Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Richarlison ( Brazil, 1997)

Koga bi ste od ofanzivaca najprije željeli u dresu Chelsea ? 15 članova je glasalo

1. 1. Koga bi ste od ofanzivaca najprije željeli u dresu Chelsea ?

• Dembele
      25%
      3
    • Sterling
      25%
      3
    • Richarlison
      16%
      2
    • Raphinha
      33%
      4
    • Neko drugi ?
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

LmpwZw

Momak koji se ozbiljnije povezuje sa nama proteklih par sedmica. Ne znam šta da mislim o njemu te o samom potencijalnom transferu, ima stvari koje mi se ne sviđaju, igra po sistemu toplo-hladno, jako malo golova u prošloj sezoni, te inače nije toliko produktivan...

Taj njegov temperament i ludilo je isto mač sa dvije oštrice, može biti dobro imati nekog bezobraznog igrača u ekipi ali opet sve zavisi kakav je sa suigračima. Nije mi se svidjela ona situacija kada se pogurao sa kolegom iz repke...

Mišljenja ?

Mozda bih pristao na transfer samo zbog toga jer je prgav. Znamo svi da nam manjka takvih igraca, ali kao igrac i nije nesto. Pa jos traze preko 50 miliona za njega, ne vrijedi 

Dobar igrač, gotivan još od dolaska na ostrvo. Slažem sa se Njosom, da je manja cena, uzeo bih ga oberučke, ovako nisam pametan, to jedino trener ako misli da može nešto napraviti od njega

Ovo što je Kun napisao (shvatam to više kao konstataciju) da igra po sistemu toplo hladno mi nije toliki minus, prosto igra u takvoj sredini i mislim da bi bolje partije pružao da i tim igra bolje u kontinuitetu

Igrački, mislim da bi bio zahvalan kao igrač za širinu, i zbog mogućnosti pokrivanja više pozicija, ali da će nam on sad rešiti sve probleme u napadu, to ne treba očekivati, zato ga ne treba juriti, eventualno kupiti ako se ukaže dobra prilika

Pa ako pogledamo situaciju na trzistu retko koji igrac bi nama resio sve probleme u napadu.  

Kombinacija Sterling (krilni napadac)- Dembele (krilo) po profilu odgovara resenju, i realno je da dodju obojica.  Ricarlison se tu uklapa ko fizikalac najvise,  iako ume da da gol covek, ali najvazniji su njegova radna etika i glad na terenu.

22 hours ago, Kun Aguer0 said:

Ima ugovor na još 2 godine tako da mogu tražiti solidnu sumu za njega, ne vjerujem da će prihvatiti manje od onoga što su platili

To jeste, al Everton ne stoji bas najbolje finansijski, rasuli su brdo para poslednjih godina a opet jedva spasli zivu glavu. 

Ricarlison je godinama u PL, prilagodio se potpuno, pokazao kvalitet, ako bi ga dobili za 50 miliona evra, a verujem da mozemo, to je dobra investicija.

Jeste lud u glavu, al nama samo takvi i leze.

• Autor

Ne bi mi se sviđalo da ode u Tottenham, to bi već ozbiljno izgledalo, ako zadrže Kanea, plus onakve radilice Son i Richarlison uz njega, sredina Bissouma i Hojbjerg, po bokovima Perišić i Spence ako dođe. Strašna ekipa puno boraca i radilica, sve Conteovi igrači, biće Tottenham jeben

Jeben je već, inače ne bi bio u top 4.

Jeben će Premiership biti sljedeće sezone, osim Cityja, Liverpoola i nas, puno se očekuje i od Uniteda, Tottenhama i čak Newcastlea. Ali prodati svoj otpad direktnom rivalu je baš dobar način da ih sjebeš. Osim ako se taj otpad ne ispostavi kao top transfer.

Mislim da Pep razmišlja u fazonu: koga god da im prodamo opet smo najjači i niko nam ništa ne može. A nije daleko od istine.

• Autor

Everton jeste veći klub od Tottenhama samo je Tottenham trenutno uspješniji. Dobro smo ovo izbjegli ako je zaista ova cijena jer je to meni bacanje para. Doduše meni je sad većina transfera bacanje para. 

Ne znam šta Tottenham misli, koju formaciju ili šta. Da li će Richarlison grijati klupu ili će klupirati Kuluševskog ili šta već, ne znam ima li sad opcija da se lovi Kane? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.