Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: West Ham (H) 24.04. ned [15:00]

Istaknuti odgovori

Utakmica toliko zabavna da sam paralelno gledao Nantes-Bordeaux. Na kraju ispade pobjeda sa pola snage, ali smo puno ovakvih utakmica gubili i remizirali, tako da se ne smijemo oslanjati na ovakav način igranja. Jorginho ne smije više nikad izvesti penal za Chelsea. Da mu je prvi promašaj ne bih ništa rekao. Protiv Uniteda treba napasti od početka.

Sto je najbitnije zasluzena pobjeda, Dawson je sam spasio dva gola svojim blokovima, onda Werner promasio zicer kao i Alonso i Havertz nakon toga u sljedecoj prilici. Mada sam istog misljenja da treba igrati mnogo brze nego sto igramo i mora jednostavnije to izgledati ako je ikako moguce.

Ovo je mislim cetvrta pobjeda u ovoj sezoni u ligi koju smo ostvarili u posljednjim minutama utakmicama: Leeds, Newcastle, West Ham - kuci i u gostima Crystal Palace. 

Istog sam misljenja da bi Tuchel trebao malo rotirati i isprobavati razne formacije u zadnjim kolima jer nam ova pobjeda vjerovatno daje prostor za to.

• Autor

Veoma važna pobjeda u nekoliko segmenata. Konačno smo dobili na domaćem terenu, i to protiv nezgodnog protivnika, tajming nije mogao biti bolji u samoj završnici meča. Pulisic spasio Jorginha gnjeva navijača, barem donekle. Za sve je bolje da prepusti izvođenje nekom drugom: Mount, Havertz, Azpi... ima kandidata.

Daj nam još koji bod i da što prije riješimo pitanje top4. Onda nek eksperimentišu šta god hoće.

Ma kakav Mount, prelose izvodi penale.
Ziyech prije njega, Havertz svakako.

Moglo je i ranije se rijesiti pitanje pobjednika. Stvorili smo vise prilika od protivnika (koji nije nijendom zaprijetio) i na kraju zasluzeno pobjedili.

Jako ali jako dosadna utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme, srećom paralelno je bila F1 pa sam i to gledao jer je bilo mnogo zanimljivije.

Kao što smo utvrdili Kante je sam iznio sredinu, jedina moja zamjerka njemu što mu pas naprijed u prostor kasni 2-3 sekudne.

Ne razumijem što se stane na loptu i dodaje i ganja neki posjed od početka utakmice, to bukvalno nikad ne upali i jako teško može upaliti bilo kojoj ekipi na svijetu. Završavaj brže akcije, pusti i protivnika da krene naprijed neka izađe iz svog kaznenog, neka izgubi loptu i napravi grešku i onda ideš u napad na slabije postavljenu odbranu.

U drugom je bilo nekih solidnih prilika, par puta je isti Dawson spasio situaciju, ona šansa za Wernera je bila dobra kada je požurio i loše zahvatio loptu...

Na kraju smo dobili penal, baš mrzim kada u tim lošim utakmicama dobijemo penal i odnesemo tri boda tako ali šta da se radi ali eto poslušao me Jorginho i promašio.

Na kraju jedna jednostavna i lijepa akcija za jedini gol i osiguranih top 3

Jako ali jako dosadna utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme, srećom paralelno je bila F1 pa sam i to gledao jer je bilo mnogo zanimljivije.

Najgore sto je ova trka bila smor teski tako da sam se uporedo smarao i uz F1 i uz Chelsea. 

Najgore sto je ova trka bila smor teski tako da sam se uporedo smarao i uz F1 i uz Chelsea. 

Zanimljiv početak jedino, pola utrke možda dok je bilo borbe za bodove, poslije toga ništa osim još jednog useravanja Ferraria. Jako lošu taktiku i pristup imaju te također uvijek mnogo vremena gube u pit stopu u poređenju sa Red Bullom

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.