Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Everton (A) 01.05. ned [15:00]

Istaknuti odgovori

Ne nadam se pobjedi protiv Evertona, ocekujem njihov dupli blok i nasu patnju sa kreiranjem prilika. To sto kreiramo cemo po obicaju promasiti dok ce oni iz par izleta na nasoj polovini terena zabiti gol, a da se pretpostaviti da ce ga zabiti Richarlison. 

Treba nam 7 bodova iz 5 utakmica da imamo sigurno mjesto u LP pod pod uslovom da protivnici uzmu maksimalan broj poena konkretno mislim na Tottenham, a to je pod velikim znakom pitanja jer igraju protiv Arsenala kuci i Liverpula u gostima.

Da smo normalna ekipa uzeli bi protiv Evertona i Wolvesa kuci 4 ili 6 bodova i onda protiv Leedsa pred finale Fa kupa izveli omladince, ali takodjer da smo normalna ekipa pobijedili bi Manchester United veceras.

Procitah negde da je Klop rekao da Pikford dosta dugo drzi loptu kod sebe. Tako da ocekujte i ovde da je drka bar 15 minuta. Plus se porotiv nas i razbrani. Tako da vise verujem u X.
I prvu tekmu smo ih ubili, pa nismo pobjedili, naravno zbog lose zavrsnice. Nebi cudilo, da se opet ponovi takva utakmica.
Al ih naspanovao Frenki, ovo nema veze sa fudbalom sto Everton igra. Padaju kao da su snajperom gadjani. A jedina akcija im je da se iz auta gadja Mina. Nasu igru necu komentarisati, igramo preko one stvari.
Jedina pohvala za Loftus-Cheeka koji je u dva navrata ekstra povukao loptu, ali bez konkretnog ucinka, odnosno lopta je u drugom slucaju data Verneru. Samo zamisli da je umesto Vernera bio Hazard ili Salah, jao majko moja.
I sada smo ih ubili, vjerujem. Ne bi bilo lose i da se koji sut po golu uputi, koja sansa napravi.

Ajde adi, lik nije htio u Miki Maus kupu povesti akademca umjesto treceg golmana. Naravno da je mali Vale komotno mogao igrati, ali trebamo biti realni i zaboraviti na to.

Pozitivno jedino u cemu mogu uzivati je igra Loftusa, fantazija one prodore gledati. Kontrola lopte u trku, mijenjanje strane, okreti i onda odmjeren pas. Ljepota.
Nama mnogo mnogo fali jedan okretan igrac dobrog pasa i dobrog prijema a da igra iza spica. Sa ovakvim telefoniranjem u protivnickoj trecini se uvek mucimo.
Vidi se da Lamps zna mane vecine nasih igraca. U tim sitnicima u duel igri i pod pritiskom se bas mucimo.
Jedan Lukaku ali koji uzlazi na loptu i prima igru bi nam znacio ali ovakav koji samo ceka loptu da ga ubaci je igrac manje.
Znaci ne moze me niko više ubijediti da se utakmice ne štimaju. Ni na najvećem nivou.Nema glupljeg sporta. Ovaj Azpilikueta preko noci posto gori kikser od Luiza.
Imas opustenu situaciju, dobra bodovna prednost. Moze se opusteno igrati, napasti, malo pustiti rizika u igri, dozvoliti slobode igracima.. Sve mozes fino rijesiti. I sta se desi? Kiksas skoro sve utakmice, onu jednu na jedvite jade dobijes golom u 91. minuti.

Sad opet borba za top 4, kalkulacije, ko ce gdje kiksati..

Katastrofalno, kakav mentalni kolaps nakon Reala. Najbolja stvar je sto sada do subote nema utakmica, pa se valjda saberu malo, ovo bas ni na sta ne lici.

