Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Dinamo Zagreb vs Chelsea (06.09.2022) [18:45]

Istaknuti odgovori

Tuchel jedino sta je znao to je i uradio. Poslozio ekipu da se bori i uveo neku organizaciju nazad. Doduse, sa toliko defanzivaca medju 11 bilo je i za ocekivati. Tu njegova sposobnost prestaje. Takav je bio i u Parizu. 

Pitaj Boga sta ce sad biti s novim vlasnicima. Ako su pametni vec veceras ce Svabo, Madjar i ostala ekipa sahovskih velemajstora biti potjerana.

• Odgovori 57
  • Pregledi 2,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nekim cudom sam dosao do karti i aBd u utorak podrim Plavce sa najruznijeg stadiona na Balkanu. Steta samo sto je ovaj rani termin, bolje bi bilo da je nocni. Ovo cekam vec nekih 15tak godina. 

• Treba neko objasniti Toddu da je ovo kao da LA Lakers izgubi od Kaknja, ne konta on ovo..

• Eto ga, konacno je dosao i taj dugo ocekivani dan kada se u mom gradu u ligi prvaka sastaju moje jedine ekipe. Svaka dostupna stolica bit ce popunjena, redovi za karte su bili bolesno dugacki, lj

Objavljene slike

I dalje ne mogu sebi da dodjem. Ante Cacic i Dinamo ti odrze fudbalsku lekciju.

Koliko znaci dobar sistem dokaz ti je upravo ovaj City, Akanji i ovaj lijevi bek Gomez iz Anderlehta sto je dosao, izgledaju kao najbolji igraci na svojoj poziciji.

Kod nas svaki igrac izgleda lose. Cak i Sterling kao da je izgubio na brzini, agilnosti...

Gledao do 54 minuta i izasao iz kafica, dosadno, sporo i bezidejno. Svaka cast Dinamu sacekali kontru i cao. 

A nasi igraci i trener samo neka su zdravo. Nemam zelju da gledam utakmice koje su jaaaaaaako dosadne pa makar to bio i klub koji bas jako volim, od sada pratim na livescore ako se ne promijeni sistem i pristup. Neka proba Haverca i Maunta u veznom redu lupam, nesto bilo sta makar izgubili 5:1 samo da ne gledam kruzenje oko odbrane i bunarenje sa strana.

Bemmumater

14 hours ago, Wisey said:

Pitaj Boga sta ce sad biti s novim vlasnicima. Ako su pametni vec veceras ce Svabo, Madjar i ostala ekipa sahovskih velemajstora biti potjerana.

Ipak nisu ljudi budale.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.