher je vec sada zlata vrijedan.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.