Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2022/23

Istaknuti odgovori

1 hour ago, Adi said:

Tačno tako. Imamo nekih 15-20 igrača koji su redovno igrali ove sezone. Oni uz trenere snose krivicu zašto je tim na 12. mjestu. Neki su više krivi, neki manje. I sad pred kraj sezone oni nastavljaju forsirati te iste igrače koji su nas doveli do 12. mjesta, od kojih neki neće biti tu naredne sezone, umjesto da se pruži šansa nekom od preostalih 10 igrača koji sjede na klupi i na tribinama i pitaju se šta ovi trebaju uraditi da ja dobijem šansu.

Lampard se posebno neinteligentnim pokazuje. Iz utakmice u utakmicu ista taktika zbog koje gubi svaku utakmicu. Ima li imalo pameti u ovom klubu? 

Bačena je sezona niz vodu, od ekonoma do vlasnika. Niko se i ne usudjuje da proba da nešto menja, svi samo čekaju da se završi. Jedno najobicnije i najjadnije otaljavanje posla. 

• Odgovori 83
  • Pregledi 4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Covjece mi za dva kola igramo protiv Citya. Valjda Lampard pokaze imalo inteligencije koliko je nema i ubaci do kraja defanzivnu ekipu i neka samo ispucavaju lopte iz 16terca.

• 3 sedmice kasnije...

Kako bih volio znati koji je to pojedinac, uhljup. Kako se samo nakupilo truleži u ekipi, nevjerovatno. Ne znam da mi je nekad neki sastav Chelsea bio ovako antipatičan, bukvalno na prste jedne ruke mogu nabrojati igrače koje gotivim.

Ne mora niko ni dolaziti što se mene tiče samo goni ove primadone iz kluba, ostavi par tipova što imaju zrno neke kvalitete i volje da igraju za ovaj klub i poguraj mladiće neke iz akademije i ja ću biti zadovoljan.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.