Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Everton (A) 01.05. ned [15:00]

Istaknuti odgovori

Vratit ce lampi sljedece sezone ove bodove kad nam budu potrebniji.

Vjerujem da ce u finalu kupa druga prica biti. Mozsa je cak i dobro ovo, mogao bi se pool opustit kad nam vise rezultate
Ovo sto spominje Igi jeste dobar pokazatelj. Jeste istina da cesto stojimo naspram bloka i da vracamo loptu i tako y nedogled al ono sto je simptomaticno je i lose trcanje bez lopte.
Cist primer slabog i nepravilnog trcanja je kod kiksa Azpija. Jeste njegov kiks ali je James krenuo bezveze napred i Kova cini mi se. Kod presinga mora bar jedan ili vise igraca da prate presing protivnika i da se izvlace al obojca su krenula napred bezveze i nije imao kome da baci. U razmisljanju da li da yposli nekog ili da je sorne je napravio kiks. U trcanju bez lopte su citi i liverpul daleko ispred nas i zato dobijaju sve. Oseca se kod nekih igraca i blago zasicenje posle osvojene ls i jos dodatni umor na ubedljivo najvise odigranih meceva od svih u evropi i tanka klupa i los prelazni rok je doveo do ovoga.
Prosle god je verner promasiovao sanse ali su se sanse stvarale a sad ne.
Morace mnogo Tuhel da radi na kretanju bez lopte i napred i pozadi.
Havertza stize nervoza kao posledica umora jer nema ko da ga menja igramo sablonski i providno i sad smo laki za skauting. Nema x faktora. Fali nam taj jedan okretan poluspic sa dobrim pasom ali koji moze da trpi duel.
Marez ako mu istice ugovor je dobro resenje al ne na duge staze.

Na stranu sad sto smo motivacijski pali, mislim to je ocito..ali ovoj ekipi fali malo vise tehnicki kvalitetnih igraca. Takodjer igraca sa boljim driblerskim sposobnostima i igrom 1 na 1, igraca koji mogu praviti visak driblingom i brzinom.

Osim Odoia mi nemamo igraca sposobnog za takvo nesto. Zamisli kad ti je Odoi najbolji u tome. Pulisic je bio najbolji u tome kada je tek dosao, ali je povredama izgubio explozivnost iz mjesta, ubrzanje a bgmi i kontrola lopte mu je oslabila. Havertz, Ziyech, Werner pa cak i Mount nisu klasicni krilni igraci i nemaju tu sposobnost igranja 1 na 1, predriblati igraca i napraviti visak, nesto sto je Hazard kod nas godinama radio. Nekad ekipu ne ide, takticki je zakazalo..tada ti igraci uzimaju stvari u svoje ruke i prave visak, jednim potezom rijese utakmicu. Mi to nazalost trenutno nemamo.

Koliko god vama cudno zvucalo, ali Dembele je upravo takav igrac i njega bih volio da dovedemo. Medjutim, jos bolji igrac od njega a sjetice te se mojih rijeci, to je Rafel Leao. Spoj snage, explozivnosti i driblanja, igre 1 na 1... nezaustavljiv je. Bukvalno nezaustavljiv i ko god da ga dovede dovest ce world class krilnog igraca sposobnog da sam rjesava utakmice.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.