Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Chelsea vs AC Milan (05.10.2022) [21:00]

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Zar niko da pohvali Chilwella veceras? Pa covjek je uz Jamesa najbolji igrac bio. Letio je na terenu, ponovo je podsjetio na onog Chilwella prije povrede. Onaj blokiran sut na kraju 1. poluvrmena vrijedi jednako kao gol, mozda i vise jer bi bilo u tom trenutku 1:1. Kod Jamesovog gola on je povukao, krenuo u sredinu, neko mu je izbio ali onda je dosla do Sterlinga pa do Jamesa. 

Sto se tice same utakmice, nije bilo bas toliko ubjedljivo iako je 3:0. Ok, jesmo bili bolji i prijetili vise, Milan zapravo skoro da nije sutnuo za citavu utakmicu, ali zelim vise kontrole u igri. Moze ovo jos bolje ali konacno se stvaraju sanse.

Konacno jedna rutinska pobjeda, jeste da je Milan bio oslabljen povredama ali opet se radi o italijanskom prvaku sa jednim od najopasnijih igraca u ovom trenutku. Mislim na Leao. Nije kako treba zaprijetio tokom cijele utakmice.

Pohvalio bih citav tim zaista, a pogotovo Jamesa, Chilwela koji se polako vraca u staru formu, Kepu za odbranu i Chalobaha.

Super prilika da iskoristimo momentum i pokusamo izvuci rezultat i na San Siru.

Vidjelo se da smo ako ništa individualno bolja ekipa. Milan ni kad je imao loptu nije mogao napraviti ništa. Jedina zamjerka koja još uvijek ostaje je statičnost. Mora se naučiti kako se trči i kreće pogotovo kad su kontre i polu-kontre u pitanju. Najgore mi je kad neko od stopera ili RLC ili Kova prođe dva tri igrača i onda ništa gurne samo loptu na stranu, nikakav se višak ne stvori

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.