Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: West Ham United (H) 03.09. @ 16:00

Problem napadača 14 člana su glasala

1. 1. Ko će biti startni centarfor?

• Kai Havertz
      28%
      4
    • Armando Broja
      50%
      7
    • Pierre-Emerick Aubameyang
      14%
      2
    • Niko od navedenih
      7%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mi smo jedina ekipa gdje Kovacic moze biti starter. Covjek nista ne pridonosi ekipi uz to usporava igru. 

Lijeva strana ne postoji, Cucurela nista za sada, duplo bolji igrac sjedi na klupi.

• Odgovori 63
  • Pregledi 1,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma  ako Auba bude registrovan do tad ide on od prve minute, nema sad zajebavanja, samo miljenike guraj boli te kurac   Zasad su dvije stvari sigurne, Mendy na golu, Jorginho u sredini...

• 3 bobe, idemo dalje.  Kaija bi zbog onog sutkanja, zakuco ne na klupu, vec tribinu. Smrad jedan, ne vidi se vec pola godine, zabio jedan jedini gol ove sezone i glumi nesto. Razguli jarane.

• njušo definitivno gleda utakmice na rezultati.com... kakva je ovo demagogija da se neko žali jer smo osvojili 3 boda, prije je to zato što ne možemo dvije šanse sastaviti ni protiv koga al e

Objavljene slike

6 minutes ago, ja13 said:

Nema Jorginha isti problemi, šta ćemo sad

To je to.  Kamo srece da nam je najveci problem Jorginho u prvih 11.

Bas igramo leprsavo, majka me tri put probudila tokom poluvremena, Jorginho oprosti mi nisi ti kriv cijeli tim je go k..

Drago mi je zbog pobjede, ali nista spektakularno. Prozvo sam Chilwela da treba igrati i nadam se da ce dobijati sto vise prilika bolji je igrac od Cucurele.

Sto se tice faula nad Mendyem bio je vidi se, noga na ruci, da  ga je preskocio ne bi bio faul.

U takvoj smo situaciji da nam je svaka pobjeda zlata vrijedna na putu do ako nista nekog minimalnog ozdravljenja, tako da 3 bobe piši i šuti.

Mendy je stvarno postao cirkusant, jos nam samo treba koji će nas uz našu lošu igru ukopavati svojim potezima, klupa i hlađenje obavezno.

Drago mi je zbog Chillya.

Opet dosadna igra, konstantno dodavanje i kruženje. Pogotovo mi je prvo poluvrijeme bilo ultra dosadno. Drugo je bilo bolje, zanimljivije dosta. Prvi gol mi je bio nekako mutav, traljav, kontam da se ona lopta mogla izbiti, ne krivim Fofanu uopšte jer je prije toga izbacio loptu u korner, nigdje veze zaista.

Trgnuli smo se malo, pogotovo kad je usao Chilz, lijepo se snasao kod gola i predobra asistencija za Kaia koji je napokon zabio, bilo je i vrijeme.

Kakva utakmica sunce ti poljubim, pa bukvalno negledljiv fudbal. Hajde ovaj cirkus sto Mendy priredjuje stalno bez ikakvih posljedica po svoju poziciju u klubu ili sto mu utakmicu cupa Chilwell koga je prakticno zamijenio drugim igracem. Ko god igra Jorginho, Kovacic, RLC mi jednostavno nemamo motor ekipe, niko ne moze povuci napad i to je to. Na kraju sam odustao od gledanja, otisao prati auto i vidim dali dva gola, Havertz pokazuje prstima kao sutite hejteri, ne znam kako ga nije stid. Da gol jednom u pola godine, igra ko da je egizibiciona utakmica i sad kao cutka nekoga.

14 minutes ago, cobinho said:

Klempavi treba da poljubi Cilvela u dupe jer ga spasap od nogobulja. 

Ajde jos 80 milki za jos jednog levog beka. 

Ma ne bi dobio otkaz ni da smo izgubili, mislim da su se on i Todd skompali, mislim na kraju dana drago mi je kad pobjedimo ko god bio na klupi i koliko god to mucno bilo gledati.

50 minutes ago, King Chelsea said:

Ma ne bi dobio otkaz ni da smo izgubili, mislim da su se on i Todd skompali, mislim na kraju dana drago mi je kad pobjedimo ko god bio na klupi i koliko god to mucno bilo gledati.

Ne verujem ni ja da bi dobio odmah naravno ali otprilike bi znacio da bi se ekipa jos dodatno raspala pa bi tamo za par kola morao da dobije. 

Fali nam sportski direktor jer ovo bas kurcu ne valja. 

Pa i lester je bogami bilo kroz iglene usi. Otrprilike vest hem je imao jedini nacin da nas ugrozi a to su prekidi i to im je uspelo i to je po ko zna koji put da nam neko na prekide daje gol ili ugrozava. 

To koliko je jaka odbrana videce se protiv malo ozbiljnijih timova mada verujem da ce se do tada koliko toliko stabilizovati jer je evidentno da se na tome baca akcenat na treninzima. 

Sto se tice napada nema razloga da se ponavljamo ali ilustracije radi. Danas u nekoliko trenutaka vidis situaciju da u zavrsinici napada da li na pokusaj key passa ili centar suta sterling sam u 16 a vesthemovih 6 7 igraca plus golman. Ekipa se skandalozno krece bez lopte taman tako da se svaki napad svodi na predriblaj dvojcu pa centriraj ili sta vec. Sta je u pitanju pokusavam da skontam ali to da se popravi u narednih mesec dana trika nema tim pre sto nema vremena mnogo za treninge. 

Mnogo ali bas mnogo je propusteno u pripremama.

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Opet gledam onaj gol Cornetta i da je priznat nista sudijama zamjerio ne bi.

Najblaze receno. Realno je da su ljudi pokradeni mucki. Ono faula vidjelo nije, da je nama ponisten takav gol razapeli bi suca. Eto vratilo se za nepravdu protiv Spudsa. Cinjenica je da mi idiota na golu imamo, jako los i usran golman. 

Igra nikakva ponovo, no kroz iglene usi dobismo. 

Budući da je West Ham u pitanju tri boda su odličan podvig, imaju ekipu koja može dobiti svakoga. Ono što me trenutno najviše brine je naša sredina terena, bez energije, bez ičega spor protok lopte. Ponovo nismo u stanju napraviti ni jednu situaciju za napadača, slabo je ovo izgledalo 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.