Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matthijs de Ligt (Holandija, 1999)

Koga bi ste od defanzivaca najprije željeli u dresu Chelsea ? 13 člana su glasala

1. 1. Koga bi ste od defanzivaca najprije željeli u dresu Chelsea ?

• De Light
      76%
      10
    • Kounde
      0%
      0
    • Gvaridol
      7%
      1
    • Neko drugi
      15%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

LmpwZw

Također se i priča o De Lightu provlači kroz medije. Naime trampa plus naša nadoplata. Igrači koji bi bili uključeni u zamijenu su Werner ili možda Jorginho.

Što se mene tiče i dalje mislim da ima veliki potencijal, imao je veliki fejl na EURU, težak start u Juventusu ali oporavio se od svega toga. Jako mlad igrač 22 godine tek a mnogo jakih i bitnih utakmica u nogama ima. Također igrao je uz majstore ove igre kao što su Chiellini, Bonucci, Barzagli, Van Dijk. Također valja napomenuti da je igra sa italijanima i u klubu kao što je Juve sigurno veliki plus.

Što se mene tiče veliko da, potencijalni problem je njegova plata u Juventusu, nadam se da bi pristao na nekih 200k p/w kod nas.

Što se tiče igrača koje bi uključili u trade, lično bih radije dao Jorginha, mislim da se više para može uzeti za njega. Werner je isto opcija i to bi bilo dobro sa obzirom na to da i on ima veliku platu, tako da bi njegova primanja mogla da pređu De Lightu. Problem je jedini što onda ostajemo bez 2 napadača, volio bih da se prije toga nađe ili dogovori nešto, da nas drugi klubovi ne ucijenjuju i ne jebu kao što je Sevilla prošlo ljeto. Ukoliko je Tuchel odlučio dati ozbiljnu šansu Borji onda ok ili ako se dovede Richarlison...

Obično kad ga gledam napravi neku glupost. To na Euru protiv Češke, pa u play-offu Lige Nacija protiv Engleza glup penal napravio, pa protiv Villarreala je isto imao greške koje su ih skupo koštale. Najbolja utakmica koju je odigrao a da sam gledao je bila protiv nas u grupi kad je očistio sve ispred gola i dobio sve zračne duele.

Ako ne bi puno koštao ne bih bio protiv. Ako je 100 miliona i slično protiv sam jer u zadnje vrijeme koga god plate previše on nekako propadne. Ne znam zašto bi ga Juventus prodao kad su ostali bez Chiellinija i Demirala.

• Autor

Tačno je i to, Juve ostaje na jednom stoperu i to je Bonucci a i on je star, ne znam gdje im je onaj smećar Rugani i on je bio na nekim posudbama, sreća pa smo njega preskočili jer znam da smo bili zagrizli davno nekad kad je navodno bio talenat.

A od njihovih pojačanja što se interesuju najmanje stopera ima, samo onaj Maripán iz Monaka i to je to

De Lighta dovesti obavezno. Pa momku je tek 22 godine, neki vrhunski stoperi svjetske klase postali dobri tek u 30-tim godinama.

On je sve ono sto smo zeljeli da bude Christensen. Sve ima sto jedan dobar stoper treba da ima. Uz dobrog trenera postat ce i on jos bolji.

Pa u Ajaxu je bio dva puta bolji nego u Juventusu.

• Autor
49 minutes ago, cobinho said:

Evo ga i city se umesao. Vec vidim da smo ga izduvali i za njega. 

Patka, nikakve veze i logike to nema, šta će City-u ? Stones, Laporte, Dias, Ake ? To je samo zavlačenje i nabijanje cijene. Sa italijanima i špancima ne treba poslati imati, cigani obični i jad veliki je to, smeće

40 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Patka, nikakve veze i logike to nema, šta će City-u ? Stones, Laporte, Dias, Ake ? To je samo zavlačenje i nabijanje cijene. Sa italijanima i špancima ne treba poslati imati, cigani obični i jad veliki je to, smeće

Pa trebaju dovesti zamjenu za Akea kojeg će nama prodati. :D

Mozda je vrijeme da se podignu platni razredi dolaskom novog vlasnika?

Nekada smo bili ekipa koja je izdvajala najvise novca na transfere i plate, tad smo i bili najbolji.

• Autor
2 hours ago, hamco said:

Mozda je vrijeme da se podignu platni razredi dolaskom novog vlasnika?

Nekada smo bili ekipa koja je izdvajala najvise novca na transfere i plate, tad smo i bili najbolji.

Samo što smo tada dobili igrače kakvi su bili Drogba, Terry, Lampard, Ivanović itd. a sada se pare daju svakoj ojebini za koju instagram stručnjaci i stranice misle da je igrač i onda ti ta ista ojebina drka kurac na terenu i uzima pare

E sad posto smo ga izduvali i za De Lihta, moze sa 100 procentnom sigurnoscu da kazemo da smo za vlasnika doveli teskog klovna dunstera koji fubal poznaje malo vise nego ja o zivom svetu na marsu. 

Izvozali ga italijani i spanci ko mladog majmuna. 

Blago meni, ako ti si ti sposoban da u klub dovedes igraca kvaliteta dirnkvotera da se sutitamo u dupe. 

3 minutes ago, cobinho said:

E sad posto smo ga izduvali i za De Lihta, moze sa 100 procentnom sigurnoscu da kazemo da smo za vlasnika doveli teskog klovna dunstera koji fubal poznaje malo vise nego ja o zivom svetu na marsu. 

Izvozali ga italijani i spanci ko mladog majmuna. 

Blago meni, ako ti si ti sposoban da u klub dovedes igraca kvaliteta dirnkvotera da se sutitamo u dupe. 

Odkud to da smo izduvali?

Nadam se da će biti nekog pomaka ove sedmice, vrijeme je da se dovede barem jedan štoper. Trebali bi biti u boljoj poziciji nego Bayern što se tiče novca, sad do njega je i njegovog izbora.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.