Najgora partija sezone

Nije. Mrtva trka a bilo je ove sezone mnogo takvih. Bar 10 meceva je bilo gde smo bili bas bas ispod nasih standarda. Protiv mnogih ekipa govir tela, energija, taktika nije nikako stimalo.
Ako vec nismo dobili bolje da i njima ne odmazemo za brodbu za opstanak sa bodom. Promasaji sa transferima, fondovski sa igracima nismo ovu sezonu mogli da izguramo a tuhel je stucao previse
  • Autor
Znao sam da ce se ovo desiti poslije Reala. Njima su sve ladje potonule nakon te utakmice, jos nisu svarili sta se desilo.

Nadam se da cemo izboriti top 4, al ovo se stvarno ne da gledati vise. Mrcvarenje lopte, beskorisnih milion pasova, nedostatak energije, ideje, hrabrosti pa i znanja, sve su to problemi ove ekipe.

Nije dobro nikako.
Slazem se sa cobinho, dosta losih partija smo imali ove sezone, tako da nije ovo najgore.
Realno i ono rumeno govno se razbranilo majkumu jebem.
Ma da privedemo krajun sezonu. Posle kako nam Todd da.

Sve mogu shvatiti ali da krene sa 10 istih igraca od 11 koji je igralo u cetvrtak, nikad necu shvatiti. Mount, Havertz, Werner protiv dva bloka protivnicke ekipe, igraci koji su dobri za tranziciju. Ova utakmica se ubila za trojku Ziyech Pulisic i Lukaku od prve minute, a pri tome bi jos odmorio navedenu prvu trojku. Nema se sta dodati vise za ovaj poraz osim da jedva cekam da zavrsi liga i to je to.

Normalno da najmanje trce kad je formacija rigidna. Nemaju slobode igraci, ne smiju rizikovati. To sam pisao jos prije 8 mjeseci. Uostalom, vecinom se dodaju izmedju zadnjih 5 i dvojice veznih.
  • Autor
Ma meni je najgora. Ovdje apsolutno konkretnu sansu nismo imali kroz citav mec. Nismo nista pokusavali prema naprijed. Bezbroj nekih beskorisnih dodavanja prvom do sebe, niko da pokusa nesto inovativno. Na drugim mecevima smo barem dolazili u neke prilike, samo sto nas je zavrsnica ukopavala. Ovdje apsolutno nista, nula.

Neki igraci su me bas razocarali. James katastrofa, sve mu je nasilu bilo, napucavanje, napamet, nadam se da necu nikad vise vidjeti ovakvu partiju od njega.

Rudiger glavom u Madridu, rani zuti karton, ispadao na sve strane. A ona situacija kada richarlison se izlezava i folira povredu a rudiger izbacuje loptu u aut mi je smijesna. Treba ti rezultat i akcija je u toku ti glumis neki fair play. I to Antonio Rudiger glumi fair play. Hahah

Azpi svoje davno odigrao. Spor, smotan, i pravi gresku normalno. Hvala na svemu ali dovidjenja.

Silva neprepoznatljiv vec neki period. Ne mozemo se vise ni u njega toliko pouzdati.

Mount, Havertz, Werner ne zna se koji je gori i beskorisniji bio.

Ako vec trebam pohvaliti nekog onda je to RLC. Barem je pokazao neku smjelost i vic u igri. Ali nista to ne znaci jer vec u iducoj utakmici ocekujem da i on podbaci jer takav je mentalitet ove ekipe.

Kako su me nazivcirali. A Evertonu zelim da ispadne sto je prije moguce.
A dobro, ne treba sad toliku halabuku praviti od ovog poraza. Nama je utakmica skoro nebitna, koliko god da jos nismo obezbjedili top 4 vidi se da su igraci na odmoru vec. Ono sto je najgore jeste da se ovaj niz losih utakmica moze vrlo lako reflektovati i na finale kup utakmice.

Ovo je sad mrtvilo do kraja, svaka ce nam utakmica biti ovakva do kraja sezone osim da cemo vjerovatno neku i pobjedit.

Osvajanje FA kupa ce napraviti ovu sezonu uspjesnom, u suprotnom je fail. Prosto ko pasulj.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.