Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 8: Chelsea vs Real Madrid (06.04. sri.) 21h

Istaknuti odgovori

Prva utakmica četvrtfinala, a ako mene pitate nismo dobili ni najboljeg ni najgoreg protivnika. Na neki način priželjkivao sam Real, ali sad više ne znam šta da mislim. U zadnje vrijeme se dosta provlačimo, igramo tvrdo i dobijamo, ali jedva, nešto kao United zadnjih par godina što mi nije nimalo drago.

Poraz od Brentforda je možda bio i poziv za buđenje, ali nisam siguran, jer je diskutabilno šta je sve uzrok loših igara, ako uzmemo uticaj politike, privatnih problema, povreda pa između ostalog i taktike. Previše je toga i nema smisla ni tražiti razloge i opravdanja, treba završiti ovu sezonu na što bolji način.

Nadam se da ćemo uzeti prvu utakmicu, da ne idemo po rezultat kod njih, mislim da iako smo bili favoriti uz odnos 60:40, da smo ipak sad negdje oko 50:50 po pitanju šansi.

pulisic-mount-chelsea-real-madrid.jpg

r1GrB5u.png

Nadamo se da će i ovaj put haos u klubu značiti isto.

• Odgovori 50
  • Pregledi 1,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Možda nam kerove teme donesu više sreće.

Ne sumnjam da ćemo biti silno motivisani na ovoj utakmici i da ćemo nadigrati protivnika (što ne znači da ćemo pobijediti). Nije se lako ni motivisati se za ligaške utakmice protiv Brentforda i sličnih ako znaš da si manje-više siguran na trećem mjestu, a prilike za trofej su kup i Liga Prvaka. Sastav koji očekujem je:

Mendy, James, Azpilicueta, Silva, Rudiger, Alonso, Kante, Kovačić, Mount, Havertz, Pulišić

Sreća je Å¡to Real ne zna igrati jak presing ili ne mogu da izdrže da igraju isti konstantno 90 minuta, makar se nadam da je tako. LoÅ¡e je Å¡to im se Benzema vratio,  njega se ipak treba najviÅ¡e paziti. Ne vjerujem da je Real puno bolji u odnosu na proÅ¡lu sezonu, protiv PSGa nisu bili niÅ¡ta posebno.

Najviše pažnje obratiti na nas i da se ne prave glupe greške u odbrani jer će oni za razliku od ostalih ekipa to čekati prije svega i sigurno kazniti.

Mendy, Azpi, Silva, Rudiger, James, Alonso :( (vjerovatno će odigrati tekmu života kao i uvijek protiv velikih ekipa....)

Kante i Kova u sredini te napad Mount, Havertz i Pulišić ili Ziyech

Specijalka po desnoj strani, Azpi kao desni stoper i Dzejms.
Zaustavice Vinisijusa, mogu da se menjaju u napadu, a posto Junior ne igra odbranu, buce tesko njihovom beku da brani tu stranu.
Levo mogu Alonso i Ridiger da izadju na kraj s kim god.

Levo može Ridiger da izadje na kraj s kim god.

Imao si štamparsku grešku pa sam ti ispravio.

Jedva čekam utakmicu. Prije sam se plašio duela protiv najjačih timova jer je to bila patnja i branjenje čak i protiv Simeoneovog Atletica. Sada smo u stanju da dominiramo protiv skoro svakog kluba. Bayern, City i Liverpool su još uvijek ispred nas po organizaciji, ali može se i sa njima igrati.

Njima su svi bitni igrači spremni, nedostaju Hazard, Jović, Isco i još neko također nebitan. Iskustvo je još uvijek na njihovoj strani, a sve ostalo na našoj.

Samo da Werner ne igra, postao mi je trn u oku gore nego Alonso.

Ne znam, mozda cak i sa Lukakuom probati mads mislim da je trojka Pulisic, Havertz, Mount ta koja treba poceti.

I da, deff i pod must da zaigramo sa 5 nazad. Nema ova ekipa igrace u odbrani sposobne za igru sa 4 nazad.
Ja sam mislio da gostujemo prvu.

Navodno igraci placali za gorivo. Klub je bas u teskom stanju. Prolazak ovdje bio bi ravan cudu.

Ja sam mislio da gostujemo prvu.

Navodno igraci placali za gorivo. Klub je bas u teskom stanju. Prolazak ovdje bio bi ravan cudu.

Wisey daj molim te kad su ovakve vijesti zaljepi i clanak gdje si procitao tu vijest.
Samo nekako zaustaviti Benzemu, i ne bi trebalo biti problema. U zadnje vrijeme, lik bukvalno izmisli gol kad god je to potrebno.

Nadam se da ce i navijaci biti glasniji nego inace. Da malo poguraju momcad.

Ma ne kazem da izmislja(wisey oprosti) nego upravo da vidimo ko je objavio, jer za neke novine znas da izmisljaju a za neke da su dobre.

Na koji nacin mogu gledati preko mobitela utakmicu jer radim veceras. Hvala unaprijed.

Mendy, James, Christensen, Silva, Rudiger, Azpilicueta, Kante, Jorginho, Pulišić, Mount, Havertz.

Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Casemiro, Kroos, Modrić, Valverde, Vinicius, Benzema.

I jedan i drugi trener su se odlučili za oprezniju varijantu. Vidjet ćemo koji će bek na koju stranu, možda zavisi od toga na kojoj strani bude Vinicius. Očekivao sam da na sredini bude Kovačić umjesto Jorginha, ovo ostalo nije nikakvo iznenađenje. Oni će igrati ili romb ili Valverde kao lažno krilo koje će imati više defanzivnih zadataka.

Gubimo, ali mogu biti zadovoljni sto je samo 1 razlike. Slaba, blijeda partija nasih. ni presing nit sta lose lose

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.