29. juni 2022.4 god. comment_330010 56 minutes ago, Adi said: Imaš i Rubena Loftus-Cheeka, a ako ode Jorginho treba da dođe igrač koji će da preuzme njegovu ulogu a to svakako nije CMC Tacno, ali ima zainteresovanih par klubova za njega, pa cemo vidjeti da li ce ostati. Ne znam, ne govorim ja da treba ili ne treba dovesti SMSa, nego govorim da ako ne dodje Rice, pokusat ce dovesti SMSa. Isto tako bih volio da nikoga ne dovedemo, pa da sljedece sezone pokusamo svim silama dovesti Bellinghama. Prijavi
29. juni 2022.4 god. comment_330013 Meni Rice i SMS nisu ni blizu slični igrači, SMS samo što ne igra špica, doslovno je stalno u napadu. Dok je Rice praktično bio štoper. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330600 3 hours ago, soxx said: Potpiso novi ugovor tako da se i prica oko ovog Predugovor > ugovor? Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330603 32 minutes ago, Wisey said: Predugovor > ugovor? Po svim zakonima, sem po Diablovom je predugovor obavezujuci, al dobro. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330605 Ma ja, to sto Mbappe, Malacia i ostali igraci odrade okret i odu/ostanu to nista Stalno se desava u fudbalu, tako i sa Dembeleom. Tap in je npr napisao here we go za malaciu da ide u lyon, pa kurcina. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330651 Vjerovatno su mu zaprijetili da, ako ne potpiše produženje, neće dobiti ni plate koje je zaradio do sada. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330663 Dembele je bio slobodan igrac pola mjeseca haman. Ako su dugovali De Jongu, Piqueu i ostalim, ko ce ga znati sta su ostalim dugovali. Dembele je ocigledno glup momak, nesto kao Martial koji je bio u specijalnoj skoli, jer je malouman. Covjek koji kaze daj mi manju platu da radim bolje je debil. Imas Frenkieja koji kaze nema sanse da cu smanjiti platu, jer je pametan momak, ovaj je ocigledno glup. Prijavi
16. juli 2022.4 god. Autor comment_330689 Pa odlično onda pored toga što je stalno povređen pored toga je malouman i glup, treba biti sretan onda što ga nismo doveli ? Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330691 Ne vidim drugi razlog zasto bi smanjio platu za 40 %, zato da, bolje da ga nismo doveli. Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330693 35 minutes ago, diablo_bih said: Ne vidim drugi razlog zasto bi smanjio platu za 40 %, zato da, bolje da ga nismo doveli. Jer voli klub za koji igra Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330696 Pricamo o 40% plate, hajd da je 5,6 % ali 40? Ovo je neka muljaza ba. Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330699 Dobija ostatak u koverti. Nema drugog logičnog objašnjenja. Čitat ćemo o tome za par godina kad i on i Barca budu na sudu zbog utaje poreza. Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330700 Nije problem samog odricanja kao odricanja, ionako zarađuje milijune, ali je poprilično glup što pristaje na odricanje jer kao Barcelona nema para, a pred očima mu troše 100 milijuna na Rafinhau i Levandovskog (koji sigurno ne igraju za sitniš)... Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330701 5 minutes ago, ja13 said: Nije problem samog odricanja kao odricanja, ionako zarađuje milijune, ali je poprilično glup što pristaje na odricanje jer kao Barcelona nema para, a pred očima mu troše 100 milijuna na Rafinhau i Levandovskog (koji sigurno ne igraju za sitniš)... U tom je fora. Imaju oni para za plate ali onda nemaju za transfere i pojacanja i onda igraci pristaju na manju placu da bi se ostvarili neki transferi Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331100 Odoi obavezno da ovo gleda svaku noć pred spavanje. Nisam siguran može li iko od naših igrača ovo da uradi, možda jedan. Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331101 Dembele je vrhunski igrac kada je fit a ocito je da je fit i da su proslosti iza njega. Ja sam se zaista radovao na sve spekulacije vezano za njegov transfer u Chelsea, nazalost uzaludno. 1 hour ago, Adi said: Odoi obavezno da ovo gleda svaku noć pred spavanje. Nisam siguran može li iko od naših igrača ovo da uradi, možda jedan. Koji je to igrac? Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331104 Imamo takvu ekipu da skoro niko nema dobru kombinaciju dribling + šut nego ili ne može nikog da predribla ili ne smije da šutne ili ne može okvir gola da pogodi, a Werner nema ni jedno ni drugo. Prijavi
27. juli 2022.4 god. Autor comment_331110 Ma Dembele je zaista strašan igrač samo ako zdrav ostane, on ima bolji šut i lijevom i desnom nego svi napadači sa kojom god nogom hoćeš, eventualno da Ziyech ima malo precizniju lijevu nogu i to je to Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331111 Pa s obzirom da nam jedan igrac ima dribling, a jedan i po sut, mala je vjerovatnoca da ce postojati jedan koji ima oboje. Prijavi
27. juli 2022.4 god. Autor Popularna objava comment_331113 1 minute ago, ker said: Pa s obzirom da nam jedan igrac ima dribling, a jedan i po sut, mala je vjerovatnoca da ce postojati jedan koji ima oboje. Ako se slučajno desi to čudo odma će njega Tuchel gurnuti na Wing Backa ko mu jebe mater Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. comment_335580 Ne znam kako može istovremeno biti najbolji asistent lige i redovno ne dodavati u ovakvim situacijama. Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335584 Dembele je njihov najbolji igrac ove sezone. To sto oni ocekuju da svaku utakmicu sam rjesava neovisno o protivniku i da ima svaku utakmicu po 2 asist i 1 gol to je druga prica. Dembele za dvije klase bolji igrac od Raphine. Ovaj drugi bi nam izvuko zivce gore nego Ziyech, pa covjek jedino sto radi to je trzaj u lijevu i pokusaj suta ili ubacaj. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.