Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: Arsenal (H) 20.04. sri [20:45]

Istaknuti odgovori

0_Chelsea-Arsenal.jpg

MATCH INFO
Start date: 20 Apr 2022 20:45
Venue: Stamford Bridge
Referee: Jonathan Moss, England
  • Odgovori 53
  • Pregledi 1,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Arsenal je tim koji ima prvih 11 (iako bih prije rekao prvih 8, ali dobro) i 1,5 izmjenu na klupi. Na zimu su prodali ili poslali na posudbu komplet klupu jer im je ostalo da se takmiče samo u ligi, tako da njihova klupa nema ni kvalitet ni kvantitet. Trenutno su im povrijeđeni Partey, Tierney i Tomiyasu i odmah ta ekipa ne liči na sebe. Prije su gubili od jačih i pobjeđivali slabije, a sada gube i od slabijih. Na sredini igra tandem Xhaka - Lokonga što je smiješno. Imaju 3 poraza zaredom od Crystal Palacea, Southamptona i Brightona, timova koji se nemaju za šta boriti.

Arsenal u krizi, mi u prilično dobrom raspoloženju. Poznato? Da, i meni je poznato, zato me ne bi iznenadio poraz. Ostaje samo da vidimo hoće li Jorginho zapucati na svoj gol ili će nam dati gol iz centaršuta.

Pa nije bas dobar posao uradio sa tim pozajmicama. Saliba i Guenduzi igraju odlicno u Marseju, Torreira u Fiorentini bas dobar. Sva tri igraca bi ih ucinili mnogo boljom ekipom i dalo bi im sirinu.

Pa nije bas dobar posao uradio sa tim pozajmicama. Saliba i Guenduzi igraju odlicno u Marseju, Torreira u Fiorentini bas dobar. Sva tri igraca bi ih ucinili mnogo boljom ekipom i dalo bi im sirinu.

Saliba im je jedina greška, igrači kao što su Guenduzi i Torreira mu ne trebaju u svlačionici, dva maloumnika koji su puni sebe a obični prosjek, da ih nije usralo da postanu fudbaleri bili bi žutalji mrtvi

Mi ako s ovim sastavom pobjedimo Arsenal, nek oni odmah ugase klub.

Ne znam sto je Thiago na klupi, komotno je mogao igrati. Sarr inekako jer je ljevak i nema Rudigera. Lukaku pa ajd i on, i drago mi je sto je RLC ispred Jorginha.

2:2, ali nije neka utakmica. Svi šutevi u okvir su ušli, svi golovi pali iz ničega, puno grešaka i jednih i drugih. I naravno dobili su poklon gol, kao i uvijek. Imamo veći posjed, ali stojimo predaleko od gola. Werner prima lopte na 30 metara od gola. Prvih 15-ak minuta im nismo dali disati, Kante i RLC sjekli sve njihove pokušaje napada, poslije toga smo se počeli dodavati na svojoj polovini.

2:2, ali nije neka utakmica. Svi šutevi u okvir su ušli, svi golovi pali iz ničega, puno grešaka i jednih i drugih. I naravno dobili su poklon gol, kao i uvijek. Imamo veći posjed, ali stojimo predaleko od gola. Werner prima lopte na 30 metara od gola. Prvih 15-ak minuta im nismo dali disati, Kante i RLC sjekli sve njihove pokušaje napada, poslije toga smo se počeli dodavati na svojoj polovini.

Uvukla se nesigurnost nakon primljenog gola kod Christensena i Sarra, zbog toga vracaju loptu puno golmanu i ne rizikuju sa pasovima, ne izlaze visocije. Jednostavno su losi njih dvojica i od toga sve drugo steka. Thiago Silva je potrebno da udje odmah kako bi stali na loptu jos bolje i imali bolju distribuciju do veznih igraca.

Opet Reece na štoperu, Azpilicueta na WB. Tuchel definitivno nema pojma šta radi.

Jedna od top 3 stvari koje mi na kurac idu kad uradi

Ne zna se ko je gori nazad, Alonsa doduse kod nas i nema u odbrani ako se slucajno vrati vec znas da će mu je Saka kroz noge probaciti... Christensen, Sarr i Mendy bolje da ne dodaju, samo neka nabijaju odma lopte na Lukakua. Kante zaboravio da igra fudbal

Sramota. Nema opravdanja, ipak je ovo gradski derbi i igras pred svojim navijacima.

Znaci taman da smo titulu osvojili moras protiv Arsenala zapeti.

Jebem im svima mater a posebno Tuchelu jer je izabrao ove kloceve i stavio ih da igraju.
  • Autor

joj sramote, i u kolikom god kurcu arsenal bio znaš  da će nas dobit hahah.. Neki zaista više ne bi trebali obući ovaj dres..

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.